Murinjovi novi problemi...

Autor: Aleksa Blaćanin
utorak 09.10.2018.
23:38
Izvor: Sportske.net

Jedan od najbitnijih igrača "Crvenih đavola" će možda propustiti meč sa Juventusom u Ligi šampiona!

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Opšte je poznato da treneri koji vode velike timove nisu srećni zbog ovih pauza. Ogroman broj njihovih igrača su veoma bitni u svojim reprezentacijama, a neretko se dešavaju i povrede, pa su treneri morali da kombinuju timove nakon reprezentativnih pauza.

Luk Šo je dobio povredu pre ove pauze, ali je poznato da neće biti spreman za vrlo važan meč u okviru grupne faze Lige šampiona. Junajted će dočekati Juventus, a "Crveni đavoli" moraju da ostvare pozitivan rezultat jer su se okliznuli u prethodnom meču protiv Valensije, kada su odigrali 0:0.

Svi pričaju o povratku Ronalda na "Old Traford", ali Murinjo ima druge muke. Jedan od najbitnijih igrača u ovoj vrlo turbulentnoj sezoni mu neće biti na raspolaganju.

Luk Šo je iznenađujuće igrao dobro na startu ove sezone. On je doveden kao ogroman talenat, ali to u Junajtedu zbog povrede nije pokazao, sve do ove sezone.

Dvadesettrogodišnji levi bek Junajteda ima problema sa mišićem, nedavno je osetio bol u nozi, a doktori smatraju da neće biti spreman za utakmicu protiv Juventusa, koja je na programu 23. oktobra.

Karsdorp Luke Shaw Luk So

Takođe, i Nemanja Matić ima mali problem sa povredom, ali se Murinjo nada da bi vezista mogao da bude spreman za ovaj meč.

Murinjo je uspeo da preokrene utakmicu protiv Njukasla i verovatno na taj način sačuva svoj posao, ali vrlo brzo će imati nove ispite, i to baš teške. Ronaldo neće biti prijateljski nastrojen, iako je upravo na "Teatru snova" zablistao pod palicom Aleksa Fergusona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Amalainter
Wednesday, 10.10.2018
09:03

Najvazniji,da...covek odigra u godinu jednu utakmicu😂😂

avatar
1 9 0 5
Wednesday, 10.10.2018
04:50

Sanse oni nemaju na Bridzu, ima da ih odluci Celzi od zivota.