Na Apeninima vanredno, treneri odmaraju najbolje čekajući vikend derbije! (NAJAVA)

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 25.09.2018.
19:48
Izvor: Sportske.net

Kolo otvaraju Inter i Fiorentina, zatvoriće Milan gostovanjem u Empoliju u četvrtak. Na klupi mnoge zvezde, čeka se vikend, sudar Juventusa i Napolija kao i rimski derbi...

Epa/Ciro Fusco
Epa/Ciro Fusco

Povezane vesti

Italijani će raditi prekovremeno, kolo počinje već večeras, otvoriće ga Inter i Fiorentina. Gosti igraju odlično, ali je Inter sa dve pobede u samom finišu, protiv Totenhema i Sampdorije vratio samopouzdanje i želi bodove. Spaleti neće mnogo menjati, na drugoj strani, Pjaca posle sjajne partije protiv SPAL-a ide na klupu, Bleki Milenković će na desnog beka.

Lacio će u sredu popodne u Udine, Sergej Milinković Savić ostaje na klupi, Inzagi će ga čuvati za "Derbi dela Kapitale" protiv Rome za vikend. "Vučica" je u nevolji, mora da dobije Frozinone, verovatno će odmoriti Džeka i De Rosija, Kolarov na terenu od prvog minuta.

Za vikend nas čeka derbi Juventusa i Napolija, pre toga Juve igra protiv Bolonje, Mandžukić će ustupiti mesto Dibali, verovatno će i Pjanić ostati na klupi, Kristijano ne izostaje.

Anćeloti će mešati takođe karte, za razliku od Sarija, on rotira, Maksimović opet na terenu, Napolitanci su favoriti protiv Parme.

U ostalim mečevima, Milan mora da dobije u Empoliju, inače će se klupa Gatuza još snažnije zaljuljati, zanimljivo će biti između Atalante i Torina ekipa koje kvalitetom pripadaju gornjem domu, Kaljari čeka opasnu Sampdoriju, a dosta Srba videćemo na "Marasiju", Lazović počinje za Đenovu, koja se uzda u senzaciju, Pjateka, na drugoj strani Kjevo i dalje i minusu, nevolja za "Magarce", Tomović i Radovanović počinju utakmicu.

SPAL koji je spušten na zemlju u Firenci čeka odlični Sasuolo, De Zerbi će odmoriti Boatenga koji će biti jako motivisan za vikend kada crno-zeleni dočekuju njegov bivši klub Milan.

Parovi:

Utorak:

Inter - Fiorentina 21:00

Sreda:

Udineze - Lacio 19:00
Roma - Frozinone 21:00
Atalanta - Torino
Kaljari - Sampdorija
Đenova - Kjevo
Juventus - Bolonja
Napoli - Parma

Četvrtak:

SPAL - Sasuolo 19:00
Empoli - Milan 21:00

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke