Murinjo ovo neće preživeti, Pogba pravi taktiku, sve suprotno od bivšeg trenera!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.12.2018.
12:04
Izvor: Sportske.net

Scena pre meča sa Hadersfildom obišla svet. Sećate se zbog čega je Pogbi zabranjeno da razgovara sa medijima i skinuta mu kapitenska traka. E, sada se to promenilo!

screenshot: Twitter
screenshot: Twitter

Povezane vesti

Pogba je zamerao Murinju na kukavičluku, defanzivnoj igri kada povede na domaćem terenu. On je tražio da ima više slobode, da tim igra napadački, da se ne zadovoljava malim stvarima.

Njegove izjave po medijima nakon jednog remija su iznervirale Murinja, oduzeo mu je kapitensku traku, kada je Valensija bio povređen, a klub je Francuzu zabranio da daje izjave pred meč.

"Hoćete da me ubiju", pitao je Pogba novinare kada su ga saleteli posle jedne utakmice, aludirajući na to da mora da ćuti.

Ali, izašao je kao pobednik.

Kamera iz tunela je snimila Pogbin govor, okupio je saigrače pred meč sa Hadersfildom i izložio im "taktiku".

"Igramo kod kuće, kod kuće, zapamtite, presing prvo. Kada krenemo, krećemo svi, kada izgubimo loptu, agresija", objašnjavao je saigračima pokazujući ko će biti gazda na terenu.

"Još jednom kod naše kuće smo, ako počnemo jako i ofanzivno to je ključ",
dodao je Pogba, Matić je postigao gol na vreme, zatim je sam Francuz dodao još dva i pokazao Murinju kako se igra.

Šta li sada misli Žoze, kod koga je sve bilo suprotno?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Žarko Petrović
Friday, 28.12.2018
16:48

Svako ko je nekada u zivotu igrao fudbal ili malo prati fudbal zna kakav je Pogba lider, isto ovo sto je uradio u tunelu, radio je pre svake utakmice i na svetskom prvenstvu u svlacionici. Ne smislja taktiku, nigdeon ne prica koju formaciju igraju i na koji nacin ce napadati, samo pokrece ekipu da se zna ko je gazda na domacem terenu. Svakom treneru treba takav igrac, lider, pokretac.

avatar
koma73
Friday, 28.12.2018
21:10

Pogba nikada nije bio niti će biti lider. Niti je bio u Juveu, niti je bio u FRA, uvek je bio treći ili četvrti po važnosti i kohonesima. On je cirkuzant, kao i Lingard. On igra dobro na 1:0, 2:0 ili 3:0, nikada neće povući tim kada gubi, neće preokrenuti meč i slično.

avatar
JC\'90
Saturday, 29.12.2018
09:54

To ti mislis, ali gresis. Samo pogledaj video u svlacionici Francuske pre finala svetskog prvenstva. Ni kapiten Ljoris, ni Grizman, nego Pogba. On je pravi vodja.

avatar
Adnan
Friday, 28.12.2018
16:23

Nije rekao nista sporno,nikad nisam bio za Murinja,trener za 2 sezone maksimalno koji uvijek ostavi istrosenu ekipu iza sebe.

avatar
Petar Pan
Friday, 28.12.2018
15:12

Pustite ove momke da uzivaju u fudbalu , to je jedina taktika , dajte im slobodu , to je najveci rezultat od kad je dosao Solsker . Rezultati ce nekad doci nekad ne , bitno je samo da se uziva u fudbalu bez pritiska i ogranicavanja . Svi smo mi svesni da nemamo kvalitet za top 4 ali barem mozemo da igramo lep fudbal i da se nadigravamo pa sta bude , samo da se ne branimo kao kukavice.

avatar
Devil born 1878
Saturday, 29.12.2018
16:46

Nemamo kvalitet za top 4? I te kako imamo, samo odbrana je slaba tacka, pogledaj ti samo napad kakav imamo, pogresio si druze skroz

avatar
Roberto Baggio 10
Friday, 28.12.2018
15:09

Nazalost, Pogba je postao veci od kluba, to kod Fergusona ne bi bilo moguce.

avatar
Hajduk United
Friday, 28.12.2018
17:16

Nema šanse...rezultat je majka svega....a vrime je takvo da se ne ceka 5-6 god na uspjeh....mourinho je sve zivo blatia,a ima tim nimalo lošiji npr od liverpoolovog....

avatar
Volem Vosu
Friday, 28.12.2018
21:17

Tim kao Liverpul? Mozda u kriketu, ako imaju te sekcije, to vec ne znam.

avatar
esadesad samoesad
Friday, 28.12.2018
14:01

Murinjo najveca prevara od trenera, Real najveca prevara od ekipe u zadnjih 10godina, a Ronaldo najveca prevara od igraca. Sve ove tri stvari se uvelicavaju vise nego sto vrede. Murinjo profitiro od kup sistema, Real profitirao od kup sistema, i Ronaldo profitirao od kup sistema. U sve ove prevare zaboravio sam Liverpul, i on je kup sistem prevara. Sta znaci kup sistem, kup sistem vam pomaze i ako ste slabiji da mozete pobijediti, ili i ako je protivnik 99% bolji vas 1% vam donosi pobjedu. Dali ste nekada u zivotu culi da je neko ligu osvojio na srecu. Laicester je najveca senzacija, ali ako se pogleda kako su igrale velike ekipe u vreme titule Laicestera, oni su osvojili zasluzeno. Ali ja sam elergican na ove kupice, zato sto sudije, mogu da rijese pobjednika, ako se doda los dan, onda vam nema spasa. Mnogi kritikuju Real, za mene je ovaj Real isto kao onaj prije godinu dvije tri pet sest i osam. Samo sto ovom Real nepomazu sudije kao ranije. Junajted je napravio najvecu gresku kad je doveo Murinja, on je grobar fudbala, njegova taktika inusti ekipu i igrace. Murinjo je unistio Real, Real igra kontre, neki ce kazati pa Real je osvojio tri LS, da osvojio je ali sa kojom igrom. Real je imao srecu nevidjenu, prvo finale sa Atletikom, fale Kosta i Arda, i pored toga Atletiko vodi do 93min. da se to finale izgubilo otislo bi kola nizbrd, da ne pricam o protivnicima koji su bili laki, pa da vidimo drugo finale, ako bi bio Atletiko bolji u prvom, pa sudije protiv Bajerna, pa lose sudjene protiv Bajerna, pa lose igre protiv Sportinga, Legije, CSKA, itd. Ja sam za fudbal napadacki udri, sto si blizi golu vece su sanse da se postigne. Sta mislite zasto je Klej bio najaci, udarao je zelio je vise puta da udari protivnika, a Frejzer je primao. Meni ova taktika branjena izgleda kao boks mec, gdje jedan napada i udara, a drugi bjezi i grl protivnika. sad vi izaberite kakav mec volite.