Murinjo u šoku, ispade Mančester! Čelsi se provukao u nadoknadi!

Autor: Darko Mitrović
sreda 20.12.2017.
22:54
Izvor: Sportske.net

Najveća senzacija engleskog Liga kupa ove sezone je ekipa Bristol Sitija koja se večeras plasirala u polufinale! I Čelsi se namučio protiv Bornmuta!

Beta/Nick Potts/PA via AP
Beta/Nick Potts/PA via AP

Povezane vesti

Ipak nećemo gledati kvartet velikana u polufinalu Liga Kupa. Posle Arsenala i Mančester Sitija, večeras su plasman među četiri najbolje ekipe izborili Čelsi i - Bristol Siti!

Čelsi je na ''Stamford Bridžu'' tek u nadoknadi vremena golom Morate slomio otpor Bornmuta i slavio sa 2:1, a istim rezultatom je Bristol Siti šokirao Mančester Junajted, takođe golom u nadoknadi vremena.

''Plavci'' su na svom terenu u Londonu poveli već u 13. minutu meča, posle prelepe akcije koju je na pravi način završio Vilijan i činilo se da večeras neće imati previše problema.

Ali, gosti se nisu predavali i kako je meč odmicao, videli su svoju šansu da naprave iznenađenje.

Igrao se 90. minut, kada je Gosling savladao Kabaljera i meč uveo na prag ulaska u produžetke.

A da tako ne bude, pobrinuo se Alvaro Morata, koji kod Goslingovog gola nije dobro reagovao u defanzivi, ali koji se na pravi način iskupio. Pogodio je na asistenciju Azara i overio plasman Čelsija u polufinale - 2:1.

A na Ešton Gejt stadionu u Bristolu, prava uzbuđenja su viđena tokom drugih 45 minuta, iako su tokom prvog poluvremena Ibrahimović i Rašford pogađali prečku, odnosno stativu.

Tek što je počelo drugo poluvreme, u 51. minutu, Bristol je poveo prelepim golom Brajana i tako najavio senzaciju.

Samo šest minuta kasnije, Zlatan Ibrahimović je poravnao rezultat iz slobodnog udarca, što je njegov prvi gol posle oporavka od povrede i možete da ga vidite OVDE.

Mogli su favorizovani gosti sve da reše do kraja utakmice, ali Rašford, pa Lukaku nisu iskoristili nove velike prilike za Junajted.

Kazna je stigla ''kad joj vreme nije'', u poslednjim sekundama meča!

Uloga heroja pripala je Koriju Smitu, koji je na asistenciju Tejlora savladao Romera za eksploziju oduševljenja na stadionu - 2:1!

Gol odluke možete pogledati OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

80 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wolverine
Saturday, 23.12.2017
11:39

Dešava se, ispali pa šta? Kako smo mi bijedan narod, jedva dočekali da nekog velikana skrate za glavu pa da se snebivamo. Njih mnogo zabole što su ispali.

avatar
Manipulator
Thursday, 21.12.2017
10:02

Taman bi bili u nizi rang takmicenja da ih sudija ovoliko ne pomaze. Ovo je njihova realnost...

avatar
Los Vikingos
Thursday, 21.12.2017
04:40

Nadam se samo da ce Bristol zadrzati formu i da cemo ih sledece sezone gledati u Premijer ligi, a na dobrom su putu.

avatar
Kolos
Thursday, 21.12.2017
01:26

Ne razumem neke navijače Junajteda koji kažu da im je drago što su ispali jer ovaj kup nije bitan, a prošle sezone su se hvalisali sa komjuniti šildom kao da su ligu osvojili. Pogotovo pingvin, ne znam pod kojim je sada imenom.

