Murinjo priznao, kriv je!

Autor: Beta Beta
sreda 08.04.2020.
15:51
Izvor: Beta

Trener fudbalera Totenhema Žoze Murinjo priznao je danas da je prekršio pravila nadležnih o obaveznom distanciranju na otvorenom prostoru, nakon što je viđen u parku na treningu sa svojim igračem.

EPA-EFE/NEIL HALL
EPA-EFE/NEIL HALL

Povezane vesti

Na društvenim mrežama pojavili su se video snimci Murinja i fudbalera Tangija Ndombelea kako treniraju, a u istom londonskom parku viđeni su i Davinson Sančes i Rajan Sesenjon kako trče rame uz rame.

Takmičenje u Premijer ligi prekinuto je sredinom marta zbog pandemije koronavirusa, uvedene su posebne mere kojima može da se izlazi po hranu, kod lekara ili zbog posla, ako ne može posao da se obavlja od kuće.

Dozvoljeno je treniranje na otvorenom jednom dnevno, ali uz obavezno distanciranje od drugih, na dva metra udaljenosti, osim ako su sa članovima istog domaćinstva.

"Priznajem da moji postupci nisu bili u skladu sa protokolom nadležnih i da možemo da budemo u kontaktu samo sa članovima našeg domaćinstva. Od vitalnog je značaja da svi odigramo svoju ulogu i sledimo savete Vlade kako bismo podržali naše heroje iz zdravstvenog sistema i spasili živote", rekao je Murinjo, preneo je "Bi-Bi-Si" (BBC).

Fudbalski klub Totenhem je ranije danas podsetio svoje fudbalere na obavezne mere tokom pandemije koronavirusa.

Kazino baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke