Murinjovo iznenađenje na "Bridžu", Lampard morao da "krpi"!

Autor: Milovan Longinov
subota 22.02.2020.
12:37
Izvor: Sportske.net

Veliki derbi Londona na startu 27. kola Premijer lige.

Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN
Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Žoze Murinjo se vraća na svoj "Bridž" i ima veliki motiv da pobedi Čelsi u direktnoj borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Frenk Lampard danas ima lepu priliku da ponovo nadigra svog učitelja, pre tačno dva meseca, 22. decembra Čelsi je slavio na "Lejnu" rezultatom 2:0, dvostruki strelac bio je Vilijan, koga danas nema u timu!

Po imenima, deluje da je Lampard odlučio da igra ponovo sa trojicom štopera, da će Džejms i Markos Alonso biti "vingeri", a štoperi Aspilikueta, Ridiger i Kristensen.

Napad prevodi Žiru, pošto Abraham još uvek nije dovoljno spreman, a pomagaće mu Maunt i Barkli.

Podsetićemo da nema Ngolo Kantea koji je povređen, baš kao i Hadson-Odoi, dok je Abraham nedovoljno spreman pa je ostao na klupi.

Totenhem je u odnosu na taj prvi meč u još većem problemu, nema ni Kejna ni Sona, videli smo protiv Lajpciga koliko im fali napadač. Murinjo je spremio iznenađenje, ali u odbrani, pošto se vratio Jan Vertogen, na koga nije posebno računao u poslednje vreme.

Murinjo je odlučio da igra sa trojicom štopera, tu su i Aldervireld i Sančez, a iznenađenje je i da nema Dele Alija, koji je ljutito reagovao posle izmene protiv Lajpciga.


Na ovakvim mečevima se nikada ne zna, tako da smo spremni za iznenađenje od 13.30...

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke