Murinjo progovorio o nastavku karijere!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.01.2019.
19:27
Izvor: Sportske.net

Vrlo jasan, i dalje ga cene, ima opcije, sad treba odlučiti...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Žoze Murinjo je na odmoru, čeka navodno Real, odbio je Benfiku.

Danas su mediji otkrili da je Portugalac raskinuo ugovor sa Junajtedom, odnosno da je postigao sporazum o obeštećenju, on je 15 miliona funti, odnosno jednogodišnja plata, iako je imao ugovor do 2019.

Dakle, oprostio je pola sezone "Đavolima", čeka nove izazove, prema nekim informacijama iz Španije, pristao je da odmah sedne na klupu Reala, ako Perez ove zime kupi vrhunskog štopera i napadača.

Ipak, prepreka je kapiten Ramos i svlačionica koja nije oduševljena dolaskom Portugalca.

Murinjo je u domovini, pričao je o svojim planovima, to je informacijama da će umesto u Realu, na leto završiti u Interu.

"To bi bila velika čast, ali nismo pregovarali. Kada vas žele bivši klubovi, to je velika stvar, znači da ste uradili nešto dobro. Zovu vas jer znaju da vredite kao osoba"
, hvali se Portugalac.

Šta čeka?

"Ovo je trenutak da budem miran, imam dovoljno vremena da vidim gde sam grešio, da analiziram sve što mi se desilo prethodnih godina i da u miru odlučim i pripremim se za sledeću fazu karijere", dodao je Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Friday, 11.01.2019
23:18

Nema atletiko TO nesto za osvajanje LS sto je njemu potrebno, odnosno nema taj kvalitet

avatar
BlueBoy84
Friday, 11.01.2019
23:18

Nema atletiko tu hemiju za osvajanje LS sto je njemu potrebno

avatar
BlueBoy84
Friday, 11.01.2019
10:45

Neosporno najbolji na svetu u poslednjih 15godina, ali potpuno pogrešno preuzimanje MU kada je nikad gori iako ih je podigao na visi nivo, a ako ne i dva, tri cak i sa prosečnim timom osvojio LE i vratio ih u LS. Ali vise od toga ne. Ali on je jednostavno za timove koji se bore za titule u LS a ne puko učestvovanje iako bi ga vise od bilo kog drugog Trenera rado video u našem ACMilanu i našem San Siru

avatar
adidas forever
Thursday, 10.01.2019
21:31

Mourinho = Chelsea, čak ne više ni Inter. Sve drugo mi nema smisla: Real, MUN pogotovo. Eventualno Atletico ako ode Cholo Simeone.

avatar
BlueBoy84
Friday, 11.01.2019
11:08

Nema atletiko tu hemiju za osvajanje LS sto je njemu potrebno

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Thursday, 10.01.2019
20:29

Mozda bi mogao naglo da ''presece'' i da preuzme neku reprezentaciju:-D, zasto bi morao to da ostavlja za kraj karijere, ne mora sve bas sablonski...