Murinjo se nada da će Mesi ostati u Barsi do kraja karijere!

Autor: Beta Beta
sreda 23.11.2016.
23:52
Izvor: Beta

Trener Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je danas da su male šanse da će fudbaler Barselone Lionel Mesi biti na tržištu u prelaznom roku i da se nada da će Argentinac ostati u španskom klubu do kraja karijere.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Mesijev ugovor sa Barselonom ističe 2018. godine, a pojedini španski mediji nedavno su preneli da Argentinac okleva s potpisivanjem novog ugovora, zbog čega se spekuliše da bi mogao da napusti "Kamp Nou".

"Sa Mesijem je ista priča svake sezone. Novine uvek pišu da odlazi, ali to se na kraju nikada ne dogodi. Nadam se da nikada neće otići jer pripada Barseloni, a Barselona pripada njemu. Bilo bi prirodno i divno da Mesi završi karijeru u Barseloni", rekao je Murinjo, preneli su britanski mediji.

Tokom leta mediji su spekulisali da je za Mesija bio zainteresovan Mančester siti, a da bi u trku mogao da se uključi i Junajted, ali Murinjo misli da Mesi nikada neće igrati u Premijer ligi.

"Mislim da će ostati u Barseloni. Što se tiče Mančester junajteda, apsolutno sam siguran da Mesi neće doći", dodao je Murinjo.

Mesi je u meču Lige Šampiona sa Seltikom stigao do cifre od 100 golova u internacionalnim klupskim takmičenjima, više o tome OVDE.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

26 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BUNTOVNIK S RAZLOGOM
Thursday, 24.11.2016
09:39

Zato sto zna da nece doci u Mancester Junajted dok ih on trenira i zato sto se plasi da ne dodje u neki drugi klub iz PL, a njega bi svakako uvek zaobilazio koga god da vodi u Engleskoj:-D

avatar
mak_juventino
Thursday, 24.11.2016
01:17

Ponekad i Mou zna da kaze nesto na mesto i to da zvuci ovako gospodski ! Bravo za ovo !!! Zasto ne moze tako uvek ?

avatar
Uncounquered
Thursday, 24.11.2016
12:58

Zato sto je preveliki ego manijak.

avatar
HHadzimontagic
Thursday, 24.11.2016
01:16

Kako Murinjo igra protiv Mesija, pogledaj te na Yotube, ukucaj te Ramos vs Mesi, vidi se kako Mesi dribla Ramosa, a onda Rudari i Drvosece svi skacu na Mesija i Mesi pada, Ramos dobija crveni

avatar
Brat Sergio_Undecima
Thursday, 24.11.2016
01:09

Da bi bio najbolji u povijesti morao bi probati da se okusa i u PL a ne samo u jednom klubu u kojem je navikao na stil igre, igrace i sve ostalo. Sjetimo se da je veci dio karijere imao Cavija i Iniestu koji su doslovno sve radili ovaj je imao posao samo da dadne gol. Oni su ga spajali sa golom. Neka se okusa u PL kao sto je Ronaldo bio proglasen za najboljeg igraca tamo, osvojio u Junajtedu ZL. Uostalom da bi bio najbolji u povijesti morao bi da osvoji nesto sa Argentinom a znamo svi da je to nemoguce. Ima 5x jaci tim nego Ronaldo sa Portugalom a ovaj nedavno uzeo EP. Nisam kao navijac barce da kazem da je Ronaldo veci od kluba, nisam ni neki njegov navijac ali po svim statistikama, po svemu Ronaldo je bolji i kompletniji igrac od mesija.

avatar
Treš retardizam
Thursday, 24.11.2016
02:27
avatar
Brat Sergio_Undecima
Thursday, 24.11.2016
12:43

Znam ja da se cijenjeni Revolt duboko negdje u sebi slaze sa mnom...

avatar
dock
Thursday, 24.11.2016
04:40

Prijatelju, sve sto si rekao su nebitni faktori i netacni. Pobogu, da li si ti gledao Mesija? Dovoljno je samo da sednes, gledas i kazes, evo ruka majstore, najbolji si. Nema to nikakve veze ni sa Cavijem ni sa Inijestom, a o PL i Mundijalu kao argumentu mogu samo da se nasmejem. Nisam Mesijev fan i nebitno je da li je najbolji svih vremena, ali zadnjih 30 godina jeste sigurno i treba biti posten, to nema veze sa ukusima i ko ti se vise dopada.

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 24.11.2016
01:00

Bila bi to najbolja fudbalska prica da zavrsi karijeru u Barsi,dje je sve i pocelo...Kada samo pomislim da ce ovakav fudbalski genije kad tad zavrsiti karijeru,najezim se.SJecam se kada sam ga prvi put vidio na terenu,imao je 18 godina,duga kosa,cim je dodirnuo loptu osjetio sam da gledam buduceg najboljeg igraca svih vremena,istog trena sam se zaljubio u njegovu igru.I tada je letio po terenu,kontrola lopte savrsena,nista se nije promjenilo,jednostavno je rodjen sa posebnim darom,rodjen da ispise najljepsu fudbalsku bajku ikad.

avatar
drazen pfc
Thursday, 24.11.2016
03:21

Jel simke,jel ga i bacas u nesvest dok pises ovakve stvari?!'kad sam ga video prvi put,duga crna kosa...' tvoje emocije i sexualno opredeljenje nemaju mesta u ovakvim clancima..

avatar
ManUtd1993
Thursday, 24.11.2016
03:55

hahahahahhahahahhahahhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaa...ovakav komentar hvalospeva o nekome,moze da postavi jedino klinac izmedju 8 osnovne i prvog ili drugog srednje,tako da tesko pamtis mesija sa njegovih 18 godina...a u slucaju da ga stvarno pamtis i stariji si od15,16 godina,buraz stvarno izvini,nadam se da ce mi bog oprostiti sto ismejavam deu ometenu u razvoju...