Murinjov plan za preživljavanje, tera promašenu investiciju, ova dva igrača stižu u januaru?

Autor: Vladimir Stojanović
petak 05.10.2018.
16:19
Izvor: Sportske.net

Treba ipak preživeti do zime, klub ne žuri, dobiće šansu u narednih sedam utakmica, ali on ima plan...

EPA-EFE/PETER KLAUNZER
EPA-EFE/PETER KLAUNZER

Povezane vesti

Hoće li Murinjo preživeti do januara ostaje da vidimo, tek ima sedam mečeva, računajući i onaj protiv Njukasla za vikend.

Ako uspe da se izvuče iz ove situacije, napraviće rez u ekipi. Naime, gotovo je sigurno da će Junajted na sve načine pokušati da proda Aleksisa Sančeza, njega navodno želi PSŽ, ali i Real Madrid, u klubu bi da se oslobode njegove velike plate, a neće insistirati na ogromnom novcu.

Još neki igrači, ali ne i Pogba, bi u januaru napustili klub, ali to su fudbaleri iz drugog plana poput Darmijana i Džonsa.

Murinjo će na sve načine pokušati da pojača odbranu, prva meta je Humels iz Bajerna koji je nezadovoljan u Minhenu, a priča se da će probati da dovede još jednog napadača kao alternativu za Lukakua. Pominju se nekoliko imena, među njima i neke nerealne mete poput Ikardija i Benzeme, ali i mlađi igrači kao što su senzacionalni Pjatek iz Đenove. Njega želi i Čelsi, ali je navodno Vudvord spreman da uloži više novca.

Inače, danas se pojavilo novo ime kao mogući naslednik, u pitanju je Brendan Rodžers, pošto su male šanse da Zidan preuzme klub.

Pol Skols koji je žestok kritičar je ipak za to da ostane Portugalac, ali da prestane da se žali i svađa. Insajderi iz kluba tvrde da je glavni razlog što su neki igrači protiv to što Murinjo iznosi stvari u javnost, što je poremetio svlačionicu svojim istupima i što je potpuno drugačiji od kada ga je napustio pomoćnik Rui Faria.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Friday, 05.10.2018
21:09

Eto, to je Murinjov problem. On razmišlja mnogo više o defanzivi iako je mnogo veći problem u veznom redu. Umesto osmišljavanja bržeg osvajanja terena, češćeg pravljenja kontri i polukontri, višeg presinga, i raznovrsnijih akcija protiv postavljenih odbrana, on smišlja kako da dovede petog ili šestog stopera. Jbg, ja sam navijao za njega, gde god da je bio, pa evo i sad, ovde, doduše se u Engleskoj podudaralo i s prisustvom naših igrača, ali ovo što sad radi je očigledan nedostatak inspiracije i hrabrosti da započne nešto novo. A to Junajtedu treba. Možda taj mladi Nemac, koga planira Bajern?

avatar
NikkiCFC
Friday, 05.10.2018
18:57

Sanceza da uvele bilo kome pre isteka ugovora mogu samo da sanjaju. On je dosao zbog para tamo sad placajte. Jedino mogu da ustede 70k po utakmici tako sto ne igra od pocetka. A napadaca nece sigurno da dovode ovako dobrog jer Lukaku nece na klupu sigurno koliko god da je los.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 05.10.2018
18:10

Covek vidi da ovako ne ide a ne menja nista. Pa promeni tu u*ranu taktiku,probaj nesto novo...

avatar
ZareN
Friday, 05.10.2018
17:37

"pošto su male šanse da Zidan preuzme klub" - ko kaze da su male sanse? Zidan je i dalje favorit broj 1 na kladionicama (1.62 je na kladionicama), jedino sto se prica da mu je jezik problem, a i to se da resiti lako...

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 05.10.2018
17:11

Znaci, ne gledam Junajted do daljnjeg, ne zbog bojkota, vec one patnje na terenu kojoj nema kraja. E najbudalastio upravo.

avatar
deki trbic
Friday, 05.10.2018
16:42

TRBA DA PRODA DARMJANA, DZONSKA, SMOLINGA FELEINIJA, LINGARDA, MATU