Murinjo ponovo "briljirao": "Tri označava broj titula Premijer lige koje imam, više nego svi ostali zajedno i poštujte to!"

Autor: Ivan Cvetković
utorak 28.08.2018.
09:17
Izvor: Sportske.net

Temperamentni stručnjak nije mogao da se suzdrži.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Nakon ubedljivog poraza od Totenhema na svom terenu, Žoze Murinjo napravio je pravi skandal kada je napustio konferenciju za štampu nakon što je odbrusio novinarima.

"Mi smo izgubili od Sevilje na našem terenu prošle godine kada su nam navijači zviždali, sasvim zasluženo. Nismo bili ni opasni, ni dovoljno dobri i Sevilja je zaslužila trijumf. Večeras smo ponovo izgubili, ali su igrači ispraćeni aplauzom jer su to i zaslužili, moramo da se trudimo iz meča u meč", započeo je menadžer "Crvenih đavola" svoje izlaganje.

Onda je trofejni stručnjak "začinio stvari".

"Da li znate koji je rezultat bio, bilo je 3:0. 3:0! Znate li šta to znači? Tri gola. A znate šta još? Tri titule Premijer lige za mene! Imam više titula u Premijer ligi nego svih ostalih 19 menadžera zajedno. Trenutno je 3:2 za mene, treba da poštujete to", poručio je besni Portugalac i napustio konferenciju za medije posle meča.
Hoće li uspeti da konsoliduje ekipu ili mu se smeši otkaz?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

30 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Tuesday, 28.08.2018
22:29

covjek koji nije omiljen u drustvu i covjek koji ne zna bit trener takticar, koji ne zna napast i koji zna branit rezultat...Nije hejt nikakav al ovaj covjek unistava Junajted, iskreno kazem koliko god pljuvao po junajtedu oni su to sto jesu,ja sam pristalica najljuceg rivala Junajteda i kluba koji jedini moze parirat Junajtedu sto se tice titula i ostalih stvari...Derbi izmedju Liverpula i Junajteda je najveci u Englesko , kazu neki veliki mersisajd derbi il derbi dva mancestera nez kako se tacno zove to nazivaju derbijem il derbi celzija i totenhema i slicno al sve je to tanko zna se ko je glavni u Engleskoj i ko godinama dominira ne godinama vec decenijama, jedan samo mec moze se nazvat el klasiko u Engleskoj a to je mec izmedju pomenuta dva tima...sve ostalo su to bare od klubova dominacija im traje koliko i menst.....ja ...E sad zato volio bi da Junajted se opet podigne kao pod vodstvom SAF , murinjov sistem ne vodi nikuda i opet sinoc su igrali dobro kako znaju zabrljat, Totenhem je imao srece al nista ne moze opravdat ovakav poraz...Junajtedu treba covjek koji voli forsirat napadacki fudbal tip Klopa il Sarija ...Ja se nadam tituli ove godine kao navijac Liverpula i imam se cemu nadat dok junajted sa murinjom hoda po tankoj zici i upitno je dal se mogu docepat top 4 jer i celzi izgleda ozbiljnije ...Imat pogbu matica sanceza lukakua martiala i igrat defanzivan fudbal sa jonsom smolingom lindolfom i valenciom, to nema nigdje ...Murinjo pravi probleme a sto je najgore uprava junajteda vidi da tu nesto ne stima a pocetkom il krajem sezone daju mu novi ugovor ma dajj

avatar
CFC-Macedonia
Tuesday, 28.08.2018
15:27

Sa unitedom koliko Titula si osvojio a pri tome potrosio najvise kinte?

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 28.08.2018
18:09

Lik se kiti Celsijevim titulama, kakav licemer.

avatar
RIP KOBE
Tuesday, 28.08.2018
14:54

vreme je za penziju

avatar
bagra
Tuesday, 28.08.2018
14:21

Priznaj da ste losi i da neces videti dalje od lige evrope ako bide srece

avatar
Strahinja
Tuesday, 28.08.2018
14:14

Ok sve te titule. Nisi ti toliko los trener. Problem je u tome sto si los covek i verovatno los pedagog. U zivotu treba biti realan i dostojanstven, kakao u pobedi tako i u porazu. Kritikovao si Vengera a od njega si mogao mnogo toga da naucis. Imao si uspesan period uz mnogo srece i fudbalskog znanja si osvojio sve to, ali kad tad dodje i taj susni period koji treba pregurati... I naravno ostati covek uz sve te probleme!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 28.08.2018
14:01

