Murinjo: "Nisu nas greške koštale poraza"

Autor: Nikola Miloradović
subota 21.10.2017.
19:24
Izvor: Sportske.net

Trener Mančester Junajteda vidno razočaran posle iznenađujućeg poraza.

EPA-EFE/ANTONIO COTRIM
EPA-EFE/ANTONIO COTRIM

Povezane vesti

Fudbaleri Mančester Junajteda poraženi su na gostovanju Hadersfildu u okviru devetog kola Premijer lige.

"Crveni Đavoli" su izgubili sa 2:1, a prvom porazu u sezoni su kumovale traljave reakcije defanzivca Lindelofa, a više o samom susretu OVDE.

Ipak, Murinjo ne želi da svaljuje krivicu na pojedince, Portugalac smatra da je njegov tim jednostavno imao loš stav od prvog minuta ove utakmice, ali izgovor donekle pronalazi i u gustom rasporedu njegovog tima.

"Uslovi su isti za sve, kako za njih, tako i za nas. Jedina razlika je što smo mi igrali utakmicu pre dva dana, a oni nisu. Ali odavno znamo da postoji razlika u kvalitetu, jedni igraju Ligu Šampiona, drugi ne, pa je ta razlika tako kompenzovana činjenicom da jedan tim igra više od drugog. To vam je fudbal.

Ne bi bilo fer reći da su nas greške dovele do poraza, jer se greške odnose na celukupan nastup. Da smo mi odigrali sjajno i da smo izgubili, onda bi mogli da kažemo da su nas koštale individualne greške, ali ovako ne, od prvog minuta smo bili slabi. Platili smo cenu i to sasvim zasluženo. Danas su greške napravili Mata i Viktor, ali to je moglo da se desi svakom kako je naš stav od starta bio loš. Tako da, dobili su nas zbog boljeg stava
", izjavio je Portugalac.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Miso Gajic
Monday, 23.10.2017
08:56

Izgubilo se zbog dvije jeftine greške, Mate i LIindelofa. Više Hadersfild i nije imao šansi. U pravu je da su loše igrali, ali bi i pored loše igre pobijedili da ova dvojica nisu onako očajno reagovali. Žao mi je što je Mata pogriješio jer on uvijek pokazuje najviše volje i htenja. A Lindelof jednostavno nije igrač za UTD. Uz oporavljenog Džonsa, dobrog l.bočnog i Pogbu borba za titulu .Ovako ,pogotovo bez Pogbe u pitanju i prva 4.

avatar
Аполо
Sunday, 22.10.2017
10:17

Jok, Lindelof uopste nije katastrofalno reagovao kod 2. gola i direktno uticao na uvecanje vodjstva protivnika... Takodje munjena reakcija odbrane kod 1. pogotka. Mani se izgovora, ocigledno je da smo katastrofalno odigrali u odbrani, a i napad nije bio dovoljno efikasan. Idemo dalje i izvucite neke pouke iz poraza.

avatar
the kop
Saturday, 21.10.2017
23:32

Sta ocekivati od g prevodioca.

avatar
Bojan Samardzic
Saturday, 21.10.2017
22:37

Nemogu da vjerujem da je Murinjo dao ovako odmjerenu izjavu :D

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 21.10.2017
22:30

i na kraju ce ovaj da uzme sve trofeje. ko sa Interom 2010 ili Portom 2004

avatar
Saturday, 21.10.2017
20:08

Sve je ovo posledica derbija protiv liverpula.Kako mogu igraci da igraju dobro kad im trener ne veruje dovoljno da idu na pobedu u velikim utakmicama? Ako im murinjo uskracuje sansu da se pokazu protiv vecitog rivala kako on od njih moze da ocekuje da igraju 100% protiv Hadersfilda,ekipe za koju niko ne zna.A na murinjovo licemerstvo kad kaze da veruje svim svojim igracima,nemam komentar.

avatar
NIKE
Saturday, 21.10.2017
19:48

Odjavljujem se od navijanja za United, ipak će City uzeti trofej ove sezone, brate Zahiroviću je li još važi ponuda da pređem kod vas?