Murinjo opet opleo po FA, i zamerio se skoro čitavoj Engleskoj!

Autor: Milovan Longinov
subota 18.11.2017.
11:13
Izvor: Sportske.net

Portugalac, kao i uvek, bez dlake na jeziku kada je FA u pitanju.

EPA-EFE/MARK ROBINSON
EPA-EFE/MARK ROBINSON

Povezane vesti

Menadžer Mančester junajteda Žoze Murinjo žestoko je kritikovaoodluku selektora Engleske Gereta Sautgejta da forsira FilaDžounsa.

Štoper Engleske je doživeo povredu tokom reprezentativne pauze što je veliki udarac za tim Junajteda.

"Tokom 17 godina koliko radim kao menadžer, nikada nisam čuo da je neko dao šest injekcija jednom igraču kako bi ga osposobili da igra jednu prijateljski meč. Nikada to nisam video! Ne kažem da sam ja anđeo, ja sam takođe forsirao da igrači igraju pod injekcijama, ali neke najvažnije mečeve, a ne prijateljske. Dati šest injekcija je van svake pameti, a upravo je to dobio Džouns tokom dana, na zagrevanju se nije osećao dobro, ali je i pored toga počeo meč. Ne znam šta bih još mogao da dodam na to"
, rekao je Murinjo.

Mnogi na ostrvu negativno kometarišu Murinjovo konstantno "blebetanje" i kritike na račun FA, i činjenicu da se meša u posao selektora koji priprema reprezentaciju za najvažniji turnir - Svetsko prvenstvo.

Mančester junajted dočekuje ekipu Njukasla u 18.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RedDevil89
Saturday, 18.11.2017
16:47

Pa Dzons je jedan od najvaznijih igraca u odbrani Junajteda ove sezone. I ovako ima previse problema sa povredama a kamoli rovitog da ga forsiraju da igra. Tako da je Murinju svaka na mestu. Ipak je i Dzons trebao da objasni sa nije u mogucnosti da odigra mec. Prijateljska utakmica je bila, ne verujem da bi mu iko zamerio.

avatar
Nudzeim1983
Saturday, 18.11.2017
13:58

Jons je najbolji eng stoper ali povrede nedaju da pokaze kakva je klasa mislim da to i necemo vidjeti zbog cestih ozljeda

avatar
Mino Rajola
Saturday, 18.11.2017
13:34

Nije normalan Fil Džons koji je pristao na to. Morao je da kaže da ima bolove i da ne može da igra. Kad je zdrav, on je ubedljivo najbolji engleski štoper i ne treba da se plaši za mesto u reprezentaciji za SP.

avatar
Plava Horda
Saturday, 18.11.2017
13:16

Ako su mu stvarno dali 6 inekcija da bi igrao prijateljsku onda stvarno nisu normalni, mogu ozbiljno da mu ugroze zdravlje, upropastice mu misicno-skeletni sistem.

avatar
Borke
Saturday, 18.11.2017
12:47

Potpuno je upravu. Zasto forsirati igrace na prijateljskim?

avatar
Carina_11303
Saturday, 18.11.2017
12:26

Mozda blebece za razne stvari, ali ne vidim kako neko moze ovo da procita i da kaze da Murinjo nije u pravu...Pogotovo ako je istina, a verovatno jeste...