Murinjo zabrinut zbog vriska, povreda veoma ozbiljna!

Autor: Nikola Miloradović
petak 30.11.2018.
12:51
Izvor: Sportske.net

Portugalac je potvrdio da je jedan od njegovih igrača doživeo povredu na treningu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Preneli smo sinoć da je Aleksis Sančez doživeo povredu prepona na treningu i da ga sasvim sigurno u timu neće biti nekoliko nedelja.

To je na konferenciji za novinare potvrdio i Žose Murinjo, koji ipak veruje da je povreda daleko ozbiljnija nego što se u medijima piše.

"Prema mom iskustvu, bolni vrisak i način na koji se sve desilo. Dug oporavak. Nije to mala povreda mišića od koje će se oporaviti za nedelju ili deset dana. Pre da će to trajati šest nedelja", izjavio je zabrinuti Portugalac.

Dakle, Sančez je prilikom povrede na treningu vrisnuo, što jasno nije dobar znak, verovatno je došlo do ozbiljnije rutpure mišića, koja bi zaista mogla da odvoji Čileanca van terena i nekoliko meseci, Murinjova prognoza je mesec i po dana.

Povreda nije mogla da dođe u lošije vreme, Junajted je ponovo u krizi, a jasno je da je u decembru najteži period u sezoni, boksing dej, praznično ludilo...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Djole Juventino
Saturday, 01.12.2018
00:35

Ovaj Smorinjo ce da unisti sve sto je Fergi stvorio

avatar
RedDevil612989
Friday, 30.11.2018
16:23

Ne znam zasto Junajted ne proba 4-4-2 formaciju. De Gea, Valensija, Smoling, Baiji, Sou u odbrani. Vezni red, levo Mata, desno Lingard ili obrnuto pa da deluju kao krila i u sredini Herera i Pogba. U napadu, Marsijal i Rasfors. Pokusati, nista ne moze da se izgubi.

avatar
Marco Popovich
Friday, 30.11.2018
18:24

Mata je prespor za krilo,ali sto kazes ti,nemaju sta da izgube