Murinjovi "Pevci" preslišali "Lisice", Portugalac pogurao bivše klubove ka Ligi šampiona!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 19.07.2020.
18:56
Izvor: Sportske.net

Lester u teškoj situaciji.

EPA-EFE/Richard Heathcote/NMC/Pool
EPA-EFE/Richard Heathcote/NMC/Pool

Povezane vesti

Fudbaleri Totenhema ubedljivo su savladali Lester na svom stadionu u 37. kolu Premijer lige, na kraju je bilo 3:0 (3:0) za Murinjove izabranike.

Svi golovi pali su do 40. minutu, Sparsi su poveli u šestom minutu, Son je šutirao iz dobre pozicije, lopta je pogodila Džastina i prevarila Šmajhela, 1:0.

Napadali su gosti, ali je Loris bio sjajan, da bi hladan tuš usledio za goste u periodu od 37. do 40. minuta.

Dve kontre "Pevaca", dva dobra pasa Moure ka Kejnu i dva odlična pogotka kapitena za 3:0 na semaforu. Drugi pogodak je bio posebno dobar.

Sa tim rezultatom se otišlo na odmor, nakon 15ak minuta igre u nastavku je Grej dobrim udarcem zagrejao dlanove Lorisu, potom su gosti tražili penal u 70. minutu nakon jednog duela posle kornera, ali je VAR presudio u korist domaćina.

Kejn je postigao i treći gol u 81. minutu, ali je on bio poništen zbog ofsajda, da bi Loris odlično intervenisao na drugoj strani u 88. minutu nakon pokušaja Iheanača.

Na kraju ubedljiva pobeda Totenhema, Lester je sada u problemu kada je plasman u Ligu šampiona, Sparsi su pobedom otvorili put ka mestima koja vode u elitno takmičenje Čelsiju i Mančester junajtedu.

Baner 10

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke