Murinjo progovorio o Realu i iznenadio svet! Da li je ovo njegov sledeći korak?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 21.09.2019.
09:01
Izvor: Sportske.net

Portugalac veoma iskren, nagovestio šta će se desiti u budućnosti...

EPA/GEORGI LICOVSKI
EPA/GEORGI LICOVSKI

Povezane vesti

Žoze Murinjo je demantovao da čeka smenu Zidana kako bi se vratio u Real Madrid.

Tokom čitavog leta prenose se vesti da ima dogovor sa Perezom da sačeka i da će on biti naslednik Francuza koji je izgubio poverenje, i zbog rezultata na terenu, ali i van njega, s obzirom na sukobe sa višim ešalonima kluba.

Navodno je Murinjo odbio par francuskih klubova, Romu, Benfiku kako bi sačekao razvoj situacije u Realu.

"Neću natrag u Real, to je isključeno. Imaju dobrog trenera, mnogo je učinio za klub u prošlosti. Ne lažem, stvarno to mislim i nadam se da će se tim izvući iz problema u narednim nedeljama. Zidan je mnogo osvojio sa Realom i zaslužuje i strpljenje i drugačiji odnos", rekao je Portugalac.

Njegovi planovi?

"Odmaram, učim nove stvari. Kao na primer, nemački, za slučaj da mi zatreba u budućnosti", ponovio je Murinjo, koji govori, engleski, španski, italijanski i francuski.

Niko Kovač se verovatno preznojava, mada je pobeda protiv Zvezde smirila strasti. Ipak, stariji igrači, pre svih Miler su nezadovoljni, znate da u Nemačkoj kažu da su treneri Bajerna kao lišće, opadaju tokom Oktober-festa.

No, za sada ipak nema naznaka da Hrvat gubi poverenje.

Što se Reala tiče, ako izuzmemo Murinja, pominje se Alegri, ali je navodno prva meta Florentina Pereza Ćabi Alonso, legenda koja ipak tek počinje trenersku karijeru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 21.09.2019
10:45
avatar
Agent Provocateur
Saturday, 21.09.2019
09:34

Nerealno je ocekivati od Bajerna nesto spektakularno u Evropi. Ako se ista lose desi u Nemackoj okej je smeniti trenera ali na kontinentu ima tih par timova koji toliko ulazu da je smesno ocekivati automatski prolaz u finale LS i osvajanje i ostalo smatrati neuspehom. PSG koji ne pravi nikakve rezultate ima Kavanija, Mbapea, Ikardija, Nejmara, Di Mariju, Drakslera - to je neuspeh, sa takvim timom ne uraditi nista. Levandovski sa dva klinca na krilu i mrtvim Milerom i nije neki napad kad covek malo razmisli.

avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 21.09.2019
12:34

Ako dodje Sane na zimu kao što se priča što Bajern ne bi uzeo LŠ? 😏
Nojer Alaba Ernandez Zile Kimih Tiago Toliso Kutinjo Koman Sane Leva, tebi ovo loše? 😂

avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 21.09.2019
22:08

Nojer je u top formi, očigledno ne gledaš Bajern i Nemce... Jedan Alison je rekao da je Nojer najbolji na svetu, a ti kažeš da je rupa... Ahahaah! Imamo i dobre igrače u timu i hemiju, tako da ne znam o čemu pričaš? Sane će biti spreman da igra u januaru. Nije iskidao ligamente, nego je reč u istegnucu... Prvo se informisi, pa komemtarisi. Lider Bajerna ne bi sigurno bio Sane, nego Leva... Kutinjo i Sane bi bili tu kao njegov glavni oslonac. Miler nije starter, ako ne znaš... Kutinjo je 🔟. Pričaš tu u PSG kome je startni bek neki tamo Bernat koji je igrao 3 utakmice u sezoni kod nas... Ukucaj Kerer vs Coman pa ces videti koliko im je kvalitetan desni bek...

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 21.09.2019
20:56

PS - imena i papiri ne igraju fudbal, mozemo da se pisemo u maju pa cemo videti ko je u pravu. Nojer rupa poslednje dve sezone.

avatar
Agent Provocateur
Saturday, 21.09.2019
20:55

Sto ? Pa zato sto Sane nije Mesi i ima ujebano koleno, dok se oporavi pa dok se vrati u formu a vazda je igrao pomalo plasljivo tek sada ce mu trebati vremena. On je krhka figura a ne lider tima koji pretenduje na LS.

avatar
MaNcHesTeR_ed
Saturday, 21.09.2019
09:33

Mislim da Bayern nije lud da uzme ovog ne znalca

avatar
Stratford
Saturday, 21.09.2019
09:06

Zar ne rekoste da Murinjo ima potpisan dogovor s Perezom, samo čeka?