Na "Bridžu" skovan pakleni plan, "plavci" žele Argentinca na kormilu

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 14.05.2018.
15:29
Izvor: Sportske.net

A taj Argentinac nije Dijego Simeone...

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Bivši golman Čelsija Mark Švarcer je gostujući u jednoj emisiji posvećenoj dešavanjima u Premijer ligi otkrio da zna za plan "plavaca" da će pokušati da otmu Maurisija Poketina od Sparsa.

Roman Abramovič će navodno ponuditi Argentincu tri puta veću platu od one koje prima u Totenhemu.

Antonio Konte u sezoni u kojoj je branio titulu prvaka Engleske nije uspeo da obezbedi plasman u Ligu šampiona i samo je pitanje vremena kada će otići sa "Stamford Bridža".

Uveliko se spekuliše ko bi mogao da ga nalsedi, mnoga imena su provlačena tim povodom kroz medije, ali Poketino do danas nije.

Argeninac je već četiri godine u Totenhemu, napravio je veoma respektabiulan tim, poslednje tri sezone je bio u top 3 Premijer lige i uspevao da se domogne Lige šampiona, ali nije osvojio nijedan trofej.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Monday, 14.05.2018
19:16

Totenhem počinje aa pada iduće sezone.Siti,Liverpul pa Junajted favoriti za titulu.Junajted na trećem mestu jer ne kupuje najbolje i razmišlja samo o odbrani.Murinjo kupuje matore igrače.A mislim da će imati problem sa De Heom.Zbog kvaliteta Junajtedu od onih koji sigurno ostaju ne trebaju Mata,Rašford,Marsijal a Sančeza moraju da drže zbog greške u kupovini.Lingard dobar za rotaciju ali ne za start.Potreban vezni,brzo krilo,alternativa za Lukakua i Pogbu.Mora da se ubrza igra.Matić je dobar u defanzivi,možda i najbolji ,ali je spor za ofanzivu.Mančester igra nasporiji fudbal u PL.Rašford iduće godine odlučuje da li je za Junajted.Sa odlaskom Murinja ,sa ovakvom igrom ,biće prodat Ja sam jedan od retkih koji ne veruje da ga prate najveći i da vredi 120 mil.Prva žrtva njegovog forsiranja je već pala:Marsijal.Mek Tominej odličan i postaće odlična uzdanica na sredini.Pitanje je šta će kupiti Murinjo.Bejl potreban da skine sa glave krunu Pogbi.Mogao bi da bude presudan za igru navale zajedno sa Sančezom i Lukakuom.

avatar
VANDAL_boys
Tuesday, 15.05.2018
12:49
avatar
Mangus
Monday, 14.05.2018
16:02

Tesko ce se ovo desiti. Tot je skockao prema svojoj zelji, igrace ls, mozda napadne titulu... Celzi je u rasulu, golman i najbolji igrac ne zele da produze ugovore, ne igraju ls...

avatar
brekbaCh1
Monday, 14.05.2018
19:37

Nece taj Tot jos dugo, a msm da je i Poketino svestan toga.

avatar
VANDAL_boys
Tuesday, 15.05.2018
12:49

Napadaju svake godine, ali jalovo.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 14.05.2018
15:51

S konja na magarca

avatar
1
Monday, 14.05.2018
17:40

Šta je taj osvojio u zadnjih dvadeset godina? Di su ti trofeji za okititi se? Jedan liga kup prije 10 godina... Ajde...