Murinjov čovek od poverenja, ali nema mesta u reprezentaciji?

Autor: Beta Beta
sreda 22.11.2017.
16:37
Izvor: Beta

Fudbaler Mančester junajteda Kris Smoling rekao je danas da ne mora da se dokazuje selektoru Engleske Garetu Sautgejtu, koji ga nije pozvao u tim za nedavne prijateljske utakmice sa Nemačkom i Brazilom.

Beta/AP Photo/Massimo Pinca
Beta/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Sutgejt je za utakmice protiv Engleske i Brazila pozvao nekolicinu mladjih igrača.

"Da li sam bio iznenađen? Jesam. Ali, ne igram za jedan od najvećih svetskih klubova toliko dugo i nisam osvojio toliko trofeja, a da ne radim sve što vrhunski defanzivac mora da uradi", rekao je Smoling.

Smoling je odigrao 31 utakmicu za reprezentaciju Engleske, a sezonu u Mančester junajtedu počeo je kao rezerva Filu Džonsu i Eriku Baiju. Smoling je u poslednje vreme igrao više, zbog povreda igrača.

"Ove sezone imamo jednu od najboljih odbrana, takvi smo bili i prethodnih godina i ponosan sam što sam deo toga. Dok igram za Žozea (Morinja), a on je zadovoljan i sve dok igram redovno, onda sam i ja srećan", rekao je Smoling.

On je rekao i da veruje da će biti u timu Engleske na Svetskom prvenstvu u Rusiji narednog leta.

"Sve dok igram redovno i sve dok sam deo veoma uspešnog tima, to će se isplatiti na leto. Ne mislim da moram nešto da dokazujem Garetu. Igram za jednog od najuspešnjih trenera, a on bira samo najbolje. Sve dok igram redovno i dok je on zadovoljan, ako nastavimo ovakvu sezonu i naš tim bude postizao malo golova, mislim da Garet neće imati izbora na leto nego da me izabere", naveo je Smoling.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pep Guardiola--Back
Wednesday, 22.11.2017
21:00

Teski mesar,kada mu je lopta u nogama vidi se kakav je fudbaler.Najlosiji defanzivac kojeg sam ikada gledao.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 22.11.2017
18:09

Prodati ga na leto, velika kiksara. Englez je pa bi od nekog tima kao sto su Everton ili Vest Hem, moglo da se dobije 20 miliona za njega. Dok ovakvi prosecni igraci budu u timu, od velikih trofeja nema nista. Nije tu Ferguson pa da sa njima cuda ostvaruje.

avatar
mrancic
Wednesday, 22.11.2017
19:28

Nije li vam dosadno i smešno da više spominjete Fergija.Život ide dalje a Smoling sve više liči na onog iz doba Fergija.Koliko Junajtedu treba štopera i koliko ih ima boljih od njega u PL?

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 22.11.2017
21:55

Spomenuo sam ga zato sto je on sa ovakvima osvajao titule, Murinjo to nece uraditi nikad. Za PL je neophodna mocna odbrana a ako se od Smolinga, Darmijana i slicnih ocekuje da budu njeni lideri, onda ce se tesko doci do titule. Nama treba neko ko je pouzdan a Smoling to nije. Nama trebaju i bolji levi bek i stoper a Smoling u moze rezerva eventualno da bude. Blind i Darmijan nisu za Junajted.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 22.11.2017
20:21

U Celsiju ima 5 bolja stopera od Smolinga. Ali slazem se nije los, zapravo 4 stopera Junajteda su svi pribliznog kvaliteta i sasvim je svejedno koja dvojica se nalaze na terenu.