Murinju se trese klupa, novo ime u igri!

Autor: Nikola Miloradović
petak 07.09.2018.
23:12
Izvor: Sportske.net

Poznato je i ko je prva meta "Đavola" za Murinjovu poziciju, a sada je se u engleskim medijima pojavilo i alternativno rešenje.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mančester junajted je od starta sezone doživeo dva teška poraza, savladali su od strane Brajtona u gostima i od Totenhema sa ubedljivih 3:0 na svom "Old Trafordu".

Iako su slavili protiv Barnlija u minulom kolu (2:0) i dalje se u medijima uveliko govori o potencijalnom otkazu za Žosea Murinja, a engleska štampa piše i o dva moguća rešenja za klubu "Đavola", ukoliko Portugalac zaista ostane bez posla.

Naime, prva želja uprave slavnog kluba iz Mančestera ja Zinedin Zidan.

Francuz je ostvario neverovatne rezultate na klupi madridskog Reala, osvojio je tri vezane Lige šampiona iako je to bio njegov prvi klub u seniorskom fudbalu.

Povukao se ovog leta sa klupe "kraljevskog" kluba, navodno je rešen da napravi pauzu i sačeka eventualnu poziciju na klupi Juventusa, ali se sada Junajted umešao u čitavu priču.

Zidan

Ukoliko ipak ne bi uspeli da privole Zizua da im se pridružu, navodno bi se na "Old Trafordu" okrenuli Murinjovom zemljaku Nunu Espiritu Santu, treneru Vulverhempton Vonderersa.

Portugalac je napravio sjajan rezultat sa "Vukovima" minule sezone, osvojio je Čempionšip u dominantnom maniru i plasirao se u Premijer ligu, a i u elitnom rangu njegovi puleni deluju jako dobro, uzeli su bod protiv aktuelnih šampiona, a minulog vikenda su savladali Vest Hem.

Spain Soccer La Liga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brazilero11
Sunday, 09.09.2018
03:56

Ne shvatam cemu ovoliko napada na Murinja, klub mu nije ostvario nista sto je trazio a ocekuju ne znam ni ja sto. Prosle godine je sve super bilo dok je svaki tim na pocetku lagano dobijao. Dajte covjeku malo vremena da sklopi sve i ove sezone. Ja sam siguran da ce biti u top 4.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 08.09.2018
13:49

A smejali se vestima Jokan u Celsiju, sta li sad ima da kazu ovi smehotresni djavolci koje gazi na ovom sajtu ko stigne?

avatar
Stefoon
Saturday, 08.09.2018
08:21

Nrka vode Valverdea iz Barselone.

avatar
Carina_11303
Saturday, 08.09.2018
06:26

Ja sam čuo da junajted ozbiljno razmatra da dovede MIlojevića na klupu. Pretpostavljaju da niko nije upoznat sa njegovim radom onda bi faktorom iznenađenja pokušali da se vrate u vrh. Eto, ova moja priča ima isto logike kao i ova o Spiritu Santu.

avatar
Red blood
Saturday, 08.09.2018
01:35

Mislim da je trenutno najteze da slusaju i citaju ovakve vesti upravo navijacima Junajteda.Ne najteze,vec najmucnije.I oni koji su za to da Murinjo ostane i onima koji su protiv toga.Samo da se zavrsi.Slicno je bilo kada sam svakodnevno pratio britanske medije oko Kutinjove sage..Na kraju sam dosao do toga da sam pomislio:"Ajde neka ga Barsa odvede,samo da zavrse sa ovim vise.."Mislim da je i u ovom slucaju isto tako.Neko osvajanje kupa nece zadovoljiti navijace Junajteda.A uz duzno postovanje prema klubu,mislim da nisu kadri da se umesaju u neku borbu za titule u PL i LS..

avatar
NikkiCFC
Saturday, 08.09.2018
01:21

Treneri Vulvsa, Votforda, Evertona svi bolji od Murinja, eto toliko je on propao.

avatar
Bidza i Tridza
Saturday, 08.09.2018
00:28

Ne verujem u ovo al cu prokomentarisati kao da je tacno : ) On je uveo Vulvse u PL ali je imao poprilicno jak tim,za Cempionsip i vise nego dobar. Skoro su ga prokomentarisali na sk-u i slazem se sa njihovom procenom da nije nesto posebno kao trener. Nije los ali nije ni za top klubove. Junajtedu sad ne teba eksperiment,ovog bi mozda pojeo pritisak a Zidan je pokazao da i u takvoj situaciji ume da se snadje.

avatar
Paklena pomorandza
Friday, 07.09.2018
23:57

...sta reci a ne zaplakati....jos samo na teatru snova gde igraju djavoli na klupi da sedi sveti duh,komedija:)

avatar
Antihepi
Friday, 07.09.2018
23:24

Дочекао сам одласке редом Мојеса,Ван Гала,Линдегарда,Еванса... Дочекаћу ваљда и одласке Фелаинија,Џоунса,Мате и наравно Муриња! :)

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Saturday, 08.09.2018
16:33

Vau kao 20 godina da si cekao, sta bi bilo da cekas 10 godina da ode samo Venger.

avatar
Колатерална Штета
Friday, 07.09.2018
23:21

Ja mislim da ce im meta biti Havi Garsija iz Votforda...