Murinjo rekao NE!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 23.05.2019.
00:01
Izvor: Sportske.net

Laska mu ponuda, ali nema nameru da je prihvati.

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Kako prenose portugalski mediji, Žoze Murinjo nije spreman da prihvati ponudu Juventusa.

"Stara dama" je ostala bez trenera, zahvalili su se Masimilijanu Alegriju na saradnju nakon pet uspešnih sezona, pa uveliko traže šefa struke za narednu sezonu.

Velika želja je Maurisio Poketino, sa kojim su navodno obavljeni i prvi razgovori, a utisak je da su prve rezerve Mauricio Sari i Žoze Murinjo.

Italijan je trenutno u Čelsiju, ali bi to moglo da se promeni vrlo lako, dok je Portugalac slobodan.

Čini se da činjenica da nema klub Murinja stavlja u prvi plan, ali prema pisanju španskog lista "AS", Portugalac nema nameru da sedne na klupu ekipe iz Torina.

Razlog? Njegova istorija sa Interom.

Murinjo je navodno istakao da zbog uspešne prošlosti sa "Neroazurima" i ne baš najboljim odnosom sa navijačima "Stare dame" ne bi mogao da preuzme klupu u Torinu.

Rekao je i da mu laska što se dovodi u vezu sa tako velikom klubom, a posebno mu godi što ga je preporučio njegov zemljak Kristijano Ronaldo, sa kojim je sarađivao u madridskom Realu.

Bilo je priče da dvojac nije u najboljim odnosima, ali "AS" tvrdi da je to prošlost, ali i da njihov dobar odnos neće promeniti Murinjovu odluku kada je u pitanju klupa "Bjankonera".

Dakle, Juveu ostaje da pokušaju sa Poketinom i Sarijem, šuška se da je i Simone Inzagi među kandidatima, ali bi i on mogao da bude nedostižan, OVDE pročitajte zašto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke