Murinjo ne može bez otrovnih strela prema Junajtedu!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 30.07.2020.
15:45
Izvor: Sportske.net

"Posebni" se dokačio učinka svog sunarodnika.

EPA-EFE/Adam Davy/NMC
EPA-EFE/Adam Davy/NMC

Povezane vesti

Totenhem je imao razočaravajuću sezonu.

Prvo je smenjen Poketino kojeg je nasledio Murinjo, ali "pevci" nisu predstavljali opasnost za top četiri ni u jednom trenutku. Ovu sezonu su završili na šestom mestu, izborili su učešće u Ligi Evrope, pitanje da li je to dovoljno za nova pojačanja.

Sa druge strane njegov bivši klub Mančester Junajted je igrao odlično posle restarta, Solskjer je bez poraza na poslednjih devet utakmica sa tim da je osigurao i povratak u LŠ posle pobede od 2:0 nad Lesterom.

Tu pobedu su doneli Bruno Fernandeš iz penala i Lingard golom u završnici.

"Bruno je stigao, bio je u formi, igrao dosta dobra i učinio tim Junajteda boljim. Takođe se potvrdilo da je odličan izvođač penala, jedan od najboljih na svetu, zato što ih oko dvadeset pogodio", rekao je Murinjo za portugalski Rekord.

Bruno Fernandeš Marsijal Rašford

Bruno Fernandeš je pak pogodio 'tek' šest penala za Junajted od dolaska iz Lisabona tokom januarskog prelaznog roka.

Portugalski stručnjak je u utakmici protiv Junajteda imao dva penala protiv sebe, drugi je pak posle VAR odluke preinačen.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nemanjici
Friday, 31.07.2020
08:59
avatar
koma73
Thursday, 30.07.2020
22:20

Ljudska i trenerska olupina.

avatar
The Red Army
Thursday, 30.07.2020
19:14

Haha mnogo sujetan lik 😂 i nije 20 nego 14, i nikakav to nije rekord jer su toliko penala imali sauthempton i jos jedan klub zaboravio sam koji... A taj drugi penal protiv totenhema je ponisten a nije trebao biti ponisten jer je cist penal, izvuko se smorinjo

avatar
Nikola RED_DEVIL
Thursday, 30.07.2020
18:10

Hahhaahah jel realno da je ovoliko nisko pao?

avatar
NikkiCFC
Thursday, 30.07.2020
17:33

Najjace je sto navijaci Junajteda misle da Ole radi bolji posao od Murinja. Murinjo u dve sezone 69 poena pa 81. Ona sezona gde su bili obojica po pola 66 i sad Ole opet 66 a doveo 5 igraca za preko 200m.

avatar
The Red Army
Friday, 31.07.2020
18:56

Ajde ne lupaj druze, kakav smo fudbal igrali pod murinjom a kakav sad? Lik je otrovan bukvalno, sve oko sebe unisti kad stvari krenu dole... Trebali su da mu daju da dovede koga hoce ond sezone kad je bio drugi, ali uprava nije podrzala njegove ideje da dovede perisica i koga sve, solsker ne radi bolji posao od njega, nego radi duplo bolji posao od njega... I jeste doveo je igrace za 200 ali je i prodao lukakua i tek ce da prodaje i da dovodi, mozda ne koliko celzi ali dovodice