Murinjo opet u problemu - Nova teška povreda u odbrani!

Autor: Milovan Longinov
petak 11.11.2016.
10:42
Izvor: Sportske.net

Murinjovim mukama nikad kraja.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Štoper Kris Smoling moraće na višenedeljnu pauzu zbog povrede prsta.

Smoling je propustio poslednju utakmicu sa Svonsijem posle koje je zaradio i kritike Žozea Murinja, a nakon detaljnih pregleda utvrđen je prelom prsta na dva mesta.

On će zbog te povrede sa terena odsustvovati između četiri i šest nedelja što znači da je čak moguće da ni ne zaigra do kraja godine.

Ovo je svakako veliki udarac za Murinja pošto se zna koliko je zgusnut raspored u decembru, a pritom, Junajted će morati da igra na sve ili ništa i u Ligi Evrope kako bi se plasirao u narednu rundu.

Podsetimo, Erik Baji je takođe van stroja još nekih mesec dana, tako da će pozicije štopera opet morati da igraju bekovi - Roho ili Blind u tandemu sa oporavljenim Džonsom.

Smoling će gotovo sigurno propustiti sedam mečeva u Premijer ligi, kao i dve u Ligi Evrope, a raspored Junajteda nije nimalo lak.

Junajted već u narednom meču dočekuje Arsenal, potom i Fejenord i Vest Hem, a potom gostuje Evertonu, pa u goste dolazi Totenhem, da bi sredinom decembra usledila gostovanja Kristal Palasu i VBA.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vidicnemanja
Friday, 11.11.2016
20:19

Problemi sa povredama su jos iz Fergijevog vremena ali je imao daleko bolje igrace na skoro svim pozicijama u odnosu na sadasnji Murinjov tim.U pravu je Murinjo kad kaze da nesto skripi u organizaciji.Ovo je tim za sedmo-osmo mesto sudeci po kvalitetu igraca

avatar
Pep Guardiola
Friday, 11.11.2016
18:31

Ako je tako onda se mogu oprostiti od svoje lige evrope.

avatar
Leyton Orient
Friday, 11.11.2016
17:14

Ja msm da je ovo vise pojacanje nego problem jer je Smoling totalno operisan

avatar
Erik Lamela
Friday, 11.11.2016
13:33

Pravi hendikep... Upariti Roha i Blinda ili Dzonsa, a u januaru dovedite Van Dajka kojeg kasnije kad se vrati Baji moze da vam cini neprobojni bedem.

avatar
mrancic
Friday, 11.11.2016
12:46

U januaru kad se oporsvi Baji ide na kup afričkih nacija.Murinjo mora da kupi u januaru štopera jer Džons samo što se nije povredio.Kerik je igrao štopera kod Fergija ponekad.Mada ima dosta igrača koji mogu da igraju odbranu ali verovatno sa tri igrača pozadi.A nešto sigurno ne valja u klubu.

avatar
Ashburton Grove
Friday, 11.11.2016
12:15

Kakav ce to biti sudar ranjenika...

avatar
Friday, 11.11.2016
11:53

Ovo je žalosno.. Ja ne mogu da vjerujem da imamo ovoliko problema sa povredama i to sad kad će biti gušći raspored i kad se lomi u LE..

avatar
Vidicnemanja
Friday, 11.11.2016
20:08

Problemi sa povredama nisu novi.I Fergi je imao dosta problema ali je uspevao da se izbori sa tim jer je imao jacu klupu i daleko bolji tim od sadasnjeg.Murinjo je u pravu kad kaze da mnogo toga skripi u organizaciji