Murinjo ne odustaje, ostala samo jedna opcija!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 17.11.2019.
10:33
Izvor: Sportske.net

Već smo rekli, sve se do sada izjalovilo, hoće li posle godinu dana dobiti posao.

EPA-EFE
EPA-EFE

Povezane vesti

Žoze Murinja nisu ni razmatrali kada je u pitanju posao u Bajernu, što se Arsenala tiče, tu postoji veliki otpor i prvobitna ideja direktora Sanilehija da Portugalac zameni Emerija nije naišla na podršku.

U Realu su se stvari smirile, ali priča se da Murinjo ni tu nije prvi izbor, i da se svlačionica, ali i Perezovi saradnici žestoko protive povratku Portugalca koji je tri godine vodio tim.

Ostala mu je navodno samo jedna opcija i to ako ode Poketino. Naime, Argentinac ne uspeva da okrene stvari među "Pevcima", sve je bliže odlasku, u pitanju je igra nerava sa Levijem, jer čeka da mu uruče otkaz, kako bi uzeo odštetu.

Sa druge strane, Poketino cilja Real Madrid, prošle godine nisu ga pustili, zahtevajući odštetu od 40 miliona, čini se da bi sada odahnuli da ode.

Murinjo to i čeka, vratio bi se u PL, drugih ponuda i nema, makar ne onih koje smatra dostojnim svoje reputacije, a postao bi prvi čovek u istoriji koji je vodio Junajted, Čelsi i Totenhem.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Sunday, 17.11.2019
23:47

Egocentrična olupina nesposobna da evoluira, koja igra prevaziđen fudbal. Ukratko Murinjo i na Junajtedovu žalost, i Van Gal pre njega. rekoh davno, pre dve godine, dok je još voio Junajted - eventualno da izvara nekog arapina da vodi A ligu timova, mada teeeeško, njemu preostaje B klasa timova ili KIna. On odbija da prihvati tu realnost i zato i ne radi zadnjih godinu dana, i neće još dve godine ako to ne prihvati.

avatar
INTER DO SMRTI
Monday, 18.11.2019
12:44

Велики си стручњак...требали би да те ангажују на ртс.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 17.11.2019
18:19

Ja mislim da treba cudo da se desi da Murinjo u danasnjem nacinu fudbala koji se mnogo promjenio za razliku od prije bude ono sto je nekad bio kao trener.Stvarno cudo treba da njegov stil i taktika ponovo budu ucinkoviti i da donose rezultate kao nekada .

avatar
Barbosa7
Sunday, 17.11.2019
14:41

Murinjo-PSŽ
Poketino-Junajted
Tuhel-Arsenal
Emeri-Totenhem

avatar
Barbosa7
Sunday, 17.11.2019
14:38

Murinjo i Tetenhem ne idu zajedno,Murinjo trošačija Levi tvrdica. Moje mišljenje Murinjo preuzima PSŽ ovog ljeta,možda i prije.

avatar
deki trbic
Sunday, 17.11.2019
11:55

nece ici nigde Poketino...makar ne do kraja sezone kada ce otici mozda u Real ili gde vec....ali Murinjo nazalost zastareo za ovaj novi moderan fudbal.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 20.11.2019
21:45

Murinjo i Totenham nikako ne idu skupa .Ovaj tim Totenhama je prejak samo su u losoj formi godinama su bili u top 4 prosle godine finalisti u LP .Oni su navikli ofanzivan pristup da imaju a Murinjo sa svojim stilom i taktikom ne vidim kako ce biti tamo bolji nego sto je recimo bio u Junajtedu.Sto ti rece Murinjo je kao da stavis starog Ferarija pored novog.Ferari je opet Ferari ali ovaj novi moderni brzi jaci e tako i on u danasnjem fudbalu nekad je bio trenercina sad ga je zgazio moderni fudbal .

avatar
Mihajlo_NS
Sunday, 17.11.2019
11:53

Nadam se samo da ga je ova pauza i ne mogu reci odbijanje jer zvanicnih ponuda nije bilo za njega, ali nema ni otimanja za world class trenera kao sto je on, naucila nekim stvarima. Neke stvari mora menjati iz korena, pre svega mora da se prilagodi novom fudbalu (na zalost). Nema vise onih ratnika kao u Portu, Celsiju (prvom mandatu) i Interu. Svaki sledeci posao su ga minirali razmazeni fudbalercici. Sve u svemu takticki mag, ali mora da promeni pristup u radu sa igracima, odnsono da se prilagodi... Zeleo bih da ga vidim u Totenhemu, jer bi mu bila prilika da pokaze da li i koliko vredi.