avatar
Стерлинг Арчер
Thursday, 21.12.2017
15:53

To je klasika. Tako su i za ligu evrope pricali kad je Celzi osvojio a kad su oni osvojili kao da je Liga Sampiona bila u pitanju

avatar
brekbaCh1
Thursday, 21.12.2017
01:24

Interesantan mec protiv Bornmuta, i pobeda na kraju. Mada po meni ovaj kup je nebitan i mogli su lagano da ispadnu, al ajde. Zanima me, kako ce sad Murinjo da vadi sezonu bez Liga kupa :D

avatar
Stari
Thursday, 21.12.2017
01:21

Kako ove godine ovaj kup nije bitan, a prošle godine je bio itekako važan!?!

avatar
Thursday, 21.12.2017
00:50

Celsi igrao prvenstveno sa rezervama, drugo igrao koliko je bilo potrebno. Citavu utakmicu su bili bolji ali zavrsni pas nije proso. Nema veze idemo dalje, pobedi se ne gleda u zube. Zao mi je Junajteda ali sami su krivi kada su uzeli Murinja, znali su sta ih ceka. #CFC

avatar
Bat
Thursday, 21.12.2017
00:43

zasluzeno je pobedio bristol nema sta...jeste da ovaj kup nije nesto bitan ali je bruka biti eliminisan..ne volim da gledam ovakav junajted..

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 21.12.2017
12:49

Imamo previse anti fudbalera u timu nadam se da cemo im vidjeti ledza u januaru i na ljeto. Mi bez pogbe i matica u paru smo krs na sredini kad su oni tu o da smo jaki cim jedan fali krs..treba nam kreativac poput d.silve iz sitija,desno krilo valjda dodze taj malkom iz borda i rezervni napadac jer ibra je zavrsio sa karijerom. Treba nam 4-5 igraca vrhunskih da se mogli nadigravati sa top timovima. Nije Mou kriv sto ima toliko prosjeka u timu to je naslijedio od predhodnih trenera,zasto igra bunker pa da ima dobar tim nebi a ovako ne smije da se otvori da nebi dobio 4-5 golova u mrezis. Bristola nam da 2 sta da se otvoris protiv sitija dobio bi 5..ako skocka tim nece imati potrebe za bunkerom jer ce imati top igrace koji ce znati dominirati na terenu.

avatar
Ton4i
Friday, 22.12.2017
19:33

I sa ovakvom defanzivnom taktikom je napad jako dobar,dakle ofanziva je sjajna bre,drugo je sto Murinjo nakon prednosti zeli cuvati tu prednost makar igrao protiv amatera,jer verujem da bi i tada izvadio Rashforda i Marsijala,a uveo Felainija i Tuanzebea-primera radi.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 21.12.2017
20:02

Murinjo ce uvek igrati bunker

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 21.12.2017
12:55

Koliko top igraca toliko muzike.pogledaj sitijovu klupu kod njih se povreda silve ne osjeti uso gundogan i izdominiro a kod nas kad nema pogbe i matica zajedno na terenu nemamo ni sredinu terena niti znamo iznjeti loptu niti se znamo odbraniti na srediti valjda ce u januaru kupiti neke igrace koji nam trebaju.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Thursday, 21.12.2017
00:37

Ne mozemo ni sa drugoligasem da se nadigravamo, jaki smo, ustvari jak je Mourinho nisu igraci krivi...

avatar
ADIS-M-UNTD
Thursday, 21.12.2017
17:27

Nisu upravu ovo najmanje ima veze sa Mourinjo ne moze on do blinda napraviti igraca koji zna centrirati..ne moze od lingarda napraviti silvu ili de bruena..ne moze od darmijana napraviti vokera ili od smolinga ili liderhofa i smolinga napraviti otamendija kompanija ili stonsa...gdje je Mou kriv sto je nasledio Darmijana i blinda koji nit znaju driblati niti su brzi niti znaju centrirati dali je on kriv? Dali je kriv sto lingard ne zna podvaliti loptu ko silava i de bruen ? A mora igrati lingard jer je Miki.jos ocajniji od njega.. dali je.on kriv sto Mata je spor i nije okretan zna podvaliti loptu ali prespor sustignu ga odbrambeni igraci. Dali je on kriv sto ima na klupi felainija i hereru koji su ratnici bez grama fudbalske inteligencije koji ne znaju povuci loptu predriblati i podvaliti loptu. Van Gal i Mojes su nabacali toliko prosjeka u tim da je to uzas...nebitan Mou Ferguson da sad sjede na klupa sa ovim amaterima nebi osvojio titulu to potipsujem bio bi u top 4 ali titulu sigurno nebi uzeo... treba nam 2 ili 3 prelazna roka da dovedemo kojeg top igraca,da ovo rasprodamo ili pokloniml ako ko hoce uzet.. dovest bejla,malkoma,rouza,drexlera ili pastorea kao 10..napadaca dobru rezervu jer ibra ide nije on vise za fudbal.. ja mislim sada januar i ljeto da ce Mou to konacno dovesti u red i resiti se amatera...sto bi igrao bunker...ako imas napad marsijal-lukaku-bejl iza pastore ili nek play a iza njih pogba matic..desni bek dobar lijevi rouz..itd pa takav junajted se nebi znao braniti to su igraci orjentisani za napadacki fudbal napadni ti sa lingardom na 10 i ostalim amaterima u timu.

avatar
Ton4i
Friday, 22.12.2017
19:35

Sve i da si u pravu,ipak ne bi smeli pruziti tako losu partiju protiv drugoligasa...

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 22.12.2017
11:29

Evans,Smalling,Rafael,Fabio,Gibson,Anderson,Obertan,Park Ji Sung, Berbatov, eto ko je igrao kod Fergusona, prva 3 igraca su mu bili prvotimci, a neko ih je prodao da bi kupio Darmijana,Blinda i Rojo... Anderson nikad nije pokazao zasta je kupljen pa ga je opet cuvao nekoliko godina, pored Scholesa nismo imali igraca kao sto su bili Roy Keane ili Veron. Carrick i Fletcher nikad nisu bili top klasa ali su uvek igrali. Berbatov, covek bez brzine, imao neku tehniku ali je opet kod Fergusona.nZakljucak Ferguson je imao 2/3 ekipe top igrace i 1/3 jedna klasa ispod ali je znao da sve to sklopi imao je igru imao je viziju. nPa zamisli da je Ferguson imao top igrace na svim pozicijama gde bi mu bio kraj.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 21.12.2017
23:26

Po tebi trener samo mora kupovati i pustiti ih sami da igraju da im loptu i nek sami igraju, ne druze trener je sve i svasta nek dodje simeone na klupi utd da vidis kako ce te vase frizurice da igraju, problem je sto je murinjo izgubio autoritet i nije napravio update tako reci vreme ga pregazilo, pozdrav

avatar
esadandrovic
Thursday, 21.12.2017
00:32

Hajde fudbalske neznalice, hvalite Murinjove ekipe, hvalite Atletiko, hvalite Grcku i Portugal, hvalite Benitezov Liverpul. Svi koji hvale ove ekipe, pojma nemaju o fudbalu.

avatar
El Clásico leyendas
Thursday, 21.12.2017
01:12

sta bi prosle sezone sa Monakom

avatar
Bojan100
Thursday, 21.12.2017
09:30

Dobrim dijelom komentara si upravu ,s fudbalskog gledista, ali pomenute ekipe i pomenuti treneri su u odredjenim momentima sa tim anti- fudbalom pravili rezultat , a u konacnici to je i najvaznije u sportu , REZULTAT je najvaznija stvar svima, a one floskule kako je nesto lijepo za oko ili kako je vazno ucestvovati su jeftini izgovori gubitnika !

avatar
brziii
Thursday, 21.12.2017
00:30

Drago mi je sto United ne igra dalje. Tu je Liga sampiona kao i PL i nepotrbno je trositi se na ovakvo takmicenje.

avatar
Emperador(2018)
Thursday, 21.12.2017
00:20

Daj nam Bristol

avatar
Thursday, 21.12.2017
02:32

Ne moze care. Ne drzi nas Arap pa da stima na sto laksi zdreb.

avatar
Thursday, 21.12.2017
21:35

Dobro eto neka bude po tvome. Ne ali je bilo vise izbora pa je tako i vec mogucnost.

avatar
jack wilshere
Thursday, 21.12.2017
20:19

Hahahaha vristim od smijeha.. Konzorcijum se kaze legendo.. i ti govoris nekome o edukaciji.. I zasto bi me bolilo sto Arsenal ne.igra LS, ionako bi ispao u osmini finala, kao sto ce i Celzi.. I nisi odgovorio, jesu li onda u prosloj rundi namjestili Junajtedu da igra protiv Bristola?

avatar
Thursday, 21.12.2017
18:01

Prvo se edukuj, drugo teze je nastimati utakmicu nego li zdreb. Trece jeli normalno da taj jedan Siti dobija Bristol, da dobijaju Basel u LS. Da odmaraju izmedju utakmica LS i PL po 5 dana dok neki ne odmaraju ni 2-3 dana, itd, itd. To recimo tebe ne interesuje jer tvoj klub ne igra u LS. Nazalost to te boli.

avatar
jack wilshere
Thursday, 21.12.2017
16:03

Prvo, rijec korcijum ne postoji.. Ili mozda postoji u nekom tvom naglasku ili jeziku..nDrugo, i Glejzer je jedan, pa City.ide u goste Lesteru, a Utd Bristolu.. Jel i to namjesteno? Pretpostavljam da je korcijum najjacih ljudi iz Emirata nastimao nepostojeći penal Lesteru, a onda nastimao prolaz na penale?

avatar
Thursday, 21.12.2017
15:45

Da ali on je jedan a ovi su korcijum najjaci ljudi iz Emirata. Zato ne pricaj nesto kad ne znas.

avatar
jack wilshere
Thursday, 21.12.2017
15:16

A vas predsjednik inače drzi cevabdzinicu u Banja Luci, pa eto, zafalilo mu..

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Thursday, 21.12.2017
00:20

Vidim da je Šo medj najbolje ocenjenim i Murinjo ga zbog svog stava prodaje. Pih čoveka

avatar
Nikola M.
Thursday, 21.12.2017
00:16

Zaslužio je Bristol ovo, apsolutno jeste. Više su se trudili, uložili više želje i energije i više su dali sebe ovoj utakmici. Hrabar i ofanzivan pristup im se isplatio. Čitav meč su bili odlični. Murinjo počne utakmicu sa 3 štopera i primi 2 gola od Bristola. E, moj Murinjo... Dobra strana poraza je ta što makar nećemo gledati novo bunkerašenje protiv Čelsija u polufinalu i svejedno ispasti. Bristol možda neće proći Čelsi, ali sam siguran da će sačuvati obraz.

avatar
Barbosa
Thursday, 21.12.2017
01:21

Nije igrao sa tri štopera Blind je igrao na poziciji zadnjeg veznog.

avatar
Thursday, 21.12.2017
02:33

Ne moze ni igrati protiv Celsija kada je Siti povlasten.

avatar
FanUnited
Thursday, 21.12.2017
00:14

ovakvo slavje na kraju posledno sam gledao kad je juve osvoio serie a ... svaka cas ovoj ekipi ... dobro sto odpAde united jer imamo gusti raspored treba odmor

avatar
StefMU
Thursday, 21.12.2017
00:43

Brate, nauci da pises..

avatar
FanUnited
Monday, 01.01.2018
15:23

koga bi ti naucil makedonski togas i jas bi pisuval precizno kako sto treba ... a do togas cao

avatar
Rikardo Roča
Thursday, 21.12.2017
00:12

Mogu vam reći pametan potez Murinja. Jer dokle god da stigne ili u finalu ili polu,tu ga čeka City da ga izmlati,pa da se ne bruka,i da ga ne prozivaju,ovako će svi sutra zaboraviti Bristol ,a Murinjo ima dobar alibi. Pametno skroz..

avatar
RokerSantaKruz
Thursday, 21.12.2017
00:33

Vidi se da si njegov ljubitelj, poceo si da razmisljas kao on i unaprijed alibije stvaras. :DnSamo on moze od jednog ovako sramotnog poraza da izmisli kako je imao neku genijalnu ideju, i da je sve to tako trebalo da bude, ne sumnjam da ce i ovog puta.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 21.12.2017
23:29

A kao on namerno izgubio!!!!

avatar
ElNino
Thursday, 21.12.2017
01:38

'mogu vam reći pametan potez Murinja '. Hahaha, kakva legenda.

avatar
Rikardo Roča
Thursday, 21.12.2017
01:23

Iako se ne volim MU,žao mi navijače njegove,da ih ponizava bezanjem sa bojnog polja,i sve da bi samog sebe opravdao.

avatar
Thursday, 21.12.2017
00:12

Agonija MU se nastavlja ... O Boze ... Dajte nam Poketina ... Ovo je tuzno ... :(

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 21.12.2017
00:32

Ti valjda za Real navijas.

avatar
Маркус19
Thursday, 21.12.2017
15:38

Не зна за кога навија, дефинитивно...

avatar
Thursday, 21.12.2017
11:59

prvo:gde pise da se mora navijati samo zajedan klub? drugo:sta tebe pa briga za to ? potrosac vazduha klasican ...

avatar
Adnan
Thursday, 21.12.2017
00:50

Poketino ima otprilike jacih pocetnih 11 od Junajteda i ne moze nista da uradi sa tom ekipom.

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 21.12.2017
00:07

Golgota propale dinastije se nastavlja......ali ovog puta nije Man City nego prejaki Bristol City ....

avatar
Маркус19
Thursday, 21.12.2017
15:38

Вест Хем?

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 21.12.2017
16:27

Hahah uvhatio si se stim west hemom kao pijan za banderu, znaci najvece legende su navijaci uniteda kad relativiraju njihovu golgotu sa ostalim klubovima. ...... Morata te pozdravlja ;)

avatar
Marcos Alonso
Thursday, 21.12.2017
00:02

Sto Morata nisi onako i protiv Atletica :D Ispade drama na kraju u oba meca. Ajde bar na ovom zrijebu da nas sreca pogleda i dobijemo Bristol. Drugo poluvrijeme Celsija ocaj prvo je bilo dobro,Ampadu pokazao zasto Konte zeli da mu da sansu,odlican sa svojih 17 god! Veliki potencijal. Bristol kasnije drago mi je zbog njih zasluzili su onakvo slavlje na kraju

avatar
Stretford END 1878
Thursday, 21.12.2017
00:00

Uhhhhh, sta da se radi, mozda bolje sad nego u finalu. GGMU.

avatar
Petar Pan
Thursday, 21.12.2017
00:00

Auu svaka cast Bristol sitiju na prolazu , I ako sam navijac Uniteda prvi put sam osetio da mi je drago sto nas je neka ekipa pobedila potpuno zasluzeno . Koja borbenost , ljudi su ginuli na terenu zasluzuju svaku cestitku . Ova utakmica je pokazala Darmian , Blind , Ibra i ako je dao gol odigrao je ocajno nije to vise onaj Ibrahimovic nema kretanja nista .

avatar
brziii
Thursday, 21.12.2017
00:34

Ovo je odlican pokazatelj da United nema adekvatnu zamenu. nMau radi odlican posao i siguran sam da ce napraviti jak United. nDve godine je premalo za to. Real je prosao kroz istu stvar. Bili su u ocajnom stanji kada ih je preuzeo.

avatar
brziii
Thursday, 21.12.2017
00:41

Ajdemo svi vi znalci fudbala da ste odmah kritiikovali Murinja! Preuzeo je ekipu bez identiteta. Ono sto je osravio Ferguson odavno je nestalo. On je covek krenuo iz minusa.Ovaj tim nije znao da pobedjuje. nSvako pojacanje koje je doveo je odlicno. Za dve sezone jos tek se trebaju traziti rezultati!

