Murinjo protiv Klopa igra za posao, naslednik poznat?!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 25.10.2015.
09:54
Izvor: Sportske.net

Pre tri nedelje dobio je podršku, sada je u opasnosti da izgubi posao. U Čelsiju šokirani igrama tima, ali i ponašanjem trenera. Naslednik? Jedno ime se nadvilo nad Murinjom, istorija se ponavlja?

BETA/AP Photo/Sergei Chuzavkov
BETA/AP Photo/Sergei Chuzavkov

Povezane vesti

Posle cirkusa koji je napravio juče, pravila o koja se ogrešio kažu da Murinja čeka žestoka kazna, i novčana, ali i zabrana vođenja ekipa sa klupe.

Isključen je na poluvreme, izričito je zabranjeno prigovarati sudijama u tunelu na pauzi, sada se čeka prijava arbitara koji su pozvali Murinja u svoju svkačionicu i pokazali mu crveni karton.

Čelsi je doživeo peti poraz u sezoni, titula je naučna fantastika, a odmiču i klubovi koji se bore za top 4 fazu. Žozeu ne ide u Ligi šampiona, ima četiri boda, a pre tri nedelje bord je raspravljao o poverenju treneru, Portugalac je preživeo.

Sada se priča da protiv Liverpula naredne subote igra za posao. Ako ne dobije Redse, Murinjo će morati da se suoči sa otkazom, bez obzira što će to Abramoviča koštati ogromnog novca za odštetu.

Sa druge strane, postavlja se pitanje naslednika.

Spremite se za bombu, Murinja bi trebalo da nasledi čovek koji je to isto učinio i u Realu, Karlo Anćeloti.

Italijan čeka poziv iz Engleske, jasan je, želi da radi opet u PL, već je trenirao Čelsi, u prvoj sezoni je osvojio duplu krunu, ali je posle druge, u kojoj nije stigao do trofeja, dobio otkaz.

Sigurno je da bi oberučke prihvatio poziv, no moraće da sačeka najmanje još nedelju dana, Murinjo je izgubio poverenje, ali i nerve, navijači mu zbog ponašanja okreću leđa, pa će naredni meč praktično biti njegov trenutak istine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

37 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 25.10.2015
17:45

Podrska za tatu Murinja izvuci se kralju bolji od tebe ne postoji!!!!

avatar
I am back
Sunday, 25.10.2015
16:31

podrska za murinja.

avatar
The KING(guapo)
Sunday, 25.10.2015
15:48

Kakav crni Anceloti,samo Konte od zabara dolazi u obzir.

avatar
Dropkick Murphys
Sunday, 25.10.2015
16:53

Ti si koliko do juce ako se ne varam,a ako gresim,izvinjavam se,bio najglasniji u hvalospevima na racun Murinja,a sada ti ne valja?????

avatar
Lord Bobinho 1
Sunday, 25.10.2015
21:02

Anceloti je misaona imenica za Murinja i Kontea.

avatar
Shone
Sunday, 25.10.2015
15:36

Greskom sam poslao nekompletan komentar. Da nastavim...ako je uso u svlacionicu sudija ,FA ce ga sigurno kazniti i to na godinu dana,onda ce definitivno otici!

avatar
Shone
Sunday, 25.10.2015
15:32

Murinjo zauvek!!! Mora da se vrati jos jaci iz ove teske situacije! Mene brine ona suspenzija koja se pojavila po medijima,ako to bude naza

avatar
lamps8
Sunday, 25.10.2015
15:15

murinjo treba ostati secam se ancelotijevog celsija sezona 2010/11 bane i ceh se svadjaju odbrana tanka p.fereira igrao stopera,poraz od sanderlenda 0-3,jesu bile ubedljive neke pobede protiv wigana stouka ali tada smo u napadu imali 2 najbolja napadaca drogbu i anelku,a od mancestera i liverpula je redovno gubio,tako da ni sa njim nije bilo sve idealno.

