Murinjo zgranut uslovima u Rostovu

Autor: Beta Beta
sreda 08.03.2017.
14:33
Izvor: Beta

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je danas da je teren na stadionu u Rostovu veoma loš i da je iznenađen što će se utakmica osmine finala Lige Evropa tamo odigrati.

beta/AP Photo/Rui Vieira
beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester junajteda igraju u četvrtak od 19 časova protiv Rostova u Rusiji, prvu utakmicu osmine finala Lige Evropa. Trener Rostova Ivan Danilijants ranije je rekao da bi teren mogao da predstavlja problem fudbalerima engleskog tima.

Murinjo se složio sa tom ocenom i teren na stadionu Rostova uporedio sa onim na "Nacionalnom stadionu" u Pekingu, gde je njegova ekipa trebalo da odigra prijateljsku utakmicu sa Mančester sitijem pre početka sezone, ali je duel otkazan zbog lošeg terena.

"Teško mi je da poverujem da ćemo da igramo. Znam da moramo, ali teško mi je da poverujem da ćemo igrati na takvom terenu, ako ga tako možete nazvati. Zaista, ne znam ni koji tim da izvedem. Ne znam da li će igrati Henrih Mhitarjan, ne znam", rekao je Murinjo.

"Moram dobro da razmislim, pošto sam očekivao nešto prihvatljivije. Na veoma sličnom terenu u Kini, mi i Mančester siti smo odlučili da ne igramo. Ali, čini se da ćemo sada morati", dodao je portugalski trener.

On je naveo da je o tome razgovarao sa predstavnikom Evropske fudbalske unije (Uefa).

"Na kratko sam bio u kontaktu sa jednim gospodinom iz Uefe kada sam obišao teren. Kada sam mu rekao zbog čega sam zabrinut, rekao mi je: 'Igrači su osigurani, ako se nešto dogodi neće biti problema'", rekao je Murinjo.

Uprkos zabrinutosti oko terena, za Junajted će najverovatnije nastupiti najbolji strelac Zlatan Ibrahimović. On je suspendovan na tri utakmice u Engleskoj nakon što je priznao nasilničko ponašnje kada je tokom utakmice laktom udario protivničkog igrača.

"Neću reagovati na to, on će igrati sutra. Ne komentarišem odluke u Engleskoj", rekao je Murinjo.

U nastavku pogledajte kako fudbaleri Mančester testiraju teren u Rostovu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Wednesday, 08.03.2017
20:37

Sjetite se kad je Mou uzorao naš Stanford Bridž protiv Ronaldinhove Barce, mene je bilo sramota što sam navijao za plavce taj dan, i naravno to mu se obilo o glavu, ovaj teren izgleda bar duplo bolje od onog koji je Mou pripremio u LŠa 2006e.

avatar
Ulquiorra Cifer
Thursday, 09.03.2017
01:11

hahahah upravo sam hteo to da napišem, pesak po terenu i on komentariše uslove, ok.

avatar
Sinisa MIhajlovic 11
Thursday, 09.03.2017
02:36

Bravo. Hvala sto ne zaboravljas brzo kao ostali. Iako navijas za Chelsea, ogroman lajk za komentar :) Spasili ste se murinja, najvece prevare ikad...

avatar
mrancic
Wednesday, 08.03.2017
19:16

Junajted i Murinjo najmalerozniji tim u PL.Golmani malih timova na Old Trafordu brane ko drogirani, izvukli u FA Čelzi a igraju po blatu protiv Rostova.Valjda će se snaći.

avatar
Barca4ever
Wednesday, 08.03.2017
18:32

Sta fali malo ce odrati kozu kad uklizaju.Nema sta lepse od mesarskog fudbala.

avatar
Wednesday, 08.03.2017
18:11

oranje marka kraljevica

avatar
Petar Pan
Wednesday, 08.03.2017
17:35

Mislio sam da se samo kod nas igra na njivama , sad vidim da sam pogresio :D