Murinjo - Svađa sa Ibrom, Rajolina mina?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 17.03.2018.
10:39
Izvor: Sportske.net

Neke stvari bi mogle da budu jasnije, ako ima istine u rečima Rumuna. Da li je u pitanju veći sukob nego što se činio?

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Žoze Murinjo je bio glavna tema posle jučerašnje konferencije za štampu, a stigle su i nove informacije, kada je u pitanju trenutna situacija u klubu.

Naime, Adrijan Mutu je u jednoj izjavio rekao da ima saznanja da Zlatan Ibrahimović nije povređen, odnosno da je u pitanju sukob sa Murinjom, što je podgrejalo sumnje da se radi o velikom rascepu na relaciji Rajola - Murinjo.

O čemu se radi?

Naime, Rajola je doveo Murinju igrače, pre svih Zlatana, ali i Mihtarijana kao deo paketa i Lukakua, naravno na vrhu je bio Pogba za koga je plaćen svetski rekord.

Sukob je nastao prvo zbog Jermenina, onda se pričalo da Lukaku menja agenta, pretpostavlja se pod pritiskom kluba, odnosno Murinja. Ceh je platio i Ibrahimović, a sada se šuška da i Pogba želi da napusti klub kao i da njega Junajted pritiska da promeni menadžera.

Koliko ima istine u svemu teško je reći, od Rajolinih igrača tu je i rezervni golman Romero, Ibra će otići za par meseci, videćemo kako će se cela priča završiti. U svakom slučaju, Murinjo će se verovatno odreći Rajolinih "dobrih usluga", mada su mediji progurali priču da kontroverzni agent nudi Bleza Matuidija kao rešenje na sredini.

Problem je što se Juventus ne bi odrekao Francuza ni za kakav novac, a Rajola je izgleda u problemima i sa "Starom damom", verovatno jer nije uspeo da pregovara o eventualnoj ponudi za Donarumu, koji ne zanima Juve.

Svakako da menadžeri igraju veliku ulogu, ali generalno, Rajola spada u 10 najbogatijih sportskih agenata na svetu, igrači mu bezgranično veruju pa je teško da će ga neko od njih žrtvovati kako bi udovoljio klubu.

Murinjo i Junajted večeras čekaju Brajton u kupu, jedinom takmičenju gde mogu da uzmu trofej, pobeda je obaveza, u suprotnom Portugalac bi mogao da dospe u još veću nevolju. Delovi kluba su nezadovoljni i rezultatima, ali pre svega njegovim ponašanjem...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Маркус19
Saturday, 17.03.2018
18:43

Под хитно прекид сарадње са Рајолом, колико год то коштало клуб.

avatar
Goran_Ilic
Saturday, 17.03.2018
16:07

Usput,zna li iko gde se dade Zlatan,kao oporavlja se brzo oporavio se pre roka a ni na karti ga nema,zna li neko ista o tome.

avatar
lonchy2909
Tuesday, 20.03.2018
11:56

Pa ako si gledao ono malo sto je igrao vidi se da je fizicki nespreman. Nema on vise brzine da igra u vrhu napada. Zlatan je majstor bio I ostao, ali je povreda vise nego ozbiljna. Dao je mou izjavu za klupski sajt da je Ibra sam skapirao da ne moze pomoci I da je odlucio da se skloni iz tima I da samostalno radi na sebi I da ojaca misice.

avatar
Misosesic
Saturday, 17.03.2018
15:58

Gdje je ovaj fudbal došao da igrač neće da promjeni agenta zbog giganta kakav je ManUTD.Nekada bi igrači i prezime promenili samo da zaigraju za taj klub a sad neće agenta.Rajola i njegovi igrači samo unose nemir u timove jer misle da su iznad svih zato sto im je Rajola menadžer.Real i Barsa su najpametniji sto neće da imaju posla sa tom zmijom.Klubovi trebaju da uslove igrače ako hoćeš da potpises za ManUTD,Citi,Real Barsu itd.otpusti Rajolu.

avatar
Stretford END 1878
Saturday, 17.03.2018
23:54
avatar
lonchy2909
Tuesday, 20.03.2018
11:59

Nekada agenti nisu ni trebali igracima. Jedan od razloga zasto je Pogba napustio junajted jer je imao neka dva klinca za agente koji su ga zastupali i, bili su neozbiljni. Fergi mu nije dao da igra jer je bio mlad. A onda ga je Rajola uzeo pod svoje I na njemu zeo bruku para. Radi se o ogromnim procentima. Sada ne znam tacno koje su sume u pitanju, jer I sam znas da ima raznih informacija. Ali brate, nije humano da agenti uzimaju toliku lovu.

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 17.03.2018
14:54

Murinjo je proslost. Svaka cast, imao svojih 10ak godina uspeha od 2002 sa Portom do titule sa Realom 2012 i to je to. Nije ispratio kretanja u modernom fudbalu, promene taktike i detaljne analize. Igra na istu foru sa snaznim igracima, odbrambeno orjentisan, nula na strani, kec kod kuce sa jednim golom razlike i to vise ne prolazi. I lako je biti smeker i bockati i prozivati i zasmejavati kada ti ide, treba biti gospodin kada ti ne ide.

avatar
Mak-Juventino
Saturday, 17.03.2018
12:46

Mino , ocekivano

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 17.03.2018
11:43

Mislis, Donarumu ne zanima Juventus...

avatar
SRBIJAA
Saturday, 17.03.2018
13:08

Koga ne bi zanimao klub, koju redovno osvaja titule i bori se za samu zavrsnicu LS svake godine? I jos bi mu mentor bi Bufon!?

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 17.03.2018
19:39

Zarko, dao sam ti plus, ali, nismo mi raspali, samo nam nesto ne ide vec duze vreme :-/

avatar
Žarko Petrović
Saturday, 17.03.2018
15:38

I ja mislim da decka ne zanima Juventus i da bi igrao u ovom raspalom Milanu, ma kakav god da je klub. Ali ima takve roditelje i menadzera, pa svi pogresno tumace. Nikada nisam video da je decko izjavio da zeli da ode, navijaci bi morali drugacije da se ponasaju prema njemu, decko ima 18 godina. A to sto su mu doveli brata u klub nije njegova krivica, vec maslo njegovih roditelja i menadzera.

avatar
soru
Saturday, 17.03.2018
14:59

nema smisla da juventus ne zanima donaruma...pgotovo ako bufon ode u penziju na kraju sezone kao sto je rekao

avatar
12 NEDELJA DO ISTINE
Saturday, 17.03.2018
14:06

Njega, rekao je da nikad ne bi presao tamo pa ako je covek od reci...