Murinjo objasnio svoje razloge, evo kako će izgledati njegov Totenhem!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 20.11.2019.
09:01
Izvor: Sportske.net

Žoze Murinjo je novi menadžer "Pevaca", šta su bile njegove prve reči i kakav bi tim trebalo da bude u nastavku sezone?

Epa/Nigel Roddis
Epa/Nigel Roddis

Povezane vesti

Sada više nema nikakve dileme, Žoze Murinjo je novi menadžer Totenhema.

Posle smene Poketina juče popodne, aktiviran je dogovor koji je Danijel Levi imao sa Portugalcem koji se posle godinu dana vraća na klupu u PL, i postaje prvi čovek u istoriji koji je vodio Čelsi, Junajted i sada Totenhem.

"Zadovoljstvo mi je što ću voditi klub sa takvim nasledstvom i tako strastvenim navijačim. Kvalitet prve ekipe i akademije je neverovatan", rekao je Portugalac.

Danijel Levi koji je na kraju presudio i smenio Poketina posle više od pet godina, kaže da je Totenhem dobio jednog od najboljih svetskih trenera.

"Žoze ima mnogo iskustva, može da inspiriše svaki tim, sjajan je taktičar, pobeđivao je u svakom klubu koji je vodio"
, rekao je prvi čovek "Pevaca".

"Verujemo da može da donese veru i energiju u svlačionicu", zaključio je Levi.

Murinjo će se vratiti na "Old Traford" 4. decembra kada Totenhem bude gostovao Juanjtedu.

Spekuliše se da će Portugalac vratiti formaciju 4-2-3-1.. Na golu će do povratka Ljorisa biti Gazaniga, desno Orije, zatim štoper Alderveireld i Vertongen, levo Ben Dejvis.

Dajer i Sisoko će biti dva zadnja vezna, Son, Eriksen i Ndombele ispred Harija Kejna.

Videćemo uostalom vrlo brzo, Totenhem za vikend, već u subotu u ranom terminu od 13:30 gostuje u malom gradskom derbiju ekipi Vest Hema.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Wednesday, 20.11.2019
14:38

Neka se vratio,mnogo ce biti zanimljivija PL

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 20.11.2019
14:33

Dosao je u ekipu koja je mnogo mocna i jaka to sto sada su losi nista ne znaci ne treba zaboraviti da ovaj tim Totenhema je dugo bio u top 4 i da su prosle godine dosli do finala.Mnogo su jaki samo im treba jak motivator a Murinjo realno to i jeste.Ono sto sam skeptican to je da Totenhemu s obzirom na stil igraca vise odgovara ofanzivan trener ali vidicemo kako ce to sve biti .Mislim da Murinjo ima sansu da pokupi kajmak od ove ekipe koja je realno mocna ova sadasnja forma nista ne govori pravu sliku o njima.

avatar
LFC*19
Wednesday, 20.11.2019
12:58

Alegri Bajern
Gvardiola Juve
Sari Milan

avatar
äxwell
Wednesday, 20.11.2019
10:51

Preuzeo je gotov tim. Tim koji je po kvalitetu u samom vrhu. E sad, kako ce ovaj relativno mlad tim reagovati na menadzera sa zastarjelim principima ostaje da se vidi!? Mozda im bas treba jedan Murinjo da ih pogura preko crte! Ako ga prihvate onda ce Sparsi biti ozbiljan kandidat u LS i za kup takmicenja. Definitivno veliki test za igrace Totenhema!

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Wednesday, 20.11.2019
10:41

Sada kreće lančana reakcija i biće zanimljivo ko će sve dobiti otkaz i koji će trener gdje završiti. Zidan i Solskjear se sada brinu najviše jer im klupe nisu sigurne ali ja bih najviše volio da Valverde dobije otkaz i da Poch preuzme Barcu

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 20.11.2019
11:05

Zidanu je klupa sigurna jer je vezao par ubedljivih pobeda i tim bolje igra,a drmala mu se klupa pred mec sa Galatom...a poketino je rekao da u karijeri nikad ne bi trenirao barsu

avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Thursday, 21.11.2019
10:29

Nikada se to ne zna za Zidana. Real sada ima šansu da dovede mladog i veoma dobrog trenera koji im može dovesti 2-3 veoma dobra igrača samo na osnovu toga što su već igrali za njega. Predsjednik Reala je ljetos htio Eriksena ali Zidan insistira na Pogbi... u scenariju gdje se on zahvaljuje Zidanu i dovodi Pochetina uštediće 120-150 miliona koje bi potrošio na Pogbu i dovešće Eriksena besplatno. Onda te pare može da usmjeri na Kejna i da za 150 miliona dovede Kejna i Eriksena zajedno. Nije da je nemoguć scenario

avatar
Aleksandar Jovancevic
Wednesday, 20.11.2019
10:31

verovatno poslednji ozbiljniji i ambiciozniji klub u njrgovoj karijeri,steta za Poketina ali sve je ovo nekako normalno za njega,godinama favoriti za titulu,pa zatim Lesterova titula kada su bili naj blizi tituli,i onda poraz u finalu ls.Igraci su se jednostavno psihicki i emotivno izduvali posle toga i tesko ih je sada motivisati.Razmrdace Murinjo verovatno tim na bolje ali tesko bez ulaganja a precednik kluba nbije jedan od takvih.Boljeg od Murinja ima,ali trenutno boljeg nema.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 20.11.2019
14:35

Ima mocnu ekipu bukvalno ne mora nikog kupovat jer ima formiran tim .Ova ekipa je mnogo mocna ako bude znao kako ce da radi sa njima moze velike stvari napraviti kao prosle godine kada je Tottenham bio u finalu LP.Ono oko cega sam skeptik Tottenhamu po stilu igraca vise godi ofanzivan trener dok Murinjo je sve samo ne to.

avatar
REVØLT
Wednesday, 20.11.2019
18:33

Zasto poslednji? Covek ima 56 godina, moze jos petnaestak godina da se bavi tim poslom.

avatar
Red blood
Wednesday, 20.11.2019
10:27

Dele Ali nista?
Ocekujem da ce Totenhem postati najjaca odbrana u ligi.
A Murinjo ima samo jedan razlog dolaska.
Nijedan jaci klub ga nije zeleo.

avatar
_mladen_
Wednesday, 20.11.2019
12:34

Pa ne znam koji vise jaci klub moze da vodi, a da taj klub koliko toliko nema vec odlicnog trenera.

avatar
_mladen_
Thursday, 21.11.2019
11:35

Ovi iz Arsenala bi bili ludi da su ga trazili, jer ih pljuvao milion puta. U Realu je vec bio i nesto ne verujem da ga zele nazad. Sto se tice Bajerna, nije on covek za Bajern. Tako da covek je u dosta klubova vec bio, pa cak je rekao da ne bi presao u Totenhem i evo ga sad na klupi Totenhema. Bice ona njegova klasika, lepo ce krenuti, dok ne dodje do neke svadje i nastace toksicna atmosfera, nakon koje ce dobiti otkaz i veliku lovu od tog otkaza.

avatar
Red blood
Wednesday, 20.11.2019
22:45

Zidan nije siguran.Valverde je krs od trenera.
Emeriju se drma klupa.
Bayern nema resenje za trenera.
PSG ako ne ode do kraja u LS,nisam siguran ni za Tuhela.