Muslin na korak od novog angažmana, ali ne u BiH!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 10.11.2017.
10:10
Izvor: Sportske.net

Fudbalski savez Srbije odlučio je da mu se zahvali nakon što je reprezentaciju odveo na Mundijal ali Slavoljub Muslin očito neće imati nikakvih problema da pronađe novi angažman.

fss.rs
fss.rs

Povezane vesti

Doskorašnji selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin postao je "tražena roba" nakon što je "Orlove" odveo na Mundijal a onda dogovorio raskid ugovora sa Fudbalskim savezom Srbije.

Prethodnih dana govorilo se o mogućnosti da preuzme reprezentaciju Bosne i Hercegovine, sam Muslin rekao je da ne bi imao ništa protiv i da novac nije najvažniji u čitavoj priči.

Nakon interesovanja iz Bosne i Hercegovine usledio je poziv još jedne zemlje iz bivše SFRJ, a "Žurnal" piše da je dogovor pred zaključenjem!?

Fudbalski savez Slovenije i Slavoljub Muslin navodno su već utanačili dosta toga po pitanju saradnje i samo detalji dele doskorašnjeg selektora "Orlova" od novog angažmana.

Reprezentacija Slovenije od 2010. godine nije igrala na međunarodnom takmičenju, a osim na dva Svetska prvenstva u Južnoj Africi i Japanu i Južnoj Koreji uzela je učešće još na Evropskom prvenstvu 2000. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke