Murinjo u epizodi - Sudija nije kriv, ali je i kriv

Autor: Nikola Miloradović
subota 20.06.2020.
08:47
Izvor: Sportske.net

Portugalac vidno nezadovoljan nakon remija.

EPA-EFE/GLYN KIRK / NMC / AFP POOL
EPA-EFE/GLYN KIRK / NMC / AFP POOL

Povezane vesti

Odigrali su sinoć Totenhem i Mančester junajted prvi meč posle prekida sezone, okončan je na razočarenje i jednih i drugih nerešenim rezultatom 1:1.

Sparsi su odigrali sjajno prvo poluvreme, poveli preko Bergvajna i imali još nekoliko izglednih prilika, Junajted je bio bolji u drugom, a puleni Ole Gunara Solskjera su do izjednačenja došli u samom finišu, kada je Bruno Fernandeš precizno izveo najstrožu kaznu.

U poslednjim trenucima susreta je sudija Mos još jednom pokazao na kreč u korist Junajteda, ali ga je ovoga puta VAR ispravio, pa je ostalo 1:1.

Murinjo je nakon utakmice istakao da nije zadovoljan sudijskim odlukama, kao ni odlukama iz VAR sobe.

"Nisam zadovoljan zbog penala, kao ni zbog drugog penala.

Nisam zadovoljan VAR-om, ne sudijom. Tokom utakmice, on može da pogreši i da jeftin penal. VAR onda ima zadatak da obavi, i nisam nezadovoljan Mosom, nezadovoljan sam zbog VAR-a.

Mosom sam nezadovoljan zbog drugog penala jer nije dao slobodan udarac Orijeu, a onda je svirao jeftin penal i VAR je rekao istinu
", izjavio je, pomalo konfuzno, Murinjo.

Baner 3

Erik Dajer je srušio Pogbu za prvi, priznati penal, ali Murinjo ističe da je prezadovoljan partijom engleskog fudbalera, koji je igrao u zadnjoj liniji u tandemu sa Davinsonom Sančezom.

"Mislim da je Dajer bio fantastičan, odigrao je jako dobro. Čini mi se da je Davinson napravio jednu grešku u prvom poluvremenu, tehničku grešku koja je dala šansu Rašfordu", pojasnio je Murinjo.

Istakao je i da je pravilo o pet izmena više odgovaralo Junajtedu, zbog duže klupe.

"Nije samo Pogba, oni su imali i Grinvuda, Igala i Džesija, oni mogu da promene utakmicu. To je ono što pet izmena može da vam donese kada imate moćnu klupu.

Lamela, Bergvajn, Hari i Son su počeli i bili su jako umorni i na klupi nismo imali prava rešenja. U sledećoj utakmici ćemo imati Lukaša, vraća se i Dele, imaćemo više opcija
", zaključio je "Posebni".

Sparsi u narednom kolu, 23. juna, dočekuju ekipu Vest Hema.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vjeko Stojančić
Saturday, 20.06.2020
16:35

Ista ekipa sa kojom raspolazes prosle godine je igrala finale lige sampiona ,problem je u tebi i tvojoj zatvorenoj igri zbog koje si i dobio nogu iz Junajteda ,treba biti realan Junajted je bio bolji e sad ne pobjedjuje uvijek bolji.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 20.06.2020
09:18

https://www.youtube.com/watch?v=PWl3rBgIjtM Kako ga oslovljava novinar na početku? Sujeta je čudo.