Murinjo odbio još jednog velikana, "ne radi ga" nostalgija!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 26.09.2019.
14:11
Izvor: Sportske.net

Posle Benfike, zahvalio se i rivalu...

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Žoze Murinjo nema nameru da se vraća u domovinu.

Naime, prošle nedelje održao je sastanak sa Frederikom Varandasom predsednikom Sportinga, ali je odbio povratak na "Alvalade".

"Lavovi" su smenili Marsela Kajzera, privremeni trener je Leonel Pontes, ali on neće biti promovisan do kraja sezone. Sporting je osmi na tabeli i kasni osam bodova za liderom.

Klub iz Lisabona je imao razne ideje, neke i nerealne poput Alegrija, zatim Marka Silve iz Evertona, Žardima koji vodi Monako, pominjani su Vitor Pereira iz Šangaja i selektor mlade reprezentacije Portugala Rui Žorge.

Ali, Murinjo je bio prva ideja, računali su na činjenicu da je tu počeo kao prevodilac Bobiju Robsonu, a kasnije i postao pomoćnik, kada su otišlo prvo u Porto, a kasnije i u Barselonu.

No, Murinjo čeka verovatno Bajern, demantovao je da će se vratiti u Real, podsetimo samostalno je vodio i Benfiku i Porto gde je osvojio triplu krunu, ali eto, neće sesti na treću veliku portugalsku klupu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Thursday, 26.09.2019
15:56

Ovi iz Sportinga kao da ne znaju da je Mourinho skoro upropastio dva zadnja kluba u kojima je radio...

avatar
NikkiCFC
Thursday, 26.09.2019
18:29

Ali za neki osrednji tim on bi bio super.

avatar
REVØLT
Thursday, 26.09.2019
14:50

Covece Boziji, nije Zorge nego Zorz (cuveni levi bek njihov) isto kao sto nije ni Zorge Mendes ili Zorge Kosta ili Artur Zorge, nemoj se bre vise brukati iz dana u dan...