Murinjo ne odustaje, eliminisao "pobunjenike"!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 15.12.2018.
10:29
Izvor: Sportske.net

Portugalac vrlo jasan kada su u pitanju odnosi u svlačionici, a tim protiv Liverpula pokazuje da nekim igračima jednostavno ne veruje...

Epa/Alessandro Di Marco
Epa/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Žoze Murinjo ne prašta, poraz u Valensiji ga je samo uverio da ekipa za koju se šapuće da predvode "pobunu" u svlačionici u ovom trenutku ne bi trebalo da bude na terenu i on će u najvećoj utakmici engleskog fudbala, jednostavno na teren poslati samo ljude kojima veruje.

Mediji tvrde da osim povređenih Dalota, Darmijana i Smolinga, od kojih bi makar jedan mogao da primi blokadu i povređen zaigra u duelu sa Liverpulom, u timu nema mesta za Pogbu, kapitena Valensiju sa kojim Murinjo i ne govori, kao i Lukakua koji je takođe nezadovoljan trenerom, ali i svojim statusom u ekipi.

Iako ima silne problem na bekovima, Murinjo će probati sa Jangom i Rohom (povređen je i Šo), štoperi će biti Baji i Smoling (ako pristane da zaigra povređen), u sredini ljudi od poverenja su Matić i Erera, igraće i veteran Mata, kao i Marsijal i Lingard po bokovima, i Rašford u napadu, za njega Murinjo kaže da uvek daje sve.

Što se Felainija tiče, on će biti džoker, iako se očekivalo da počne pre Mate, Murinjo će ga, prema tvrđenju izvora bliskih klubu čuvati za "plan B", u nastavku, ako stvari krenu loše.

Podsetimo, Liverpul nikada u istoriji nije bio ovoliki favorit protiv najvećeg rivala, a derbi PL igra se u nedelju u 17 časova.

Murinjo je inače i u ratu sa upravom koja "kulira" njegove zahteve i ovo je još jedan dokaz da mu na leto spremaju zamenu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Saturday, 15.12.2018
15:18

predviđam laganu pobjedu Liverpoola, 3:0...

avatar
vojin denic
Saturday, 15.12.2018
14:13

Ovde ima da bude nereseno ili junajted gubi trece nema.

avatar
Jerome Drake
Saturday, 15.12.2018
12:28

Nego sta, Ono protiv Valensije je dokaz da nemaju kvalitet za junajted