Na Ostrvu besni, bez jednog od najboljih u borbi za EURO!

Autor: Beta Beta
utorak 10.03.2020.
14:45
Izvor: Beta

Fudbaler Juventusa ostao "zarobljen".

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaler Juventusa Aron Remzi najverovatnije neće igrati za reprezentaciju Velsa u predstojećim prijateljskim utakmicama zbog zabrane kretanja u Italiji zbog širenja korona virusa.

Kako je preneo Skaj, Remzi neće putovati u Vels za utakmice protiv Austrije i SAD zbog karantina u Italiji nakon brzog širenja novog virusa.

Po broju obolelih i umrlih Italija je odmah iza Kine, gde je izbio virus. Stanovništvo u Italiji može da izadje samo zbog kupovine, posla, hitnih porodičnih ili zdravstvenih slučajeva. Zabranjena su sva okupljanja i sportske manifestacije, a vojska i policija zadužene su za kontrolu.

Britanci koji se vraćaju iz Italije, moraju da odu u karantin 14 dana, Vels prvu prijateljsku utakmicu igra 27. marta protiv Austrije u Svonsiju, a tri dana kasnije protiv SAD.

Fudbalski savez Velsa naveo je da će, s obzirom na okolnosti, biti teško da Remzi napusti Italiju i odigra mečeve za reprezentaciju.

Utakmice Serije A neće se igrati do 3. aprila, ali zabrana ne obuhvata klubove koji igraju evropska takmičenja.

Za sada ostaje termin 27. mart za prijateljsku utakmicu Engleske i Italije na londonskom Vembliju, ali postoji mogućnost da se meč otkaže.

Do sada je zabeleženo 9.172 slučaja korona virusa u Italiji, od posledica virusa umrle su 463 osobe, a očekuje se novi porast slučajeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke