Murinjo savetovao Marsijala

Autor: Milovan Longinov
utorak 27.12.2016.
18:37
Izvor: Sportske.net

Menadžer Mančester junajteda ima savet za svog mladog napadača koji igra promenjivo ove sezone.

beta/AP Photo/Rui Vieira
beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Entoni Marsijal ne blista ove sezone, dolasko Zlatana Ibrahimovića izgubio je ''devetku'' na leđima i na terenu, stoga su počele spekulacije o njegovom odlasku.

Spominje se prelazak u Sevilju na pozajmicu do kraja sezone, ali Murinjo neće dopustiti da ostane bez svog napadača kom je savetovao da se ugleda na Henrika Mihtarijana.

''Svaki igrač je drugačiji. Ove sezone sam imao problema u pojedinim situacijama kada sam morao da biram Marsijala i Mihtarijana. Marsijal je prošle godine praktično bio istureni igrač i čekao je loptu da utrči u prazan prostor i postigne gol. Ove sezone je mnogo teže, potrebno mu je vreme da se dokaže. Trebalo bi da sledi Mihtarijana'', rekao je Murinjo.

Marsijal je prošle sezone postigao 17 golova na 49 mečeva u svim takmičenjima, a ove četiri pogotka na 17 mečeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Tuesday, 27.12.2016
19:50

Zbog dve dobre sezone ibrahimovica u kojima junajted nece nista uraditi on ce baciti u vodu igraca koji moze da bude glavna zvezda premijer lige. Izgubice dve godine karijere.

avatar
RHawtin
Tuesday, 27.12.2016
21:06

Ali ce zato nauciti da igra beka :D

avatar
Bidza i Tridza
Wednesday, 28.12.2016
11:32

Kolko su besmislene te fore za bekove. Murinjo ranije jeste bio bunkeras al sad nikako ne forsira takvu igrau. Junajted se ove sezone branio samo protiv Liverpula i protiv Sitija u prvom poluvremenu. Promenio je svoj stil i trudi se da igra ofanzivnije nego ranije. I nije cudo sto nije belezio dobre rezultate,to je velika promena za njega,od bunkera do ofanzivne igre. Nije da ga sad branim nesto,nikad ga nisam gotivio al to nije razlog da pisem nesto sto nije tacno. A tacno je da je promenio svoj stil i da je Junajtedova igra daleko od buknera.

avatar
Nikola M.
Tuesday, 27.12.2016
22:25

Zlatan nije uzeo direktno mesto Marsijalu pa da ovaj ispašta zbog toga. Prošle sezone je najbolje partije pružao kao levo krilo/krilni napadač, ove sezone je na istom delu terena stavljan da igra, ali je bio izrazito loš kada god mu je pružena šansa, sem tek 2 utakmice u kojima je zablistao. Zašto je to tako - to je za analizu, ali opet, Zlatan mu nije uzeo mesto u timu, Marsijal ne igra mnogo zbog loše forme. Marsijal levo kao i što je igrao, Zlatan u špicu i kako ga to ovaj koči? Čak i kad Zlatan napusti Junajted, ja sam siguran da Marsijal neće igrati na njegovoj poziciji, već levo krilo/krilni napadač, kao i do sada. I ne znam šta se vi Čelsijevci brecate oko Marsijala, pogledajte trenutnu sudbinu Bačuaja od 40 miliona, pa ne vidim da nešto kukumavčite povodom toga...