Murinjo nekorektan prema Solskjeru, Norvežanin pod paljbom, da li je ovo najgori Junajted u PL, ikada?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 23.09.2019.
08:38
Izvor: Sportske.net

Čini se da Murinjo ne bi trebalo da priča ovakve stvari, sa druge strane Solskjer u silnim problemima, ali mora da nastavi zacrtanim putem. Da li je Junajted imao gori tim od kada postoji Premijer liga?

Instagram
Instagram

Povezane vesti

Žoze Murinjo kaže da ne uživa u porazima Junajteda.

Ipak, nije baš korektno da kao bivši trener, sada analitičar daje ovakve ocene.

"Daleko su od Liverpula i Sitija. Tužna realnost je da su gori nego ranije. Meni je to teško da kažem, ne uživam, ali imaće problema da budu u top šest. Ovo je gori tim nego prošle sezone",
tvrdi Murinjo.

Bivši kapiten Roj Kin je oštar kao i obično.

"Pogledajte prvi gol i sve vam je jasno, to je Junajted danas. Rekao sam i pre par godina, i bio u pravu, ovi igrači jednostavno nisu za Junajted
", tvrdi Irac.

Inače Solskjer se oglasio povodom Murinjovih izjava, kaže da ima pravo da misli šta hoće, da su i prošle godine izgubili od Vest Hema, ali da se nada da će biti bolje u nastavku sezone.

Mediji ga razapinju, smatraju da je prerano dobio šansu, da ne može da eksperimentiše sa Junajtedom, da je bio svestan da tim nema kvalitet, ali da to tek sada kaže.

Milijardu evra je potrebno da se Junajted vrati u trku za ozbiljne stvari, ocenjuju pojedini komentatori. Godina već deluje kao izgubljena, još jedna u nizu, ne samo da će se odraziti na imidž kluba, već i na prihode. Ako dve godine u nizu ne igraju u Ligi šampiona, pojedini sponzorski ugovori, recimo onaj sa "Adidasom" su 30% manji. Uz to, pitanje je ko će želeti da dođe od vrhunskih igrača u ovakvu ekipu.

Naravno, traži se da Solskjer bude smenjen, ali to se neće desiti skoro. Prvo, Junajted nema rešenje, drugo, ovo je proces koji će trajati, u klubu su navodno obećali Norvežaninu da će imati još jedno transfer leto i još jednu sezonu da napravi rezultat.

Ali, što reče Grem Sunes, teško da ćete naći slabiji tim Junajteda od osnivanja PL...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueMoon
Monday, 23.09.2019
18:46

To forsiranje djece iz akademije ne pije vodu,forsira se Mektominej koji je malo pokretljivija verzija Matica,ali osim toga mu nije ni blizu po ostalim parametrim,dok talentovani igraci poput Gomesa,Tuanzebea,Chonga i Grinvuda bivaju prikovani za klupu.Najvise me iznenadio Mata,vidi se da i on nije ni blizu stare forme.Junajtedu sesto mjesto plafon.

avatar
Monday, 23.09.2019
14:58

Realno, gori Junajted ne pamtim. Nadam se da će se što pre vratiti, jer u Ligi Šampiona mnogo nedostaju.

avatar
SAF
Monday, 23.09.2019
14:24

Nije do Solskjera,ne kazem da je vrhunski trener,ali on covek radi sa onim sto mu je dato,a ova ekipa Junajteda trenutno je za sredinu tabele.

avatar
No rules
Monday, 23.09.2019
10:58

Mou je samo iskren. Solskjer je prihvatio da bude kapetan osrednje i neujednacene ekipe. Kriva je uprava koja je verovala u projekat sa mladim igracima. Liverpul i Siti su druga galaksija. Totenhem tri, Celzi i Arsenal dva koraka ispred.., PL neces uzeti ako nisi dobar u svim linijama tima, cak ni plasman u top 4 nije blizu. Ovako jadan je bio i Inter poslije odlaska Murinja.., ali Marota i Konte znaju svoj posao.. navijam da se Man.U vrati, ipak su oni zastitni znak engleskog fudbala. Esencija moci i hedonizma.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Monday, 23.09.2019
10:36

Sta ovde ima netacno u izjavama, ovo je najkriminalniji Junajted koji gledam. Pola godine Olijeva igra je kriminalna. Cim je prekimita pocetna serija, patos. Nema vise ni visokog presinga, nista, apsolutno nikakav pomak u igri, sve gore i gore. Prica se da ce se forsirati mladi, deca ni na klubi. Prvenstvo mu ima bezglavi Lingard, los Pereira, senka od Mate koji pored brzine je izgubio i kreativnost, apsolutno nista na terenu, Matke koji vise nije za Premijer ligu, prespor je. Ako je upravi ovo pravi put, ajd neka mu daju 3 prelazna roka pa lepo se preselimo u Cenpioncip. Oli je legenda kluba i hvala mu, Ali trener nije, mozda za taj Malme i to mu je maksimalno kapacitet.

avatar
noxovac993
Monday, 23.09.2019
10:01

zasto je Murinjo nekorektan? Sve sto je rekao bio je u pravu. To sto su odabrali Pogbu prije Murinja ce biti najveca greska Junajteda ikada.

avatar
koma73
Monday, 23.09.2019
09:31

Murinjo svakodnevno pokazuje kakvo je smeće od čoveka. A kao trener je već pokazao, najuren je iz svakog ozbiljnog kluba u posednjih 5 godina i sada ga neće niko.

avatar
Mangus
Monday, 23.09.2019
09:03

Murinjo je u pravu. On je sa slicnim timom uzeo LE i drugo mesto u premijer ligi.
To je uspeh samo po sebi. Trazio je stopera i nije ga dobio.
Utd ima veliki problem. Oslanjaju se na mlade i talentovane igrace koji su klasa vest hema, ili Evertona, neki i norica. Lingarda ne bih voleo ni u aston vili da vidim.
Dok celzi radi izto samo sa ultra talentovanin klincima. Abraham, maunt, odoi, pun kofer...

avatar
Le Tissier
Monday, 23.09.2019
08:45

Bio je Liverpul na primer i u goroj situaciji i to duzi period, zato ne verujem da im treba milijarda vec pogodak kao sto su oni napravili sa Klopom, pojacanja na dva, tri mesta i to bi bilo dovoljno za nesto vise. Niko posle Fergusona nije uspeo da odrzi kontinuitet dobrih igara, svi su imali dobre momente kojima su kupili sebi vreme i posle nista.