Murinjo preti odlaskom zbog Juventusa?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 25.10.2018.
09:32
Izvor: Sportske.net

Možda mu je poraz i dobro poslužio, ali njegovi zahtevi su opet odbijeni...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Žozeu Murinju je meč protiv Juventusa poslužio da ukaže na to koliko zaostaje Junajted za vodećim klubovima Evrope On preti odlaskom, zbog manjka ulaganja, a kao primer naveo je rivala koji se poigravao sa "Đavolima" u utorak uveče.

"Tu se vidi razlika u ulaganjima, imali su Iguaina, doveli Ronalda, oni nisu zadovoljni trofejima, uvek hoće više, to je ponašanje velikog kluba", rekao je Murinjo.

Pošto je primetio da Bonući i Kjelini mogu da predaju odbranu na Harvardu, podsetio je da je hteo Bonućija, ali Italijan nije želeo da napušta domovinu.

"Kako da dođemo do njihovog nivoa. Oni su veliki tim iz prošlosti, ali gledaju napred, imaju sve, kupuju top igrače. Nije lako ni kupiti, ali videli ste koliko su ispred nas u svim elementima igre", dodaje Murinjo.

Priča se da je Vudvord stavio veto na angažovanje Milenkovića i Sergeja, da traži da Murinjo proda nekoga kako bi kupovao u januaru, što će dodatno pogoršati odnose. I dalje se priča o ponudi Reala, ali i da Murinjo čeka da ga smene, jer sa ovim timom neće uraditi ništa.

U tom slučaju bi se nagodio sa Englezima i verovatno razmišljao o tome da se vrati u Madrid.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žan-Žak Ruso
Friday, 26.10.2018
08:47

Neće on sam otići nikad, već samo putem otkaza. Već bio u sličnoj situaciji u Čelziju i Realu i ni za živu glavu nije htio otići, već fino sačeka otkaz i dobije ogromnu odštetu za raskid ugovora. Što se tiče mene, ošišaj ih mali "Mo" što više možeš.

avatar
NikkiCFC
Thursday, 25.10.2018
21:03

Mislim da se nudi Juventusu.

avatar
Аполо
Thursday, 25.10.2018
18:47

Real bi ga doveo kao privremeno resenje najverovatnije, ali ne sumnjam da bi se Murinjo dobro snasao jer covek ume da vodi samo tim koji je vec postavljen na noge, ne i onaj gde treba ulagati posto smo svedoci da sve jedan fudbaler kojeg je doveo ne igra punim potencijalom.

avatar
neme
Thursday, 25.10.2018
17:39

Sa sergejom i blekijem bi se junacki suprotavio CR -u i ostalima koji imaju svaki po 50 tekmi u ls minimalno.Doveo bi on sutra Bejla Kejna Draxlera al za takve klase treba mnoooogo kesa a to mu ne daju.

avatar
Thursday, 25.10.2018
15:31

hoze car ostani do kraja sezone da vidimo jš malo

avatar
Rulermaster
Thursday, 25.10.2018
14:25

Mogao bih da se kladim da kada bi Alegri i Murinjo zamenili mesta na klupama timova, Mancester bi pobedio. Naravno posle par meseci uigravanja sa novim trenerom. Nije toliko do kvaliteta igraca koliko trenera u ovom slucaju. Juveu otisli Pirlo, Markizio, Bufon, Pogba, Vidal, Morata (koji je tad bio odlican, a sad gle cuda zaboravio fudbal!), svi nosioci igre. i opet juve kida, iako je kupovao skromno u odnosu na Mancester. Tako da Murinjo samo sebe zakopava ovakvim izjavama, jer sistem cini igraca boljim ili losijim, a njegov je ocigledno ocajan.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 25.10.2018
12:49

Niko ne moze da me ubedi da Junajted nema bolji tim od Sevilje, ali ih je ta Sevilja ipak u dve utakmice nakantala kao od sale, znaci da je do trenera. Ima i uprava svoj deo odgovornosti ali je Slippy Mo glavni krivac za ovakvo stanje. Takodje Junajted ima bolji tim i od BVB, ali nikad nebi mogli da pobede ATM sa cetri razlike, jednostavno ih sputava svojom taktikom i nikakav Vudvord i pojacanja tu ne mogu da pomognu.

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 25.10.2018
11:21

Vudvord je najbolji ! Covek ne moze da 'pogresi' sa transferima ...

avatar
Antihepi
Thursday, 25.10.2018
10:37

Погубио се човек тотално. Прича као да није спрцкао пола милијарде за три сезоне...

avatar
Čeki
Thursday, 25.10.2018
10:27

Ja ne znam sta se sad buni za tim kada ga je on prethodnih gofina i sastavljao, sve su mu ispunili, a on ima osrednje rezultate sto takvom klubu ne sme da se desi.