Murinjo novom izjavom zabrinuo navijače!

Autor: Beta Beta
petak 26.10.2018.
18:32
Izvor: Beta

Sudbina jednog od najboljih visi o koncu.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Trener fudbalera Mančester junajteda Žoze Murinjo rekao je danas da nije uveren da će golman David de Hea produžiti ugovor sa klubom.

"Nisam uveren. Ne znam kako se kaže ta reč na engleskom, ali videćemo. Jedino klub, David i njegovi ljudi mogu da odgovore na to pitanje. Jedino što mogu da kažem je da svi znaju koliko je on dobar, koliko je važan za Mančester junajted i ako klub želi da bude bolji nego što jeste, a ne gori, onda će biti važno da zadrži Davida", rekao je Murinjo za Skaj. 

De Hea je jedan od 10 ključnih igrača Mančester junajteda čiji ugovori ističu sledećeg leta.

"Skaj" je ovog leta preneo da je uprava kluba sigurna da će španski golman produžiti ugovor.

Za njega je zainteresovan Juventus, a prošlog leta Real Madrid je želeo da ga dovede, ali je na kraju angažovao tadašnjeg golmana Čelsija Tiboa Kurtou.

Murinjo je tokom leta želeo da dovede makar jednog centralnog defanziva i jednog napadača, ali nije uverio upravu kluba da će igrači koje je odabrao pojačati ekipu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
StefMU
Friday, 26.10.2018
23:04

Ovo vec postaje ozbiljno, da nam ode De Gea zbog ove spodobe?!?!
Ja nzm sta sve mora da se desi da bi uprava shvatila da je i KARIK ZA OVU SEZONU BOLJI OD MURINJA! I MA BOLJE I DA NEMAMO TRENUTNO MENADZERA NEGO DA IMAMO NJEGA!

avatar
RedDevil612989
Friday, 26.10.2018
22:31

Mene u zadnje vreme ne zabrnjinavaju samo izjave vec i celokupno stanje oko kluba.

avatar
LUZERPOOL
Friday, 26.10.2018
22:28

Pa i vreme je da ide, Kad jedam Sanchez, Pogba i Marsijal imaju plate vece nego on. Junajted nije konkurentan za ni jedan trofej a kako stoje stvari i nece biti dugo,, dugo. Dosta je spasavao klub, sada je vreme da ode i da osvaja trofeje sa nekim ozbiljnim klubom, Juventus bi bio pravo mesto za njega.

avatar
Friday, 26.10.2018
18:45

De Hea covek nestvarno,zato sto je golman ali najbolji igrac Junajteda u poslednje 3-4 sezone,sta taj covek vadi Junajted bi po sezone bez njega bio kratak 12-15.bodova po sezoni,pa protiv Juventusa je iscupao sigura 3.gola.....Najbolji golman na svetu nema sta,ja to kad procenim nema da fali.