Dobro tu ima pravo ali od proslosti se ne zivi moras se stalno dokazivati a ostati u vrhu To jako tesko

avatar
Marko7
Tuesday, 28.08.2018
12:30

Najprecenjeniji trener ikad. Dva puta otkaz u Celziju, otkaz u Realu, buduci otkaz u Mancesteru, koji je jos odavno zasluzio. Niko mu ne oduzima titule, ni one lige sampiona sto je osvojio, ali on ponizava sad ovom izjavom ostalih 19 trenera u ligi a ocekuje da njega postuju.

avatar
Stevan Mikša
Tuesday, 28.08.2018
12:28

Bas sam to pomislio sinoc. Ako se izuzme Gvardiola, ima vise trofeja nego svi treneriniz lige zajedno. Nmz da bude samo do njega. Pogotovo onakve amaterske greske Lindelofa. Pogba poput nas ovde... Vise na drustvenim mrezama nego sto trenira. Lukaku nije napadac za klub koji pretenduje na najvece trofeje.

avatar
Mr Don
Tuesday, 28.08.2018
12:26

Covek je izgubio kompas, zivi od stare slave. Ako ne promeni nesto u svom anti fudbalu nece izdrzati ni do januara na klupi

avatar
NIKE
Tuesday, 28.08.2018
12:21

Znači tri otkaza, 2 kod Romana i 1 kod Pereza, svi ostali treneri zajedno nemaju toliko utkaza:D:D Da bar hoće ostati jos mjesec dana da otpanu iz borbe za top 4, tako da ove prve 4 ekipe budu sigurne bar po tom pitanju, a borba za titulu je između Tottenhama, Liverpula, Chelsea i Cityja..

avatar
Tuesday, 28.08.2018
12:14

ja podržavam murinja

avatar
Непобедиви
Tuesday, 28.08.2018
11:47

Jedva cekao da Venger ode da to kaze. Btw, polako se pretvara u tog istog Vengera sa izjavama kojeg je nazvao "specialist in failure".

avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 28.08.2018
11:42

E moj Murinjo tacno sam znao da ce doci i raspad sistema u Junajtedu kao i u Celziju u posljednjoj sezoni.Nista ovaj covjek nije dobro donio Junajtedu sem one Euro lige i potrosenih miliona miliona na jako lose igrace u cemu me isto iznenadio jer prije je znao da trguje i da dovede dobre fudbalere.Murinjov fudbal je odavno prevazidjen pogledajte sada situaciju u Engleskoj ligi: Guardiola igra ofanzivno ,Klopp ofanzivno ali sa dosta trke dok je kod Guardiole akcenat na posjedu i kratkim pasovima.Sarri isto igra njegov Sarri ball sa dosta posjeda dosta ofanzivnom igrom i tecnom igrom.Emery je ofanzivni od Murinja Poketino da ne govorim.Murinjo jedini vodi veci klub na vrlo los i ruzan nacin prvenstveno postavkom igre koja je predefanzivna.Ajde razumijem ja taktike kontra napade kao Konte sto je radio ali totalni bunker ne prolazi uvjek.Mislim da su mu u Junajtedu dani odbrojani i ako su pametni rjesit ce se Murinja dok jos ima vremena jer je pocetak sezone.

avatar
Tuesday, 28.08.2018
11:16

Kad pogledas Junajted nema vrhunske stopere, velika je greska sto se nije doveo Alderweireld ili kako se vec pise :) , Fenomenalno je odigrao protiv MU

avatar
Man united
Tuesday, 28.08.2018
22:23

Тако се и пише, а и изговара :)

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Tuesday, 28.08.2018
11:05

3 jel znate sta to jos znaci? 3 boda koje ima Junajt3d :DDD

avatar
Japanac
Tuesday, 28.08.2018
11:00

Tri je i broj golova koje si primio na Old Trafford od Totenhema

avatar
RedDevil612989
Tuesday, 28.08.2018
10:44

Sve je to lepo ali to je proslost. Sadasnjost je zabrinjavajuca. Ekipa izgleda kao skup nasumicnih ljudi okupljenih po prvi put. Junajted sto ga duze odrzava u klubu vise gubi. Ko ce hteti da dodje u klub koji vodi egomanijak koga je pregazilo vreme? Od stare slave se ne zivi. Jednostavno, Junajted nije konkurent za titulu a ako se nastavi ovaj sunovrat ni mesto u top 5 nije zagarantovano.

avatar
Marko HM
Tuesday, 28.08.2018
10:34

"Tri" označava i treću sezonu gde ti letiš sa klupe!

