Muslin nije pozvao nikoga iz Superlige, na Tumbinom spisku čak trojica!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 26.09.2016.
17:16
Izvor: Sportske.net

Ako u Superligi trenutno nema igrača kvalitetnih za ''A'' reprezentaciju Srbije, po proceni selektora Muslina, njegov kolega sa klupe selekcije Crne Gore Ljubiša Tumbaković imao je koga da pozove za predstojeće kvalifikacione mečeve.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Posle odličnog starta u kvalifikacijama za Mondijal u Rusiji i remija (1:1) na gostovanju Rumuniji, reprezentacija Crne Gore će početkom oktobra odigrati još dve važne utakmice.

Najpre će 8. oktobra od 18 časova ugostiti selekciju Kazahstana u Podgorici, a tri dana kasnije gostovaće Danskoj u Kopenhagenu od 20 časova i 45 minuta.

U susret ovim utakmicama, selektor reprezentacije Crne Gore Ljubiša Tumbaković je danas objavio spisak ukupno 30 igrača na koje u ovom trenutku računa.

Ono što je nama posebno zanimljivo, jeste to što se na spisku nalaze i imena trojice igrača iz srpske Superlige, i to dvojica iz Partizana (Nebojša Kosović i Marko Janković), kao i Vladimir Jovović, Zvezdin fudbaler na pozajmici u Napretku.

Tumbaković je prilikom objavljivanja spiska naglasio da na njih veoma ozbiljno računa.

''Na spisku se prepoznaju četvorica igrača iz mlade reprezentacije - Janković, Jovović, Kosović i Đorđević, koji su bili i na prethodnom okupljanu a na koje mi u A reprezentaciji najozbiljnije računamo'',
izjavio je Tumbaković.

Na njegovom spisku nalaze se sledeći fudbaleri:

Golmani: Mladen Božović (Zeta), Milan Mijatović (Dečić), Danijel Petković (MTK)

Odbrana: Marko Baša (Lil), Stefan Savić (Atletiko Madrid), Žarko Tomašević (Ostende), Marko Simić (Hapoel Tel Aviv), Aleksandar Šofranac (Rijeka), Elsad Zverotić (Sion), Risto Radunović (Budućnost), Nemanja Mijušković (Vardar), Filip Stojković (Minhen 1860)

Igrači sredine terena: Adam Marušić (Ostende), Nemanja Nikolić (Hapoel Tel Aviv), Nikola Vukčević (Braga), Marko Bakić (Braga), Aleksandar Šćekić (Genčlerbirligi), Marko Vešović (Rijeka), Vladimir Boljević (AEK Larnaka), Vladimir Rodić (Karabukspor), Damir Kojašević (Vardar), Vladimir Jovović (Napredak), Marko Janković (Partizan), Nebojša Kosović (Partizan)

Napadači: Stevan Jovetić (Inter), Fatos Bećiraj (Dinamo Moskva). Stefan Mugoša (Minhen 1860), Filip Raičević (Vićenca), Luka Đorđević (Zenit), Mirko Vučinić (Al Džazira)
.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juve! zizu! real!
Monday, 26.09.2016
23:23

To je zato sto mi nemamo dovoljan broj kvalitetnih igraca u inostranstvo. Golman nam je slaba tacka..

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Monday, 26.09.2016
17:49

Obojica su prevazidjeni treneri, jedan igra bez krila, drugi ne zna ni sta igra, relikti proslosti.

avatar
CgRm4
Monday, 26.09.2016
17:23

Jankovic i Kosovic odlicni mladi igraci,dok je Jovovic solidan.Ali zbog truda igra dosta vise.