Murinjo platio da izbegne ćeliju, ali i postavio uslove budućem klubu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 05.02.2019.
14:14
Izvor: Sportske.net

Novac umesto zatvora, bogati tako rešavaju, iako je osuđen. U trci za klupu, ali ima uslove koji neće naići baš na oduševljenje nekih ljudi!

Instagram
Instagram

Povezane vesti

Žoze Murinjo je izbegao zatvor, zbog poreske prevare, ali platiće kaznu oko 2 miliona evra. On je optužen za izbegavanje plaćanja obaveza za 2011. i 2012. kada je bio trener Reala.

Prihvatio je godinu uslovno, pa kada se sve sabere, uz 1.6 miliona kazne i novac u zamenu za zatvor olakšan je za par miliona.

Neće mu biti problem, od Junajteda je kao odštetu za odlazak uzeo 15 miliona, a navodno je pristao da pregovara sa Interom.

On i Konte su u konkurenciji da naslede Spaletija, Marota vuče ka Konteu, ali Zaneti, pa i predsednik Žang, uz navijače naravno, hoće Murinja.

Šta traži "Posebni"?

Prvo garancije za prelazni rok, Godin je dobar početak, ali Murinjo hoće da se on pita na leto, što je uvek u Italiji teško, jer postoji sportski direktor.

Portugalac traži da tačno zna budžet, ali i da dostavi listu igrača koje želi kako bi prihvatio poziv.

Povratak bi izazvao euforiju na "Meaci", ali pitanje je šta bi se desilo sa Marotom koji radi na transferima Barele i Kijeze, ako se njegova viđenja prelaznog roka razlikuju od Murinjovih.

Čekamo leto, ni Konte, ni Murinjo ne žele sada da preuzmu ekipu, pa će Spaleti najverovatnije ostati na klupi do kraja sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Thursday, 07.02.2019
09:06

Jadni Inter. Propasce skroz.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 05.02.2019
16:21

Ako ode u Inter konacno dobija Perisica. Nekako mi ako se Inter otvori on vec vidjen u Interu, tamo su mi bsrem vrata otvorena. Sa Engleskom I Spaniom je zavrsio.

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 05.02.2019
19:07

I eventualno PSZ

avatar
NikkiCFC
Thursday, 07.02.2019
14:23

I ljubimca Vilijana da dovede na drugo krilo i bog da ga vidi...

avatar
Skoljka
Tuesday, 05.02.2019
16:09

Murinjo neznalice.