Murinjo se narugao "14+2, idite na Barbados", analitičari ga opet razapeli!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 28.11.2018.
12:05
Izvor: Sportske.net

Likovao posle meča, čeka ga kazna zbog divlje proslave gola, Skols i Ferdinand odgovorili na prozivke...

Screenshot/YouTube
Screenshot/YouTube

Povezane vesti

Ponovo ludnica, ponovo obračun Žozea Murinja sa kritičarima, nakon kasne pobede protiv Jang Bojsa.

Junajted je u top 16 Lige šampiona, jedva su pobedili najgori tim u grupi neregularnim golom Felainija, posle koga je Murinjo ludovao i bacio boce energetskom pića kraj aut linije od sreće.

Odmah je i požurio da nas podseti da je 14 puta izborio plasman u top fazu LŠ, a imao je i poruku za "zaljubljene", svoje kritičare.

"Pozvao bih ih na klupu, da budu menadžeri, ali mislim da je bolje da često idu na odmor na Barbados, sede u studijima, pred televizorom i pritiskaju elektronske dugmiće kako bi nam objasnili igru", narugao se, pre svih Skolsu i Ferdinandu, Portugalac.

Podsetio je da dva puta nije igrao Ligu šampiona, ali je u te dve sezone osvojio LE.

Ali, kritičari ne odustaju.

"Ponovo su bili očajni, nedostaje im kvalitet u svim linijama, žao mi je Švajcaraca, nisu zaslužili da izgube", kaže Skols.

Ferdinand je dodao sa je tim negativan, da nema igru, a Skols da su imali mnogo sreće i protiv Juventusa, ali da se videlo koliko su slabi u PL kada nisu uspeli da daju gol Palasu i Vulvsima.

Murinja je kritikovao i Gari Lineker zbog reakcija na promašaj Rašforda.

"Da ja vidim da se moj menadžer tako ponaša, to bi mi ubilo i poslednju mrvu samopouzdanja",
kaže slavni napadač.

U svakom slučaju, Murinjo će biti na proleće u Ligi šampiona, da bi osvojio grupu potrebno je da Juve ne pobedi u Bernu, a da Junajted trijumfuje na "Mestalji". Teško će se to desiti, svejedno, top 16 je obezbeđen.

Ali, da se Junajteda niko ne boji, bilo je vidljivo.

"Nekad je postojao taj faktor straha od našeg stadiona, sada protivnici nemaju taj osećaj",
priznao je Luk Šo, a poražavajući je podatak da je pod Murinjom tim dobio svega trećinu mečeva na "Teatru snova".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Wednesday, 28.11.2018
19:47

Oni su ocajni u svim linijama murinjo nista nije kriv radi covek sta moze propast je pocela sa onim dusmanom Van Galom pa on je Barsu urniso ,da nekom kazes da se sa barsom borio za CETVRTO mesto mislio bi da si lud.Doveo razne Bogarde Klajverte one nesrece bracu DE BUR pet godina je trebalo da barsa se vrati korenima ,Mancu ce trebati sedam jer danas je sve sto valja zauzeto ,top klasa kosta a ovi Rasfordi lingardi smolinzi lukaku sa njima je domet cetvrto mesto i sa YB na misice.

avatar
Wolverine
Wednesday, 28.11.2018
14:30

Možda jednog lijepog dana Skols bude trener, pa ćemo onda svi biti naknadno pametni i bićemo veliki stručnjaci. Što su ga dovodili, kad znaju kako radi i kakvu igru postavlja. Strašno licemjerstvo. Dovedu Murinja jer se zna da on pravi instant rezultat, bez nekog pravog sistema, a onda ga počeli kritikovati i žele da ga prevaspitaju da igra ko Krojfova Barsa?! Mislim da bi ga napadali i da je Junajted uzeo PL. (slično bi prošao kao Kapelo u Realu, čovjek uzeo titulu, dobio Barsu 2:0 na Bernabeu i dobio otkaz haha)

avatar
mires
Wednesday, 28.11.2018
13:37

Da je bar vise ovakvih..:-)
igracki kadar za zonsku ligu...

avatar
Antihepi
Wednesday, 28.11.2018
13:29

Човек је синоћ показао страст,да му много значи јучерашња победа,али губици под Мурињом ће изгледа бити велики. Биће одлазака неких играча. Переиру ћемо вратити за сезону или две за 150 милиона. Њему само требају минути. Оних 90 минута против Лестера су били крајње коректни са његове стране. Не могу да верујем да га Мурињо не форсира. Битно је да форсира глупог Рашфорда којем треба 10 шанси за погодак у Лиги шампиона. Чека нас иста утакмица против Саутемптона. Тежак бункер. Де Хеа,Валенсија,Баи/Џоунс,Смолинг,Шо,Матић/Фела,Переира/Фред,Погба/Мата,Алексис,Марсијал,Лукаку. #MUFC

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Wednesday, 28.11.2018
13:19

Osvojio grupu:-D

avatar
Carina_11303
Wednesday, 28.11.2018
13:17

Sa jedne strane je u pravu, svi ovi pametnjakovići od Anrija i Nevila su osetili šta se dešava kad sednu na klupu, ali i dalje postoje ti bivši igrači koji kritikuju nesnosno. Naročito Skols, koji Murinja očigledno prezire i to je nešto lično. Sa druge strane ne može se osporiti da je junajted očajan i čovek se hvali prolaskom kroz grupnu fazu lige šampiona kao da je to uradio sa zvezdom a ne sa Interom, Čelsijem, Realom i Mančester junajtedom. Ispadanje iz grupne faze za ove klubove sa sobom nosi otkaz za trenera, nije to neki uspeh. Pogotovo način na koji je prošao ovu grupu u kojoj je imao samo jednog ozbiljnog rivala.

avatar
Jelena Renovcevic
Wednesday, 28.11.2018
13:30

Sa Portom je osvojio tako da...

avatar
RealisticChelseaFan
Wednesday, 28.11.2018
14:58

Prvo kazes da bivsi igraci kritikuju neosnovano, a posle napises da je Junajted ocajan. Aj dogovori se sam sa sobom...

avatar
x90x
Wednesday, 28.11.2018
13:16

Ne volim Murinja, ali za ovo je u pravu. Svi komentatori su najpametniji...pa, bar dok ne sednu na klupu.
Geri Nevil je izgubio manje vise sve utakmice u Valensiji, Anri ne moze bod da uzme sa Monakom.
Ostali ne smeju ni da pokusaju jer bi se isto proveli.
Dzerard i Lampard su jedini od njih koji imaju solidne rezultate

avatar
JC\'90
Wednesday, 28.11.2018
13:16

Nije trener kriv, bar ih je Junajted izmenjao u poslednjih nekoliko godina.

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 28.11.2018
13:50

Menja ih i Celsi pa osvoje nesto. Real sa Murinjom uzeo ligu,Anceloti uzeo ligu,Zidan i ligu i LS... U Junajtedu sve krece od vlasnika al su i treneri bili losi. Tamo nista nije kako treba u zadnje vreme.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 28.11.2018
16:46

Anceloti je uzeo LS a ne ligu, ali to ne menja poentu. Murinjo se ne menja, ne prilagodjava, to je njegov glavni problem.