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 28.08.2018
10:19

...proslo svrseno vreme...

avatar
Aleksandar Jovancevic
Tuesday, 28.08.2018
10:09

nije junajted odigrao loše toliko koliko ih nije gol hteo imali su bobrih šuteva i sansi ali ne može Murinjo da šutira umesto igrača.To su videli navijači i zato je murinjo dobio aplauze sinoc.Za ovakvo stanje je 50% kriv murinjo a 50 % uprava.Po meni murinjo zbog pred plaćenog pogbe koji je došao u junajted samo da uzme veliku lovu i ništa drugo a murinjo mora da ga stavlja u tim zato sto je skupo plaćen,on je bunkeras i to treba prihvatiti i dovoditi igrace sa taj stil IgE.Uprava je kriva zato sto neće do kraja da podrži Murinja da mu dovede igrace koje hoće kao sto na primer radi uprava Sitija Gvardioli.Da uprava Sirija nije ispunila sve zahteve Gvardiole prošli bi kao i prve sezone sa njim.Ako neko ima bugatija da se trka(siti) onda ne može da se ocekuje od Junajteda(audi) da mu parira.Nije problem bunker koji forsira uostalom do mu je donelo gomilu trofeja već je ne doslovnost uprave i svih u klubu oko svega u klubu.Trenutno jedino gvardiola ima potpunu podršku kluba i to se vidi kroz rezultate,tamo se Na šta je cilj i sve je podredjeno tome,a to Junajtedu fali.

avatar
Raša M.
Tuesday, 28.08.2018
09:58

Fudbal se igra sada, svaki vikend, koga briga ko šta ima i šta navijači Junajteda imaju od tvojih titula?

avatar
Nenad Šmigić
Tuesday, 28.08.2018
09:53

i ja sam imao nekad 18 godina,lepe devojke,zurke,ali me pregazilo vreme,razmisljas li da mozda i sa tobom,sto se tice fudbala,nije isto ?

avatar
MANUTD
Tuesday, 28.08.2018
11:53

Promasio si sustinu, on je svoje vreme doziveo, isto kao i ti, dok ostali tih 5 minuta slave jos nisu doziveli.

avatar
bebel
Tuesday, 28.08.2018
19:18

Pozdrav druže, prvi dio moje prognoze se ostvario sinoć, Tottenham je zgazio United. Drugi dio bi mogao napraviti Burnley za vikend...

avatar
mrancic
Tuesday, 28.08.2018
09:34

Ima nečeg i istinitog u ovome.Fakat je da Junajted pod njim nema igru ali i da mu je ekipa slaba.Za skauting i da ne govirim.Neshvatljivo je da štoperi ovoliko greše a Junajtedova odbrana bila druga po uspešnosti.Verovatno da na njih utiče i atmosfera u klubu.Murinjo je u ovom prelaznom grešio iz dva razloga:nije prodavao nepotrebne i umišljene zvezde a hteo je nedostupne na tržištu.Da li je on sad sposoban da protiv Barnlija izvede sledeći sastav i pobedi:De Hea,Valensija,Baji,Smoling,Šou,Erera,Šved(Mej Tominaj),Sančez,Marsijal,Rašford(Pereira)?Čisto sumnjam.Fergi bi to uradio.

avatar
ddr16
Tuesday, 28.08.2018
10:41

losa mu je ekipa,ali ovo je on sam i napravio,on je insistirao na baiju,linelofu,lukakuu i ostalima,cak je i sanceza doveo da bi mu sedeo na klupi,sinoc igra sa 4 defanzivca,plus matic,pogba,erera,fred,a u napadu samo lingard i lukaku,cemu onda sluze aleksis,rasford,marsijal???

avatar
mrancic
Tuesday, 28.08.2018
21:09

Da proba sa mlađim i više napadački.

avatar
Vidicnemanja
Tuesday, 28.08.2018
17:03

Problem je sto Murinjo niti kupuje ni prodaje,vec to radi menadzer kluba koji vise vodi racuna da potpise sponzorstva nego ugovor sa igracima.Sada se videlo jasno koliko je Murinju bio potreban dobar stoper na kome je on insistirao