avatar
Japanac
Wednesday, 20.12.2017
23:59

Kakvo veselje na kraju meca,zasluzili su,tim od par miliona pobedio je tim od preko 500 miliona,e sad glavno pitanje je da nije mozda Murinjo namerno izgubio da ne bi se opet sreo sa Pep :D

avatar
lonchy2909
Thursday, 21.12.2017
02:45

Pa ne radi se toliko o Pepu. Dobio ga je Murinjo prosle godine u ovom kupu. On protiv Pepa moze samo dobiti kup tekme. Vise se mozda radi o tome da se igraju dve polufinalne utakmice u zgusnutom rasporedu. Cilj je dogurati sto dalje u Ligi sampiona, mozda probati uzeti fa kup ako bude moguce I sacuvati to drugo mjesto u ligi. Prvo je rezervisano za Sity, I samo cudo bi se moralo desiti da oni ne uzmu titulu ove godine. Junajted je uzeo ovaj kup prosle sezone, I vjerovatno je bolje rasteretiti ekipu I ne igrati dve ili tri dodatne utakmice u ovom takmicenju. Sam znas koliko je Murinjo svojeglav, I umjesto da za ovo takmicenje koristi za razigravanje rezervista on bi sigurno koristio startere u, narednoj rundi. Svaka cast Bristolu, gledao sam od 30 minute, I mogu reci da su bili sjajni. Mene kao fana uniteda nije zabrinula uzasna rola Darmiana I Blinda, vec ocajne reakcije Romera tokom cijelog meca. Prakticno je pokusavao pokloniti gol protivniku.

avatar
Japanac
Thursday, 21.12.2017
22:34

Zbog nedovolne minutaze,ipak radi se o Utd u svaki mec moraju da uzmu za ozbilno...

avatar
Gorčilo
Wednesday, 20.12.2017
23:59

Bristol igrao fenomenalno! Na 3. su mestu u Čempionšipu tako da ih vrlo lako sledeće sezone možemo gledati u PL.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 20.12.2017
23:58

Neko ce reci da je dobro sto smo ispali zbog manjeg broja utakmica do kraja,ali mi se za titulu u ligi (a ni od LS nema nista) ne borimo tako da je ovo lose. Nadam se da ce Murinjo isto ko Van Gal,neka uzme FA kup za kraj i da ga ne gledam vise. Jedino me raduje sto je Ibra dao gol.

avatar
Wednesday, 20.12.2017
23:58

očekivano bristovi idu dalje

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 20.12.2017
23:57

Tuga jad i cemer, sramota me je kao navijaca. Ne mogu vise ovo da podnesem, dosta mi je ovoga vise. Bas njih briga dal ce da pobede ili ne, a meni pritisak u 300.

avatar
Kajzer
Thursday, 21.12.2017
16:21

Kad pre predje od gaziii na tugu jad i cemer :D Al opusteno samo, uzmi cips i pritisak ce ti se vratiti u normalu.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 20.12.2017
23:57

Haha jadna ekipa no matic no party

avatar
Adnan
Wednesday, 20.12.2017
23:56

Dio mene je zadovoljan sto smo ispali,jer sad Murinjo nece imati kikiriki kupove da utišaju nezadovoljstvo navijača.Glumi nesto,ne slavi kad mu tim dadne gol,Sir Alex je slavio svaki gol protiv svakog protivnika.

avatar
CFC-Macedonia
Thursday, 21.12.2017
16:29

kikiriki kup je za united postao najglavni uspeh u zadnji 8 godina

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 20.12.2017
23:56

Sramota za najtrofejniji i najveci klub u Engleskoj da ovako izgubi, sramota me sto mi klub ima trenera kao Murinjo, okej mi je lik al brate pretera ga sad

avatar
Маркус19
Wednesday, 20.12.2017
23:56

Баш досадна игра Јунајтеда, мада ме то не чуди од Муриња. Ипак, у неку руку ми је и драго што смо испали. Овај куп је небитан, треба обратити пажњу на домаће првенство, да пробамо да смањимо разлику у односу на Сити, и да што даље догурамо у Лиги шампиона. Свака част домаћинима, борили су се као лавови!

avatar
Adnan
Wednesday, 20.12.2017
23:55

Darmiana je večeras prolazio ko god je želio.