Murinjova poslednja sezona? Naslednik uči engleski...

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.09.2018.
18:37
Izvor: Sportske.net

Ma kako bude završena, a niko ozbiljan ne veruje da bi mogao da stigne do titule ili napravi nešto u Evropi, Murinju će ovo biti poslednja sezona u Junajtedu...

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Nastavljaju se spekulacije oko Žozea Murinja. Danas je izjavio da niko nije veći od Junajteda, da on brani klub, što se tumači kao poruka Polu Pogbi. Sa druge strane, fokus više nije samo na Francuzu, sada je isplivao i problem sa nekolicinom igrača, pa se ubrzano stvara front protiv Murinja.

Sa druge strane, mediji smatraju da u takvim situacijama, klub pre ili kasnije, ako nema rezultata mora da smeni trenera, podgrevaju vatru, priča se da Zidan uči engleski i da je veoma motivisan da sedne na kraju sezone na klupu Mančester Junajteda.

On ne bi verovatno rizikovao da preuzme tim u sred šampionata, čini se da Junajted u najboljem slučaju može da se bori za mesto u Ligi šampiona, a da u Evropi, gde se navijači  nadaju uspehu, sa ovim timom nema šta da traži.

U svakom slučaju, Murinjo gubi podršku navijača, iako nije reč o Pogbi.

Naime, mnogi smatraju da je nemoćan da održi svlačionicu na okupu, da ne može da kuka na pojačanja jer igrači poput Baija ili Lindelefa koje je sam doveo, ne pružaju ništa, a da je takođe insistirao na Pogbi, iako je bilo glasova protiv kada je Rajola vraćao Francuza u klub.

Da ne pričamo o Aleksisu Sančezu koga proglašavaju za najveći promašaj u istoriji kluba.

U svakom slučaju, čak i nova ulaganja u januaru što je popravni prelazni rok ne bi puno promenila, jer teško je da bi se klubovi odrekli onih najboljih igrača, pa zbog toga ostaje da se vidi hoće li Murinjo izdržati sezonu. Čak i da se to desi, malo je verovatno da bi posle treće godine mogao da ostane u klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BenkovackiManitas31*
Saturday, 29.09.2018
08:16

Ja kazem da je Zidan sledeci trener Junajteda.

avatar
pepyslav
Friday, 28.09.2018
23:52

Najbolje bi bilo da obojica odu, Pogba zbog sklopa licnosti, jer je egoista i ne interesuje ga tim niti se zalaze, Mourinho realno zbog nedostatka rezultata, a i njegovo ponasanje vec postaje kao adolescenta...u timu ostaviti samo one koji ce da se bore i zalazu, to treba da se gleda pre kvaliteta igraca...

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 28.09.2018
22:45

Ako Zizu stvarno hoce da dodje,bolje da dodje jos u ovoj sezoni. Niko nece ocekivati cuda od njega,imace vremena da upozna ekipu,igraci ce se navikavati na njegove ideje a imao bi vremena i da smiri svlacionicu. Taj novi trener bi trebao da dodje do januara pa da vidi sa kakvim igracima raspolaze. Na leto bi promenio sta mu ne odgovara i u novoj sezoni bi moglo nesto da se ocekuje. Ako dodje na kraju sezone,naredna bi verovatno bila bez znacajnijih rezultata.

avatar
Raiola M.
Friday, 28.09.2018
22:16

Voleo bih Baija u Liverpulu u paru sa VVD-om. Vrhunski je štoper bez obzira na trenutnu krizu.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 29.09.2018
00:06

To bi posle Vide i Ria bio mozda i najbolji stoperski par u PL. Bai je mnogo opasan igrac.

avatar
neme
Friday, 28.09.2018
22:12

Murinju je istekao rok trajanj jos u realu.Ali sad nema neku krivicu manc je prosecan klub sa preplacenim igracima.Rasford lingard dzons lindelof oni bi kod fergusona igrali fa kup.Lukaku Pogba nisu klasa.Tu bi uzeo samo Valensiju De heu i Marsijala oni su klasa ostalo nedostojno kluba.

avatar
RedDevil612989
Friday, 28.09.2018
20:53

Ako ima sanse da postave Zidana za trenera, njemu bi jos jedan kiks bio poslednji. A sto se tice Pogbe, dati mu sasnu do kraja sezone pa sta bude. Ako se popravi odnos prema igri, ostaviti ga u klubu a akl bi ipak ostalo sve isto dovidjenja prijatno. Niko ali niko ne sme da bude ispred kluba. To su i veci igraci od Pogbe saznali na tezi nacin.

avatar
Antihepi
Friday, 28.09.2018
19:31

Мурињо што пре треба да оде. Зидан да дође до марта (читај,чим Мурињо испадне из ЛШ) и треба му дати времена. Морао би да продаје прво. Има играча који су апсолутни вишак у Јунајтеду. Четворица најмање. Што се прве поставе тиче,овом тиму треба два играча,али баш квалитетна,штопер и десно крило. И наравно,без форсирања играча типа Фелаини,Мата,Дармијан,Џоунс...

avatar
Аполо
Friday, 28.09.2018
19:26

Puno para je potrosio a nista nije opravdao. Plasirao se u LS a pitanje je kad ce i tamo neko da nas ponizi. U Premijer ligi se vec brukamo, a tek je pocetak prvenstva. Definitivno sa Murinjom vise nema 'leba, postavlja se pitanje do koje mere ce uprava imati zivaca... da li zamena stize na polovini sezone ili na kraju (naravno pod uslovom da je Zidan glavi favorit da preuzme ekipu).

avatar
Friday, 28.09.2018
19:03

Да је среће да је Зизу дошао пре почетка ове сезоне ...

avatar
NikkiCFC
Friday, 28.09.2018
18:43

Posle ovog posla jos samo u italiji ima neki kredit da radi kao trener i to bi bilo to. Ocekujem njega u Inter sledece sezone a Kontea u Milan.