Murinjov budući klub? U procentima to izgleda ovako!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 08.04.2019.
09:19
Izvor: Sportske.net

Četiri opcije, zna se šta cilja, nije baš da se on pita, u krajnjem slučaju...

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Mediji se i dalje bave eventualnim Murinjovim angažmanom, pošto je propao odlazak u Real.

U ovom trenutku još nije jasno šta su namere Portugalca, ali ono što je sam rekao je da ga privlači projekat, ma šta to značilo.

Kako to izgleda u procentima.

Bajern Minhen 50%
- Jasno da je ovo Murinjova prva opcija, ali ne pita se sam, naime ako Kovač osvoji duplu krunu mogao bi da preživi. Bajern je rasturio Dormund, ekipa će biti značajno pojačana, a Hrvat ima dosta podrške u sportskom sektoru, pre svega od direktora Salihamidžića.

Lion 20% - Problem je novac, Murinjo bi morao da smanji zahteve što je rekao i predsednik Ola, ali posle Bajerna ovo i jeste najrealnija opcija. Jer, Lion ima dobar tim, sigurno da bi Murinjo mogao da radi mirno, da pokuša da se trka sa Parižanima, radi se o klubu koji ima jaku omladinsku školu, dolazak Murinja bi verovatno zaustavio prodaje ključnih igrača.

Inter 15% - Male su šanse, izgleda da su se u klub već odlučili za Kontea, pričalo se da je Murinjo direktno razgovarao sa Žangom juniorom, da je probao da ga ubedi kako je on najbolje rešenje, ali Kinezi izgleda ne žele negativan publicitet, ali i da Morati preko svojih ljudi, poput Zanetija i Murinja upravlja iz senke.

Roma 15% - Ovde je situacija vrlo jasna, sve što Murinjo treba da uradi je da smanji prohteve, pristane na platu manju od 10 miliona evra po sezoni i preuzme "Vučicu". Oni će morati da žrtvuju par igrača ako ne uđu u Ligu šampiona, ali nisu bez šansi da se dokopaju elite. Tim ima potencijal, pogotovo što će neki stariji igrači otići, pa bi Portugalac bio neprikosnoven u svlačionici.

Eto, to su četiri opcije, od Monaka nema ništa, videćemo šta će se desiti, ali je istina da par meseci pre početka nove sezone, Murinjo nema siguran posao...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Pinjatic
Monday, 08.04.2019
17:47

Voleo bih da preuzme ekipu tipa Lion ili Roma, pa da vidimo da li je u njemu ostalo jos zara

avatar
Paris Saint Germain
Monday, 08.04.2019
10:36

dodji u lion da vas gazimo

avatar
I am back
Monday, 08.04.2019
10:15

neki veci tim moze lako uci u krizu rezultata i otpustiti trenera,i mou lako upada kao najbrze rijesenje.

avatar
JC\'90
Monday, 08.04.2019
10:02

Bajern ili Inter. Nista drugo

avatar
Mladen Bayern
Monday, 08.04.2019
09:22

Ne daj Boze u Bayern sa njim propadamo. Kovac je za njega majstor