avatar
Milos Podunavac
Sunday, 25.10.2015
14:59

Prvo:nMurinjo ne zna da vrati ekipu kada krene loše, vec vidjeno u Realu i Čelziju (prvi angažman) zato i menja toliko klubove...čim krene loše aj zdravo....nDrugo:nOtkako se vratio radi lošu transfer politiku: prodavao ono što mu treba (Lukaku, Mata, De Brujne, Salah, Kvardado), dovodio (Falkao, Kosta, Fabregas, Zuma, Matić...sa tim da su Fabregas i Kosta odigrali prošle sezone ok, ovo na dalje je kriminalno, Matič jedini pogodak) niti jednog jedinog igrača odbrane, mislim na ozbiljno pojačanje, jer Teri i Kejhil i ne mogu vise da igraju na proslogodisnjem nivou, to je svima bilo jasno...nTreće:nNajbolje igrče u ekipi ponižava i kažnjava....a svoje ponašanje ne gleda.nnIskreno mislim da treba da mu pruže podršku, jer je on nekako simbol Čelzija i generalno je dobar taktičar, ali svoje ponašanje mora da promeni i ponašanje prema igračima. Mislim da je bio mnogo bolji psiholog prethodnih godina u Portu, Interu, pa i u Čelziju prvi put, mnogo se pogubio kada je vodio Real, čini se da Real ne samo što uništava neke igrače već i po kojeg trenera...nnAko mu samo daju utakmicu protiv Liverpula onda je defnitvno otkaz neminovan, jer tu neće pobediti, ekipa jako loše stoji...

avatar
Ulquiorra Cifer
Sunday, 25.10.2015
22:22

Lukakua i Matu nikad necu da zaboravim. Prvi jer je legitimni naslednik kinga11 a drugi jer je majstor. Mada i KDB je igrao super kad je dobijao priliku ali...

avatar
NIKE
Sunday, 25.10.2015
13:55

Dok je Mourinho naš trener svim srcem sam uz njega, ako ode, bit ću uz njegovog nasljednika (Anćelotija ili koga već), trener može biti bilo tko, a plavi dres za mene je samo JEDAN. Od 2005te sam plavac - čitava decenija staža za mene, trenutno imam 26g, dok sam živ srce će preskakati samo za plavu boju iz zapadnog Londona. Prisustvovao sam na tri meča plavaca (gostovanja u Žilini i 2 puta u Bukureštu), ove sezone sam izgubio više živaca nego u prethodnih 10ak, ali nije mi žao, Chelsea je svoje navijače u zadnjoj deceniji naučio na titule, pa smo malo bahati, ali nadam se da će se uskoro sve vratiti na staro, do tada podrška pravih navijača je sada potrebnija plavcima više nego ikada, iskreno se nadam da nisam jedini sa ovog sajta da tako misli.

avatar
Pera detlić
Monday, 26.10.2015
15:50

Pravi navijači Čelsija su oni navijači koji navijaju za taj klub prija Romanove ere. Ovo ostalo posle toga sve plastika, navijanje zbog toga što su uložene milijarde u klub. I sad će svi reći tipa navijao sam još i kad je Zola bio, Simpatično je to što svaki novi navijač Čelsija zna samo za Zolu i još po nekog fudbalera, a kaže da su vatreni navijači. Jedan je gazda u Londonu, a to je Arsenal.

avatar
NIKE
Tuesday, 27.10.2015
01:31

Care pravi navijač je onaj koji sjedi i gleda svoj klub (bijedio ili gubio), pa makar postao navijač od jutros, garantujem ti da sam izgubio više živaca radi Chelsea, nego ti radi Arsenala ili koga već, a i na više mečeva sam bio kao navijač plavaca, nego ti Arsenala. Za razliku od tebe koji samo brojiš titule Arsenala na you tubeu, ja zapravo živim sa titulama Chelsea, ova sezona će izgleda završiti sa neuspjehom, ali ja ću i iduće biti plavac i bar sa svojim komentarima braniti plavu boju iz Londona. O legendama ti mogu reći više nego ti meni o Arsenalovim, ako ti igrače kao Tembling, Viali, Weah - (osvajač zl lopte), Gulit, Flo, Pojet, Le Saux, Zola, Haselbank, Desai, Babayaro, Drogba, Lampard, Balak, Deko, Di Mateo, Robben, J Kol, De Goy, (golman Arsenala) Čeh, JT26 - moj omiljeni, Dela Bona, Lebef, Ivanović, Stanić.... ako ti meni navedeš jednog igrača Arsenala koji je dobio zl loptu, ili dao preko 200 golova u Premiershipu - te ako je Arsenal ikada osvojio LŠ - priznat ću da ste najveći klub iz Londona, do tada ste samo jedan od 2 (Arsenal i Chelsea), Arsenal je veći lokalno, Chelsea globalno (Evropski). legendi su imali približno jednak broj - nadam se da će mi odobriti komentar, lijep pozdrav i nemoj vrijeđati druge bez razloga.

avatar
Marco Popovich
Sunday, 25.10.2015
13:48

Murinjo je trener za samo 2 sezone,posle toga mrak :D

avatar
Uroš M.
Sunday, 25.10.2015
13:45

Ako je ovo istina, zelja mi je da izgubimo. Murinjo me razocarao u svakom smislu... Mislim i da bi igraci dobili zelju da igraju ponovo. S' druge strane mislim da bi Anceloti na najbolji moguci nacin iskoristio Azara, nadam se Remija, i jos po neke koji su pali u Murinjovu senku bez razloga (Oskar i ostali). Sto je mnogo, mnogo je. Imao je podrsku, ali nikakav pomak, napredak se ne vidi... Dovoljno ljudi mrzi Celsi vec sada, Murinjo samo povecava njihov broj...

avatar
Toti 10
Sunday, 25.10.2015
12:39

Sve sto Murinjo rasturi, Anceloti sastavi.

avatar
Аполо
Sunday, 25.10.2015
12:37

Specijalan ko moja baba... Ne vidim sad gde su pljuvaci koji su prosle sezone prozivali MU, cute ko zalivene biljke. Neka, i treba.

avatar
The Best (I\'m back)
Sunday, 25.10.2015
12:37

Anceloti se dogovorio sa bayernom..

avatar
PakyCFC
Sunday, 25.10.2015
12:14

Iskreno, rado bih voleo Anćelotija, ako Murinjo ovako nastavi. Sa njim smo obarali sve rekorde pre 5 godina.

avatar
Mihajlo_NS
Sunday, 25.10.2015
12:09

Ne znam ni sam. Murinjo je genija i odlican takticar i do sada sam verovao da moze da se vrati ali... posle onog juce mislim da je vreme da odmori.nPre svega zbog njegovog ponasanja a ne zbog igara.Tacno se vidi da je poljuljan i da mu treba odmor.A i ekipi je potreban novi talas jer moraju da igraju bolje,Karlo je prilika koja je odlicna i treba je iskoristiti.

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 25.10.2015
12:07

Klop, Anceloti, Venger i Van Gal, jedva cekam pres konferencije :D

avatar
lamps8
Sunday, 25.10.2015
15:10

pa gde ces bolje pres konferencije od murinjovih?

avatar
Sunday, 25.10.2015
12:02

Ovo bi bila najbolja moguća solucija za Čelsi.

