Murinju još dve nedelje 'fore'?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 26.10.2015.
23:45
Izvor: Beta

Vlasnik fudbalskog kluba Čelsi Roman Abramovič preispitaće poziciju trenera Žozea Morinja posle pauze u prvenstvu u novembru, preneli su danas britanski mediji.

BETA/AP Photo/Matt Dunham
BETA/AP Photo/Matt Dunham

Povezane vesti

Murinjo je na udaru kritika zbog loših rezultata Čelsija u ovoj sezoni. Londonski klub je trenutno 15. na tabeli i u 10 kola pretrpeo je pet poraza uz tri pobede i dva remija.

Spekulisalo se da će Murinjo biti otpušten ako Čelsi u subotu izgubi od Liverpula, ali britanski mediji preneli su da Portugalac neće napustiti 'Stamford Bridž' pre pauze, odnosno do utakmice sa Stoukom, 7. novembra.

Posle te utakmice očekuje se da će Abramovič i članovi Upravnog odbora razmotriti mogućnosti i šanse kluba da se plasira među četiri najbolje ekipe u Premijer ligi.

Posle 10 kola Čelsi na 15. mestu na tabeli ima 11 bodova, 11 manje od prvoplasiranih Mančester sitija i Arsenala.

Fudbaleri Čelsija odigraće četiri utakmice za dve nedelje u tri različita takmičenja.

Mediji su spekulisali da bi Morinja na klupi Čelsija mogli da zamene Pep Gvardiola iz Bajerna ili Dijego Simeone iz Atletiko Madrida. Međutim, obojica će biti dostupni tek na leto ,a možda ni tada, pa bi Čelsi u slučaju otkaza portugalskom stručnjaku morao da postavi privremenog trenera.

Žoze Murinjo je u avgustu potpisao novi četvorogodišnji ugovor sa Čelsijem kao nagradu za osvojenu šampionsku titulu.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AdrovicEsad
Tuesday, 27.10.2015
12:06

Sto god bude duze trener u Celziju, Celzi ce vise da tone, ako Murinjo bude vodio Celzi u LS, onda Celzi nece proci grupnu fazu.Kada klub upadne u veliku krizu onda veliki igraci nece da igraju dobro i da jure ka cetvrtom mjestu, nego veliki igraci razmisljaju o odlasku

avatar
Nouhei
Tuesday, 27.10.2015
06:49

Toliko se branio prethodnih sezona da su mu igraci zaboravili kako se napada. :D

avatar
ppera 1
Tuesday, 27.10.2015
02:55

Preispitaće poziciju trenera Žozea Morinja? I bez prispitivanja pozicije svako će mu reći da je pozicija Murinja klupa na utakmicama i teren (ili tu negde oko terena) na treninzima...

avatar
NIKE
Tuesday, 27.10.2015
01:36

Ma nema nam boljeg do Juna od Mourinha, a od Juna - nadam se da će Mou popraviti situaciju i uz par stotina milki - srediti plavce, imali smo 12 sezona uzastopnih u LŠa, jedna sezona pauze nije smak svijeta, mada još postoji šansa za top 4, pogotovu uz pretpostavku da se u Januaru može trgovati - a Roman je naša najveća legenda, živio nam predsjedniče sto godina. Daj Mou pokreni te momke, lično predlažem degenek, ti kako hoćeš.