Murinjove muke, stigla potvrda o povredi, ko će predvoditi napad "Đavola" u januaru?

Autor: Nikola Miloradović
subota 30.12.2017.
21:27
Izvor: Sportske.net

Nakon susreta sa Sautemptonom i novog kiksa, Mančester Junajted u novim problemima.

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

"Crveni Đavoli" su vezali četiri neuspeha u svim takmičenjima, nakon poraza od Bristola u Liga Kupu, u tri navrata su remizirali u PL.

Najpre im je Lester otkinuo bodove u sudijskoj nadoknadi, potom su izuklu živu glavu protiv Barnlija zahvaljujući Lingardu, da bi večeras odigrali bez golova protiv Sautemptona.

Već na startu susreta sa "Svecima" zadesio ih je veliki peh, Lukaku je morao da napusti teren na nosilima zbog udarca koji je zadobio u potiljak, više o tome OVDE.

Još uvek se ne zna kakve su prognozne i kada bi Belgijanac mogao ponovo da zaigra, u svakom slučaju realno je oočeivati da propusti par narednih mečeva.

Murinjo je potvrdio da neće moći da računa ni na drugog napadača, Zlatan Ibrahimović će van stroja biti u narednih mesec dana!

Takav rasplet "Posebnom" na raspolaganju ostavlja Rašforda i Marsijala za špic napada, a Englez i Francuz su ove sezone pretežno igrali na krilnim pozicijama, mada su po vokaciji obojica napadači.

Rotacija je sve kraća na "Old Traforu", povrede se gomilaju, van stroja su već Baji, Felaini, Kerik, Smoling i Valensija, a suspenzija bi sa terena mogla da odvoji i Ešlija Janga, više o tome OVDE.

Portugalac je nakon susreta sa "Svecima" izjavio da je zadovoljan zalaganjem svojih igrača, a nije imao ništa da kaže po pitanju prelaznog roka koji počinje početkom 2018. godine, tačnije za nekoliko dana.

Kakva je situacija u klubu, nema sumnje da će "Đavoli" morati da razmisle i o kupovinama i to ozbiljnijim, već ove zime.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lonchy2909
Sunday, 31.12.2017
18:44

Pa dobro. Vrijeme je da vidimo sta zaista mozemo. Rash ce u vrh napada. Marsijal ce levo, iza djesi, desno miki ili mata. Bice tu rotacije medju njima ko ce u sredinu, a ko desno. Nadati se da cemo meceve sa Seviljom docekati sa lukakuom, valencijom, baiijem I jonesom. Naravno I da pogba bude fit. Jedina alternativa je wilson, ali on nikada nije dobio sansu u junajtedu, sem kod Gigsa( dao I gol). Bio je na kaljenju u drugoj ligi, I tu je bio solidan. Medjutim I on je dozivio dve ozbiljne povrede u svojoj kratkoj karijeri I to je sigurno I na njega ostavilo traga.

avatar
mrancic
Sunday, 31.12.2017
10:06

Šta je sa mlađanim lavom koji se oporavio za 6 meseci?Murinjo je izgubio kontrolu i dizgine kao u Čelziju.Skolsvi Gigs da ne pričaju već da se prihvate odgovornosti.

avatar
Petar Pan
Saturday, 30.12.2017
22:53

Lose formiran tim na pocetku sezone , nije dovedeno desno krilo , nije doveden jos jedan spic , nNa ibrahimovica vise ne moze ozbiljno da se racuna , nema alternative za Valensiju , levi bek jedini koji moze da igra Luk so koji je bio povredjen godinu dana Bai , Felaini , Kerik zaboravljeni nisu u rosteru vec 2 meseca. DArmian , Blind su otpisani nemaju kvalitet , cela ekipa je spala na 13,14 igraca . SAd bez Lukakua ce biti bas tesko zapretiti a kamoli dati gol . :D

avatar
Roger Elliott
Saturday, 30.12.2017
22:52

Idi, samo idi iz kluba. Budi barem jednom u zivotu covek. Treba mu uruciti otkaz, i dok imamo priliku da dovedemo Ancelotija ili probati sa Gigsom, nista ne mozemo puno da izgubimo. Vec smo sve izgubili.