Murinjo poslao "sms očaja", razlog "virus"!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.12.2018.
19:55
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su stvari došle do kraja, nema više rešenja...

EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS
EPA-EFE/LUKAS BARTH-TUTTAS

Povezane vesti

Žoze Murinjo nije želeo da odgovori na pitanje da li je zaista Pola Pogbu nazvao "virusom", jednostavno je rekao da to nije izjavio, da u te igre novinara ne ulazi i da o tome ne želi da govori.

"Ono što kažem pred novinarima i na televiziji, o tome razgovaram, nećete me uvući u te vaše igre", kao i obično, oštar je Murinjo kada je u nevolji.

On je takođe odbio da kaže ko je povređen od igrača pred derbi sa Arsenalom, naime, rekao je da bi želeo da on to isto pitanje postavi Arsenalovoj televiziji, ali da mu ne bi odgovorili.



Kako sada stvari stoje, sutra ne može da računa sigurno na Lindelega, Sančeza i suspendovanog Janga, pod znakom pitanja su Baji, Smoling, Darmijan, Šo, Fil Džons, Rašford, Lukaku se oporavio.

Inače, "Miror" večeras tvrdi da je Murinjo poslao SMS, Edu Vudvordu, ali i članovima borda, da želi da razgovara o situaciji sa Pogbom, da je pokušao sve, da je ispucao sve načine postupanja sa Francuzom i da ništa nije uspelo. Ovo se tumači kao "očajna poruka", da jednostavno ne zna šta da radi i da je Pogba remetilački faktor u svlačionici.

Da li je u pitanju zahtev da prodaju Pogbu, ostaje da se vidi, ali kako smo rekli, većina medija veruje da će se klub pre odreći Portugalca, nego francuskog veziste.

Mediji su jutros pisali o Pogbinom odgovoru treneru nakon kritika u svlačionici, ali i o navodnoj ponudi koju Murinjo ima, u slučaju da izgubi posao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Tuesday, 04.12.2018
22:48

Čovek se načisto izgubio.J...m ti pare Murinjo.Sačuvaj obraz i ne sahranjuj uspehe i istoriju koji su te proslavili.Daj otkaz.A lelemude u timu će otkačiti odlučniji,umešniji i hrabriji.

avatar
noxovac993
Tuesday, 04.12.2018
21:11

Ko je Lindeleg?