Na OVO pitanje Gvardiola više neće odgovarati!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.10.2015.
17:34
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Bajerna Pep Gvardiola otvoreno je priznao da na jedno od novinarskih pitanja više ne želi da odgovara.

BETA/AP Photo/Joerg Sarbach
BETA/AP Photo/Joerg Sarbach

Povezane vesti

Španski fudbalski stručnjak Pep Gvardiola odlučio je da na jedno novinarsko pitanje koje konstantno dobija u buduće ne troši svoje dragoceno vreme.

Pretpostavljate, radi se o budućnosti trenera Bajerna kojem narednog leta ističe ugovor sa bavarskim gigantom. Kako mediji već neko vreme spekulišu kako će Gvardiola karijeru nastaviti u Premijer ligi Španac je odlučio da o tome u narednom periodu ne govori.

"Tema je uvek ista. Ne želim više da im (novinarima) odgovaram. Ne želim da mi dosađuju sa tim u buduće" kazao je Gvardiola.

Podsetimo da je poslednju "buvu" o Gvardiolinoj selidbi na Ostrvo plasirao Tijeri Andri tvrdnjom da će njegov bivši trener od naredne sezone voditi neki od premijerligaških klubova.

Vodeći ekipu Bajerna Pep Gvardiola je osvojio dve uzastopne titule u Bundesligi a ujedno je dve sezone za redom njegov tim igrao u polufinalu Lige šampiona.

Veruje se da će nastavak saradnje španskog stručnjaka i nemačkog šampiona zavisiti isključivo od učinka u Ligi šampiona tokom tekuće sezone. Bilo kako bilo, sad bar znamo da Pep Gvardiola više neće komentarisati navode o selidbi na Ostrvo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Tuesday, 27.10.2015
19:30

Neće on na ostrvo, jer tamo su svi dosta izjednačeni, on ide samo gdje će uzeti nekoga kao što je recimo Bayern u Njemačkoj, PSG u Francuskoj ili možda Dinamo u Hrvatskoj, da sa pola snage osvaja trofeje.