Murinjo otpao, nemaju novca

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 04.04.2019.
11:03
Izvor: Sportske.net

Opcija manje za "Posebnog".

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Puno se ovih dana govori o sudbini Žozea Murinja, koji od kako je napustio Mančester junajted u decembru nema klub.

Perez se odlučio da u Real vrati Zidana, pa su se pojavile priče da bi Portugalac karijeru mogao da nastavi u Francuskoj.

Izrazio je Murinjo želju da radim u ligama u kojima do sada nije radio, pa se tako i Liga 1 nametnula kao opcija, dva kluba delovala su kao najrealnije destinacije, Lion i Monako.

Spekulacije o Murinjovom prelasku u Lion posebno su dobile na težini, kada je predsednik francuskog kluba Žan-Mišel Ola obelodanio da sa trenerom Brunom Ženesijom neće biti produžen ugovor.

Bivši igrač Olimpik Liona je trebalo da dobije produžetak nakon utakmice polufinala kupa sa Renom, ali su doživeli poraz (2:3) i ostali bez finala, što je nateralo predsednika da promeni ploču.

On je obelodanio da od produžetka saradnje neće biti ništa, ali nije u potpunosti otpisao mogućnost da Ženesio dobije novi ugovor po završetku sezone, ali je utisak da bi morao da izbori drugu poziciju u ligi za tako nešto.

Bruno Genesio Bruno Zenesio

Stvorio se utisak da su vrata otvorena za Murinja, ali je Ola demantovao i te navode.

Naime, Lion ne može da izađe u susret finansijskim uslovima iskusnog portugalskog stručnjaka i zbog toga ga ne vide kao opciju.

"Video sam ga letos u Moskvi, pričali smo malo, ali ne o njegovom dolasku u Lion, o transferima. "Posebni" nije kombatibilan sa našim finansijskim stanjem", istakao je Ola.

Tako se kao opcija nameće Bundesliga, više o tome u nastavku.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LFC 19-ta
Thursday, 04.04.2019
12:24

Nije ga Real odbio, nego je rekao da ce preci u Real ako mogu da mu obezbijede Van Dajka, Higuaina i Eriksena. Murinjo je njima postavio uslov.

avatar
Budimo Realni
Thursday, 04.04.2019
13:48
avatar
LFC 19-ta
Thursday, 04.04.2019
14:54

Hazarda pardon.