Murinjo u epizodi - 'Ko vam je kriv što ste nas pustili da rano osvojimo titulu...'

Autor: Miloš Marković
utorak 19.05.2015.
11:08
Izvor: Sportske.net

Lako je Čelsiju da se šali.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Londonski klub je osvojio titulu, sve je lako kada teret skineš sa leđa. Atmosfera u klubu je apsolutno sjajna, pokazao nam je to Džon Teri OVDE, Sesk Fabregas se sinoć previše opustio OVDE i OVDE, a danas je osmeh navijačima na lice navukao i sam Žoze Murinjo.

U svom prepoznatljivom maniru, nije propustio priliku da još jednom 'bocne' svoje rivale i direktne konkurente.

Komentarišući trku za titulom, Murinjo je 'optužio' Arsenal i Mančester Siti za poraz od Vest Broma.

"Ne krivim igrače."

"Kada bih krivio igrače, morao bih da okrivim i sebe jer ja nisam ništa drugačiji od njih. Hajde da njima damo deo krivice, ali hajde da okrivimo i naše direktne rivale."

"Mančester Siti, Arsenal i ostali su krivi jer su nas pustili da osvojimo titulu toliko rano. Krivi su jer nisu bili dovoljno dobri da se sa nama bore za titulu do samog kraja.",
rekao je Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ChelseaFan
Thursday, 21.05.2015
23:30

Futball is a game, World is a blue , Chelsea is a CHAMPIONS.. produkt by Jose Mourinho :)

avatar
lamps8
Tuesday, 19.05.2015
15:16

pa u prvom delu sezone je vec bilo sve reseno ali malo mi je krivo sto je celsi posle utakmice sa njukaslom izgubio samopouzdanje i poceo da igra defanzivno ali dupla kruna veliki uspeh ostaje mala zal za ls.

avatar
S-I-M-K-E
Tuesday, 19.05.2015
13:29

Potpuno se slazem sa Murinjovim komentarom...Titula davno osvojena,nema motivacije,glavama su vec na odmoru...Isti je slucaj i sa Bajernom.

avatar
Tuesday, 19.05.2015
13:17

Arsenal, Junajted, pa i Siti su nesto slabije krenuli sezonu, a Celsi je to znalacki iskoristio. Zbog toga ovakva ''setnja'' do titule.

avatar
Nikola M.
Tuesday, 19.05.2015
12:55

Ovo da su drugi krivi jer nisu bili dovoljno dobri da se sa Čelsijem bore za titulu do samog kraja, je istina. Jednostavno, konkurencija Čelsiju ove godine je bila slaba, uz dužno poštovanje ostalim klubovima. Arsenal je bio loš u prvom delu sezone, tek su u drugom delu krenuli da beleže bolje rezultate, ali tada je već bilo kasno da se ozbiljnije uključe u borbu za titulu. Siti je dosta oscilirao, i oni su u drugom delu sezone pali. Junajted je cele sezone imao uspona i padova, nikako se nije mogao zadržati kontinuitet. Svaka čast Čelsiju na tituli, bili su konstantni i zaslužili su je. Ova Murinjova konstatacija je na mestu. Valjda će sledeće sezone biti neizvesnija trka za titulu, čisto da se malo začine stvari i da PL bude još zanimljivija.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Tuesday, 19.05.2015
11:42

a da nije osvojio titulu krivio bi savez sudije protivnicke timove...e moj murinjo jadan si videcemo sledece godine kako ce da bude

avatar
Стерлинг Арчер
Tuesday, 19.05.2015
12:58

Ali pošto je osvojio titulu možemo samo da nagađamo...plači :*