Murinjo poslušao Pogbu i okrenuo Njukasl?

Autor: Aleksa Blaćanin
ponedeljak 08.10.2018.
14:49
Izvor: Sportske.net

Možda je ovo znak da je palo pomirenje.

screenshot: Twitter
screenshot: Twitter

Povezane vesti

Junajted se mučio, zaista se mučio, morali su da pobede Njukasl kako ne bi došlo do nekih radikalnih promena u klubu.

Utakmica praktično još nije ni počela, a Njukasl je šokantno vodio sa 0:2, Kenedi i Muto su se pobrinuli da Murinjo možda već na poluvremenu pakuje kofere. Međutim, "Crveni Đavoli" su krenuli svim silam napred, a Huan Mata, Marsijal i na kraju Aleksis Sančez su doneli domaćinu potpuni preokret, a Murinju verovatno još malo kredita.

Šta se dešavalo na poluvremenu ovog meča? O čemu je Portugalac pričao svojim igračima?

"Tokom poluvremena mi smo otvorili dušu jedni drugima. Pričali smo o taktici dva minuta, a zatim smo pričali o drugim stvarima za koje sam mislio da će malo opustiti igrače i to je dovelo do krajnjeg rezultata od 3:2. Fantastično!", rekao je Murinjo.

Kako prenose engleski mediji, Murinjo se oko taktike konsultovao sa Polom Pogbom, iako je izgledalo da su oni u vrlo lošim odnosima, da li je Francuz spasio Murinja da ne dobije otkaz?

Kada je Murinjo upitao igrače šta se dešava i šta nije u redu, Pogba je dao predlog da on i Matić budu odmah ispred odbrane i da bi Maruan Felaini dosta pomogao na terenu, a da bi u tom slučaju on išao napred.

Murinjo je prihvatio te sugestije i Felaini je ubrzo bio na terenu, dok je Pogba zajedno sa Matićem formirao "zid" ispred svog gola.

Jasno je da je pred Junajtedom još dosta napornog rada kako bi se popravili u ovoj sezoni, ali definitivno je ovaj preokret pozitivno uticao na sve u ovom klubu.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 08.10.2018
17:43

Ono kad ti igraci daju savete za taktiku, pa zasta primas platu, bio i ostao samo brend, Mourinho je brend, nije kvalitet, placamo brend...

avatar
vojin denic
Monday, 08.10.2018
15:31

Place mi se od ovakvih vesti jesu li se na kraju izljubili svi u svalcionici haha.

avatar
JazavacPredSudom
Monday, 08.10.2018
15:26

Samo da ne bude već sledeće kolo u Londonu prizemljenje. Ovo u 2. poluvremenu je već ličilo na Mančester kavog svi priželjkivaju ali valja sad to ponavljati iz kola u kolo. Tek je počelo prvenstvo, sve se stiže, samo mora da se radi nenormalno. Pravo na grešku više nemaju. Sledeće kolo je pravi test. Plavci su dobri ove sezone ali ako hoćeš biti broj 1, nema stajanja... Videćemo. U svako slučaju, tračak nade za navijače UTD-a.

avatar
NikkiCFC
Monday, 08.10.2018
16:55

Kod nas pobedili jednom u 15 godina, Fergi nije mogao nista a gde ovaj raspali Junajted. Ocekujem ubedljivu pobedu sa 3,4 razlike mada je zeznuto sto se igra odmah posle pauze u 13:30. Sto se vesti tice ispada da Pogba bolje se razume od Murinja sto se taktike tice.

avatar
mrancic
Monday, 08.10.2018
20:04

Štoperi su problem.Trgnuli su se Sančez i Marsijal.Važno je da se Lukaku kreće a da bekovi i sredina trče više.U ovom trenutku Rašford je u drugom planu.Brine sporost i loša igra Matića.Možda sredina sa Pogbom i Felainijem i Matom u ofanzivi.Po meni od svih mlađih treba forsirati Pereiru.

avatar
conecorleoneRM
Monday, 08.10.2018
15:17

Krenem da pisem komentar i setim se da nece da ga objave.