Na "Old Trafordu" prst uperili u Sančeza!

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 06.10.2018.
18:40
Izvor: Sportske.net

Da li je Čileanac najveći problem u ovom katastrofalnom Junajtedu?

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Da li ima kraja ovoj agoniji Junajteda i zašto je odgovor na to pitanje negativan? Da li bi odlazak Murinja rešio probleme? Da li su Sančez i Pogba na izlaznim vratima i da li su navijači u pravu kada su za Čileanca rekli da je najgore pojačanje u istoriji Junajteda.

Jasno je zašto svi žele da vide leđa Murinju. Dok je Dejvid Mojes vodio Junajted, ovaj tim je makar pokušavao da napadne protivnika. To možda nije bio najlepši fudbal, ali video se plan. Slično je bilo i pod palicom Luja Van Gala, dok Murinjova igra deluje totalno bezidejno. Mojes je napustio "Old Traford" i imao je prosek postignutih golova po utakmici 1,65. Kod Murinja je on trenutno samo na 1,59, ni odbrana ne funkcioniše na najbolji način.

Možda Sančez nije najveći promašaj, ali kada se pogleda koja svota novca je uložena u njegov dolazak, onda je jasno zašto se od njega očekuje dosta, a praktično ništa nije doneo.

Sančez je stigao na "Teatar snova" kao ogromno pojačanje, predstavljen je kao "umetnik", a do sad je postigao samo 3 gola u svim takmičenjima za ovaj klub. Nedavno je objavljeno koliko je Junajted "jeftino" prošao sa Aleksisom. Poznato je da je Čileanac govorio za Gvardiolu da mu je kao drugi otac, a onda? Kada ga je Gvardiola zvao u plavi deo Mančestera, on je otišao u Junajted. Murinjo je svim silama želeo da pobedi svog ljutog konkurenta i da dovede tadašnjeg igrača Arsenala u svoje redove.

Zoze Murinjo

Čileanac je potpisao brutalan ugovor sa "Crvenim Đavolima", po tom ugovoru on zarađuje 391 000 funti, nedeljno! Plus dodatnih 75 hiljada funti za svaki start! A samo za potpis i što se u tom trenutku odlučio da obuče dres ovog tima je dobio neverovatnih 6,7 miliona funti!

Postoji još jedna stavka u ugovoru. Naime, ukoliko u ovoj sezoni postigne kombinovano 40 golova i asistencija, on će inkasirati još 2 miliona funti!

Aleksis Sancez

Dvadesetdevetogodišnji napadač pruža zaista razočaravajuće partije, a ubedljivo je najplaćeniji igrač kada je Premijer liga u pitanju.

Sančez je prosto nevidljiv. Dovoljno govori podatak da je on ove sezone uputio samo 9 udaraca ka golu Junajteda, isto koliko i Luk Šo!

Ostaje pitanje, da li treba kriviti Sančeza? Ili mu Murinjov stil ne odgovara? Ili su obojica krivi?

Klub je tu u najvećem problemu. Aleksis ima ugovor do kraja sezone 2021/22, pa će tako Junajted nastaviti da troši ogromnu svotu novca za ovog igrača. Uostalom, ko bi ga doveo u svoje redove nakon ovakvih partija?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
äxwell
Saturday, 06.10.2018
19:29

Jos cist penal nije sviran za svrake!

avatar
conecorleoneRM
Saturday, 06.10.2018
21:58

E ne secam se da si pisao tako kad je liverpul pobedjivao sitija i romu golovima iz ofsajda a kad je mancester u pitanju potenciras to na 2,3 vesti. Zar nije licemerno to?

avatar
Antihepi
Saturday, 06.10.2018
19:00

На бонусе може да заборави хахаха

avatar
Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς
Saturday, 06.10.2018
18:54

Nije problem Sancez, vec je problem zadnji vezni i bekovi, ovoga puta bek Jang (koji nije bek vec krilo kroz celu karijeru) koji nema defanzivne karakteristike i gubi se u formiranju linije odbrane. Matic moze da uzme loptu ali Matic moze da udeli i kvalitetan pas, dakle on nije klasican zadnji vezni vec moze posluziti i kao neka sigurnost na sredini ali i njemu trebaju "ledja" sto Tominaj nikako nije (Erera mozda, ali on je vise zamena Maticu sto je i Felaini doduse).. Dakle previse "trash" igraca u Unitedu.. U napadu Murinjo jedino moze da bira izmedju jako kvalitetnih napadaca.. tako da je Sancez najmanji problem ovde..

avatar
Saturday, 06.10.2018
18:49

Санчез је лош откако је стигао на Олд Трафорд, али тренутни резултат против Њукасла (0:2) је за дебело подношење одговорности заслужних за све што се дешава Манчестеру, ово данас би био само шлаг на торти !

avatar
Raiola M.
Saturday, 06.10.2018
18:44

Neće postići 40 golova za sve vreme u Junajtedu.