avatar
Dropkick Murphys
Sunday, 25.10.2015
11:47

Definitivno je najveci problem u ovom momentu Murinjovo ponasanje.....nNema rezultata,nema ni igre,cinjenica je da se to moze popraviti vremenom,narocito posle januara i prelaznog roka,ali pitanje je kakav ce bodovni saldo biti do tada....nMislim da bi se sa dve tri vezane pobede ekipa oporavila,ali trenutno stanje je takvo da se napredak bas i ne vidi......nEkipa je frustrirana,sigurno je da postoji nezadovoljstvo kod igraca.(nezadovoljstvo igrama i rezultatima,a da li postoji i nezadovoljtvo igraca prema Murinju,bar prikriveno to ne znam...)Na sve to Murinjovo ponasanje,indirektno odbijanje krivice,dizanje tenzije,tazenje krivice u drugima,sve to mu dodje kao dolivanje ulja na vatru,i Murinjo,sto izjavama,sto delima,ne dovodi smirivanju situacije i pravljenju nekakvog iskoraka napred.....nMislim da Murino ne treba biti smenjen,krize su sastavni deo sporta,ali kazem,najveci problem nije toliko u igrama i rezultatima koliko u samom Murinju i njegovom stavu koje samo pogorsava ionako tesku situaciju.....nMislim da Celzi dobija Liverul......

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Sunday, 25.10.2015
11:44

Anceloti mi je bas drag trener ali Murinjo je nas broj 1 sa njim I u 2 ligu

avatar
StefaNN
Sunday, 25.10.2015
15:19

Ne prolazi njegova igra vise, ako Celsi udje u ligu Evrope bice super, ali pitanje da li ce biti zainteresovani za to.

avatar
Stefan_Chelsea(Sic)
Sunday, 25.10.2015
18:01

Nema veze I u drugu ligu sa Murinjom

avatar
S-I-M-K-E_
Sunday, 25.10.2015
11:35

Koliko god da mi nije simpatican Murinjo,mislim da posle osvojene titule nije u redu da mu daju otkaz odma sledece sezone.

avatar
Roči Salamanka
Sunday, 25.10.2015
16:49

I Di Mateo je doneo trofej koji ce Celsi tesko u skorije vreme opet osvojiti pa je dobio otkaz.... Nema tu ljubavi,emocija, sve je to danas biznis.

avatar
Скаузерлија
Sunday, 25.10.2015
11:35

Заслужио је све ово што му се дешава јер арогантност није мерило снаге већ обрнуто.

avatar
Nouhei
Sunday, 25.10.2015
11:34

Iako ga mrzim kao nikog u svetu fudbala, i iako je svojom defanzivnom taktikom negativno uticao na fudbal, i dalje smatram da, od kad se Ferguson penzionisao, nema pravu konkurenciju (eventualno Simeone).

avatar
O\'Sullivan147
Sunday, 25.10.2015
11:31

Hahahhhahah...

avatar
Dragojevic Andrija
Sunday, 25.10.2015
11:29

Mnogo se dize prasine oko ove odstete moguce sto bi roman platio murinju ali nzm jesu li ljudi upuceni kako to funkcionise.. sve zavisi od murinja..nnnaime ako bu murinjo dobio otkaz celsi bi mu narednih 4-5godina ugovora placao platu do 50mil eura.. e sad za te 4-5 god. murinjo ne bi smio da potpise inace gubi tu platu a logicno dobija novu od novog kluba.. a ja cisto sumnjam da bi mou mogao toliko da izdrzi da ne bude aktivan u fudbalu :)

avatar
Roči Salamanka
Sunday, 25.10.2015
16:52

Nema tu na odlozeno kod Murinja pogotovo jer mu je agent Mendes,ako dobije otkaz Roman mora sve do jedne funte da mu isplati i drugog resenja nema.A sad na njegovo mesto vracati bivse trenere ni to ne garantuje uspeh.Ne pamtim kada je Celsi bio u ovako losoj situaciji.....

avatar
brekbaCh
Sunday, 25.10.2015
11:26

idi molim te, nek i Avram Grant dodje.. samo ti idi

avatar
Robert Lewandowski 9
Sunday, 25.10.2015
11:15

Nudim se Celsiju da im budem trener

avatar
zico
Sunday, 25.10.2015
11:12

mislim da bi ovo bilo sjajno za celzi...karlo moze da izvuce iz ove blede sezone ulazak u ls i mozda polufinale (zavisi od zreba)...