Murinjo: "Ne poštuju me kao Vengera"

Autor: Nikola Miloradović
petak 18.11.2016.
16:27
Izvor: Sportske.net

Portugalski strateg govorio je na konferenciji za novinare uoči velikog derbija sa Arsenalom.

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Mančester junajted sutra od 13 sati i 30 minuta dočekuje Arsenal u sklopu 12. kola Premijer lige.

Trener "Đavola" je govorio o spremnosti svog kapitena za predstojeći susret, kao i o spremnosti Luka Šoa i Krisa Smolinga, mada je stanje potonjeg odbio da komentariše, a govorio je i o medijskoj pažnji koju dobijaju on i Venger i to na kakav način.

Runi se izvinio zbog čitave sitacije za preteranom konzumacijom alkohola nakon susreta reprezentacije Engleske sa Škotskom.

"U poslednjh dva ili tri dana ništa se nije dogodilo. Trenirao je i hoće da igra. Spreman je, a to što se dogodilo sa nacionalnim timom, ja ne komentarišem". izjavio je Portugalac.

"Pripadao je nacionalnom timu i ja se ne mešam. Nekada se igrač vrati jači nego kada je otišao jer se nešto pozitivno dogodilo sa reprezentacijom. Ponekad se ipak vrati slabiji bilo zbog povrede ili frustracije slabim rezultatom. Svi znamo šta se dogodilo, ali to je neko drugo poglavlje koje je zatvoreno do marta", dodao je Murinjo.


Poznato je da Murinjo ima odlične rezultate protiv Vengera, Portugalac smatra da to ipak nije bitno.

"To zaista nije bitno. Ja ne igram protiv trenera. To jemoj tim protiv drugog tima.

Neki rekordi su bolji od drugih, ali sutra je izolovandogađaj
", rekao je trener Mančester junajteda.

U subotu će se od 13 i 30 sastati dva trenera sa trenutno najvećimuspesima u Premijer ligi, Porugalac smatra da on ne uživapoštovanje kakvo dobija trener Arsenala.

"Sutra je susret između dva trenera sanajboljim rezultatima. Šest ili sedam titula je u pitanju.

Da li zaslužujemo poštovanje čak i kada naši rezultati nisunajbolji? Mislim da gospodin Venger to ima. Ipak, mislim da ja nedobijam poštovanje čak iako sam poslednju titulu osvojio pre 18meseci
", izjavio je Murinjo.


Poznato je da su i Kris Smoling i Luk Šo van stroja već neko vreme,Murnjo nije hteo da komentariše stanje svog štopera, ali je rekaoda je zadovoljan radom Šoa, koji je spreman za predstojećenapore.

"O Smolingu ne smete da pitate. Imatevi vaše izvore, imate poverenja u njih, verujete im. To ste radilizadnjih 15 dana. Sada želite da kometarišem vaše poverljiveizvore.

Pisali ste, pričali, komentarisali, kritikovali. Neću reći ni reči.Pravite vi svoje velike naslove
", rekao jeportugalski strateg.

"Luk Šo je radio dobro u prethodnomperiodu kada smo imali jako malu grupu. Spreman je da igra, sa timnemam nikakvih problema. On je mlad igrač sa puno potencijala. Imastvari koje mora da nauči ali on uživa mojepoverenje.

Očekuje nas pet utakmica u tri takmičenja, nema sumnje da ćeigrati", pojasnio je Murinjo situaciju oko svog levog beka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MANUTD
Friday, 18.11.2016
18:43
avatar
Emre Can
Friday, 18.11.2016
19:44

Ne, samo je kukao zato što ga ne poštuju. A dominaciju bi trebao da pokaže na terenu, a ipak- samo jad i čemer. Iz kola u kolo. Drma mu se klupa, spiskao je silne pare a igre i rezultata nigde.

avatar
MANUTD
Saturday, 19.11.2016
02:37

Onda bi nekom logikom i Klop trebao dobiti otkaz jer ovako ocajnog i jadnog Murinja nije uspeo pobediti na domacem terenu!? Uh, kako je svet nekad surov, toliko ljudi na mestu koje ne zasluzuju...

avatar
tony zahirovic1234
Friday, 18.11.2016
18:14

Pa vidii Venger se ponasa sasvim dobro, i bez obzira na sve covek je veliki profesionalac...

avatar
Anderton
Friday, 18.11.2016
18:14

Venger je jedan gospodin, a ti si prevodilac.

avatar
Marcos Alonso
Friday, 18.11.2016
21:28

Realno ste smorili sa tim prevodilac... onda je to bruka velikog strucnjaka Vengera sto ga jedan prevodilac gazi redovno

avatar
King of Manchesterr
Friday, 18.11.2016
18:04

Kad se setim kad je Fergi dobio Arsenal krila igrali Rafael i Fabio sredinu Gibson i Dzons. Eh...

avatar
Непобедиви
Friday, 18.11.2016
19:03

A ko je tada igrao za Arsenal?

avatar
Непобедиви
Friday, 18.11.2016
20:28

Pa ja se secam. Oba puta su igrala dva uzasna tima. Ne zelim da umanjim cinjenicu da je SAF najveci ikada, ali moras da sagledas malo i drugu stranu medalje. A druga strana je i da je Arsenal imao uzasan tim.

avatar
King of Manchesterr
Friday, 18.11.2016
19:31

Ne secam se,al su imali jaci sastav puno,secam se isto onih 8-2...

avatar
Friday, 18.11.2016
17:37

Venger je nikad blize pobedi nad Murinjom u PL,ne vidim kako Junajted moze da pobedi previse staticna ekipa sa loptom i bez lopte,imaju jako losu odbranu,Arsenal ako se ne uplasi,kao sto se ceto plasio kad igra protiv Murinja i Celzija,pobedice sutra Junajted.

avatar
ADIS-M-UNTD
Friday, 18.11.2016
18:25

Forma nema veze sa ovom utakmicom jer je u pitanju derbi. Dok je Van G.vodio tim igrali smo isto ali smo derbije odigrali odlicno i jedan Totenhem koji je zavrsio u samo vrhu tabele niji imao ni jedan sut na Old T. Sutra Junajted moze odigrati fantasticno a vec sledece kolo od nekog davljenika izgubiti. Sjeti se prosle sezone ista situacija losa igra,bezidejno itd i onda jedan tinejdzer raspe anArsenal koji je posle utakmice otisao da pise zadacu. Nikad ne treba mjeriti formu kad se igraju derbiji ne samo u Pl vec u bilo kojoj ligi.