Murinjo o zagrljajima i poljupcima s Kostom, o povredi Terija

Autor: Beta Beta
sreda 25.11.2015.
13:10
Izvor: Beta

Trener Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je sa Dijegom Kostom razmenio zagrljaje i poljupce posle svađe tokom meča sa Makabijem u fudbalskoj Ligi šampiona u utorak uveče.

BETA/AP Photo/Frank Augstein
BETA/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Murinjo je bio nezadovoljan kretanjem Koste tokom prvog poluvremena utakmice koja se završila pobedom engleske ekipe 4:0.

Španski napadač je ipak odigrao celu utakmicu.

"Bio sam razočaran i reagovao sam, a reagovao je i on. Na poluvremenu je u svlačionici bilo nekoliko poljubaca i zagrljaja"
, rekao je Murinjo.

Čelsi je posle ove pobede došao na deobu prvog mesta Grupe G sa Portom, pošto oba tima imaju po 10 bodova.

Ove dve ekipe se sastaju u poslednjem meču grupe, 9. decembra i bod će biti dovoljan oboma da prođu dalje. Murinjo je potvrdio da je Džon Teri povređen i da je njegov nastup protiv Totenhema u nedelju neizvestan, a za to je okrivio loš teren.

"U prvom poluvremenu nas je teren zaustavio da igramo još bolje."

"Teren je bio loš i opasan. To što je Džon izašao pri našem vođstvu 1:0 dovoljno govori o tome da ima problem. Naša lekarska služba je stvarno dobra. Džon je poseban momak, sa izrazitom željom da igra, ali ne verujem baš da će moći da nastupi protiv Sparsa",
rekao je Murinjo.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
superfrankielamps
Wednesday, 25.11.2015
15:44

Costa je top napadac u to nema sumnje. Ima prijem lopte za 10, brz je, jak je, visok je, borben je, ima solidan i dribling, kao i sut. Jedina stvar koja me nervira kod njega a mislim da je to naljutilo i Murinja je sto u poslednje vrijeme ima jako losu kretnju. Kada se probije po strani i ide lopta u peterac, lopta ide u prazno jer tu nema napadaca, Dijego se stalno izvlaci nazad, on tako prevari cuvara, to je nekad dobro, ali mislim da bi morao malo cesce da utrcava u peterac na takozvani tap-in.

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 25.11.2015
15:34

Ja sam Murinjo ja mogu da osvojim LS, samo ako mi sudije pomognu. Drago mi je za pobedu Dinama iz Kijeva, sada neka se trese Murinjo i Navijaci Celzija kad stigne Porto. Zadnje Kolo Grupne Faze a Celzi nije otisao dalje. Probudite se navijaci Celzija, vidite istinu pa onda daj te komentare

avatar
Carina
Wednesday, 25.11.2015
14:45

Papagajisem, ali nista me ne iznervira kao kosta na ivici kaznenog prostora umesto da ceka u petercu loptu. Kako je prosle sezone uletao i imao osecaj, tako ove samo stoji i ne radi nista kad je lopta tu negde ili se nepotrebno izvlaci ili i kad dobije loptu pokusava da padne umesto da sutira. Valjda ce se razbuditi sto pre.

avatar
NIKE
Wednesday, 25.11.2015
14:44

NIšta Bane, Zuma, Kejhil i Aspi za vikend moraju odraditi posao, nadam se boljem Azaru, ne onom od sinoć, koji je bio najlošiji igrač meča.

avatar
Carina
Wednesday, 25.11.2015
14:43

Gde bi bili da nam nije njegovih slobodnjaka. A inace, ne nevazna cinjenica da su posle njegovih centarsuteva postignuta dva autogola. Jedan protiv Dinama na Stamford Bridzu, a drugi protiv Svonsija. Plus 6 golova, plus dve asistencije u premijer ligi, definitivno najkorisniji igrac CElsija ove sezone.

avatar
lamps8
Wednesday, 25.11.2015
14:36

dobro je reagovao murinjo morao je tako kosta se vukao po terenu.

avatar
Wednesday, 25.11.2015
14:34

I ako ga obozavam uvek nadje neke izgovore mada ovde i jeste donekle u pravu ali ipak...

avatar
WR10
Wednesday, 25.11.2015
14:24

Jako mi je drago sto se Chelsea vraca, a obicno Mourinhove ekipe ovakve odu daleko, pa cemo vidjet ove sezone.

avatar
AdrovicEsad
Wednesday, 25.11.2015
14:14

Duzi boravak Murinja u Celziju, Veca propast Celzija.